Здравейте приятели ...Значи ще карам направо.. Преди 4 дни нещо ме хвана един вирус , който беше съпроводен с висока температура и диария.Държа ме 4 дни .. т.е днес още имам само хранителни проблеми .. Та въпроса ми е каква храна да ям за да възвърна вида на тялото си ( нямам предвид как да кача масата, и там подобни , а как да дам на тялото си нужните витамини) защото за 4 дни аз свалих 2 кг чиста маса, и имунната ми система отслабна доста.. А пък и сега проблема с това стомашно разтройство ми отваря още проблеми,(защото не мога да ям например повечето плодове,които съдържат витамини- банани,кайсии,праскови,пъпеж и други) .. Одеве хапнах един банан,не ми стана кой знае какво ама искам нещо,което да ме зареди и да ми предотварти това разтройство,защото за 4 дена ви казвам честно ме стопи ...

Засега съм ял само 3 4 пъти за тия дни...НО вече самия вирус е през края си (почти съм излекуван,- не бях както бях преди 4-те дена... без темп. имам "леко" разтройство, но се търпи и ги няма тия спазми в корема ..)
П.с - И не ме упреквайте,че ако някъде в раздел Хранене и възстановяване има подобна тема,защо не съм търсил и други от рода.. Хора просто съм уморен доста, изтощен съм.Главата започва да ме боли когато прекаля малко с компа (макс 10 мин стоя) Яд ме е също,че не посещавам в момента залата... Не тренирам .. просто и килограмите ми паднаха .. А бе ся пак трябва да наваксвам, и се надявам да ми помогнете с някой добър съвет...
Възстановяване... Помощ!
0
от Meto на 28 Юли 2011, 17:29
П.с - И не ме упреквайте,че ако някъде в раздел Хранене и възстановяване има подобна тема,защо не съм търсил и други от рода.. Хора просто съм уморен доста, изтощен съм.Главата започва да ме боли когато прекаля малко с компа (макс 10 мин стоя) Яд ме е също,че не посещавам в момента залата... Не тренирам .. просто и килограмите ми паднаха .. А бе ся пак трябва да наваксвам, и се надявам да ми помогнете с някой добър съвет...