Значи виж сега... отиваш в раздел "статии" и в ляво са ти категориите - кеф ти тренировки, кеф ти хранене, кеф ти всякаква теория. Потруди се малко вместо да искаш наготово и ако имаш въпроси питай пак, но конкретни неща.
Понеже виждам, че те мързи да търсиш и четеш сам, ще ти помогна, че да не кажеш, че съм лош:
Съставяне на ефективна тренировка у домаКондиционно трениране у дома
съвети за тренировка у дома
0
от Thief1019 на 31 Юли 2011, 22:32
искам ако може да ми направите програма със опражнения които могат да се правят в домашни условия (коремни преси , лицеви , кофички) , висок съм 187 и тежа 87 кг но първо искам да изчистя малко сланина че имам няколко килограма , и след като направя релеф горе долу искам да не ставам по тежък но да стана по силен
ако може ми направете програма кое упражнение колко серии и колко повторения за да сваля сланината и после другата програма за силата ако е възможно , също какво горе долу да ям
и да питам проблем ли е че почти не ям плодове с изключение на 2-3 щото не ги обичам , иначе месо и салати си ям много яко , особенно лятото всеки ден ям домати + краставици , но за цялото лято съм изял само 8-10 пъпеша , и няколко дини ... да кажем на месец ям 4-5 плода и това е , зимата ям няколко портокала и ябълки ... проблем ли е
пс - утре ако трябва може да кача няколко снимки ако искате да ми видите тялото защото нали има тела с различни структори и това има значение ... и също ако си с тънки кости не може да направиш големи мусколи щото няма да издържат ... а аз мойте не мога да определя кви са така че ако е нужно кажете ще кача 2-3 снимки