Пичове, малко стара тема, ма гугъл ме хвърли в нея. Виждам доста запознати хора тук и затова ще пиша за съвет пък ако някой види, види.
Значи: подготвям се за аматьорски турнир след 45 дни в англия. Трябва да сваля 6 кила и не искам да губя сила. Говорих с едни познати и ми препръчаха това: http://geporiginal.com/p/steroiden-cikal-silov-triboi/
Според вас добре ли е и по-добре ли е стромба сравнено с това за целите ми?
STANOZOLOL
28 мнения • Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: STANOZOLOL
Незнам защо ти е да пиеш нещо? Аз 6 килограма ги свалям със 3 седмици двуразови тренировки и хубав хранителен режим. Още повече че ще участваш на аматьорски турнир. Освен това тези неща няма да ти помогнат ако не тренираш и не се храниш качествено.
-
- Град: Capua
За какъв турнир,спорт по точно става въпрос ,че както си го написал много общо звучи.
-
Каньо - Мнения: 568
- Град: Провадия
anabolicstrong написа:nesam ekspert no mislq che injekcionna forma e po dobre na stanozolola winstrol s komb ot primobolan ili parabolan moje i dvete togava ochakvai prirast na masa i kachestvenna muskulatura moje da se dobavi i metan dr sa pravi teleshko i dr hrani sa zadaljitelni i nai veche zdravi trenirovki trenirai v zalata i rasti sled neq kato sednesh na masata hranata pravi borbata
Да и аз мисля, че предимно всичко идва от храната и инжекционните стероиди са по-добър вариант, ако ще се употребяват анаболи, защото товарят по-малко органите от оралните.
Добре е да се консултираш с някой, преди да взимаш каквото и да е.
-
- Град: Zurich, Switzerland
Станозолол може да провокира вирилизация при жените, има токсичен ефект върху черния дроб и простатната жлеза, повишава кръвното налягане, насърчава натрупването на „лош холестерол“, провокира косопад и акне. Също така може да причини развитието на гинекомастия, развитието на исхемична болест на сърцето, провокира хиперкалциемия и засяга пигментацията на кожата.
Ако вече сте решили да вземете такова лекарство, тогава под строгото наблюдение на специалист.
Ако вече сте решили да вземете такова лекарство, тогава под строгото наблюдение на специалист.
-
KosmoLife - Мнения: 2
- Град: София
Почти всички клинично значими странични ефекти се появяват на фона на неправилно избрана доза. Практиката доказва: летрозолът в спорта показва най-добри резултати, ако нивото на естроген в кръвта се следи редовно. Ако искате да ядете повече, тогава направете повече кардио.
-
fillbride91 - Мнения: 2
28 мнения • Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Хранене и хранителни добавки