Категоризиране на размера на боксовите ръкавици
7 мнения • Страница 1 от 1
Re: Категоризиране на размера на боксовите ръкавици
OZ Не е размер, а тегло на ръкавицата.10 oz(унции) са ти около 285 грама. 1 oz ти е 28 грама.А бинт има всякакви дължини.Колко ще е дълъг зависи от това колко ти е удобен като го сложиш...Според мен 10 oz ръкавици ще са добре за теб.
-
- Град: Панагюрище
KcD написа:OZ Не е размер, а тегло на ръкавицата.10 oz(унции) са ти около 285 грама. 1 oz ти е 28 грама.А бинт има всякакви дължини.Колко ще е дълъг зависи от това колко ти е удобен като го сложиш...Според мен 10 oz ръкавици ще са добре за теб.
Ето ти ръкавици:
https://mma.bg/products/view/1 ... -10-oz-red
Ето ти и бинт:
https://mma.bg/products/view/1 ... ni-bintove
-
зажиси за какво ти триабват за састезание или за ртенировка и на каво ниво си,но штом не знаеш какво е oz едва ли си напреднал,освен в грамовете имат разлика и в големината,според мен за тренировка 12 или 14 oz,10 oz са састезателни ракавици.успех.
-
- Град: varna
Благодаря за съветите.
mak28 , относно тренировките , не искам да изпъквам , но цяло лято съм тренирал. Въпроса е че не съм тренирал в Пловдив в голяма зала ,а във една "битова" където имаше чувал, балатум , 2 чифта ръкавици( от които незнам и кой оз са , но със сигурност бяха над 14 - поне като виждам сега какво значи, защото тогава супер тежаха ) ... Просто досега не съм използвал предпазните средства (това е причина и за някои травми на ръцете и краката ми )
Иначе мога да кажа ,че основата я имам 101 % .. Все пак благодаря за съвета
Поздрави
mak28 , относно тренировките , не искам да изпъквам , но цяло лято съм тренирал. Въпроса е че не съм тренирал в Пловдив в голяма зала ,а във една "битова" където имаше чувал, балатум , 2 чифта ръкавици( от които незнам и кой оз са , но със сигурност бяха над 14 - поне като виждам сега какво значи, защото тогава супер тежаха ) ... Просто досега не съм използвал предпазните средства (това е причина и за някои травми на ръцете и краката ми )

Този който е готов да умре или победи,рядко търпи поражение !
-
- Град: Plovdiv/Velingrad
mak28 написа:зажиси за какво ти триабват за састезание или за ртенировка и на каво ниво си,но штом не знаеш какво е oz едва ли си напреднал,освен в грамовете имат разлика и в големината,според мен за тренировка 12 или 14 oz,10 oz са састезателни ракавици.успех.
Еми той не уточни за какво му трябват...Meto влез в магазина на сайта и виж какви ръкавици ще си избереш,но както mak28 каза 10 са състезателни а от 12 нагоре са за тренировка 14-16 за спаринг.
-
аз скоро си взех на ufc 12 oz,от сила бг,в момента са намалени на 94 лева и сам много доволен,много удобна пакавица,надиавам се да изкарат и ка4ество.успех в избора.
-
- Град: varna
7 мнения • Страница 1 от 1