Най-големият сайт за бойни спортове

колеги,мнение?!

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

колеги,мнение?!

0     Мнениеот hranchev на 29 Авг 2011, 15:40

Здравейте!Значи искам да попитам някой,който разбира повечко за следното нещо...Преди около месец и нещо бях ходил на фитнес,като преди това бях пропуснал някоя тренировка,та правих гърди,почнах с лежанка и на лежанката на едно избутване ми тренпа нещо лявата гарда,не знам какво стана,спрях за малко и после си продължих тренировката.От тогава имам нещо като изпъкнала жила между гъргада и рамото.от тогава не съм тренирал нищо,поради друга причина.Въпроса ми е-дали на някой му се е случвало и ако да,да каже опасно ли е,какво е и дали да си тренирам спокойно.Притеснява ме и ще съм ви много благодарен,ако помогнете!Мерси предварително :)
Аватар
hranchev

Град: Чирпан

Re: колеги,мнение?!

0     Мнениеот Skoidats на 29 Авг 2011, 16:23

Случи ми се преди 7-8 месеца същото нещо, предполагам си разтегнал мускулно влакно.

Аз не мога да се сетя дали не беше от лег или от кофички, но се получи. Починах околко 3-4 дни и и спря болката - реших пак да правя гърди (взех че усложних нещата от глупост).

Мазах се с един алпийски балсам... (мехлем) не мога да се сетя как се казваше.

По бегли споемни опаковката беше бяла, а етикета с един кон, а самото мазило беше, като желе червено на цвят и адски много загряващ ефект има (ако някои колега се сети за това мазило да пише).

Мазах с него гърдата, когато тренирах - щанги или в залата муай-тай (но лежанка не правех около 1 месец) и ми мина... пробвай с почивка.

Не прави упражнения натоваращи гърдите - пряко... или косвено.

И се консултирай с лекар преди да си вземеш каквото и да е било :)
Skoidats
Skoidats

Град: София

0     Мнениеот trronic на 29 Авг 2011, 18:26

Мазилото за което говориш има много голяма вероятност да е Конски кестен или Дяволски Нокът..
trronic
trronic

0     Мнениеот Skoidats на 30 Авг 2011, 12:17

trronic написа:Мазилото за което говориш има много голяма вероятност да е Конски кестен или Дяволски Нокът..

Да, точно Конски кестен беше - подобна опаковка Изображение , като мазилото, както писах е червено на цвят, като желе.
Skoidats
Skoidats

0     Мнениеот trronic на 30 Авг 2011, 12:53

Да точно такова е.
В нас имам 5 такива кутийки :DD
trronic
trronic

0     Мнениеот Skoidats на 31 Авг 2011, 20:47

@hranchev, кажи след време как ти е гърдата и дали с това мазило има подобрене (разбира се преди това се консултирай с лекар :!: :!: :!: )
Skoidats
Skoidats

Назад към Общи дискусии