Най-големият сайт за бойни спортове

Възстановяване... Помощ!

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Възстановяване... Помощ!

0     Мнениеот Meto на 28 Юли 2011, 17:29

Здравейте приятели ...Значи ще карам направо.. Преди 4 дни нещо ме хвана един вирус , който беше съпроводен с висока температура и диария.Държа ме 4 дни .. т.е днес още имам само хранителни проблеми .. Та въпроса ми е каква храна да ям за да възвърна вида на тялото си ( нямам предвид как да кача масата, и там подобни , а как да дам на тялото си нужните витамини) защото за 4 дни аз свалих 2 кг чиста маса, и имунната ми система отслабна доста.. А пък и сега проблема с това стомашно разтройство ми отваря още проблеми,(защото не мога да ям например повечето плодове,които съдържат витамини- банани,кайсии,праскови,пъпеж и други) .. Одеве хапнах един банан,не ми стана кой знае какво ама искам нещо,което да ме зареди и да ми предотварти това разтройство,защото за 4 дена ви казвам честно ме стопи ... :oops: Засега съм ял само 3 4 пъти за тия дни...НО вече самия вирус е през края си (почти съм излекуван,- не бях както бях преди 4-те дена... без темп. имам "леко" разтройство, но се търпи и ги няма тия спазми в корема ..)
П.с - И не ме упреквайте,че ако някъде в раздел Хранене и възстановяване има подобна тема,защо не съм търсил и други от рода.. Хора просто съм уморен доста, изтощен съм.Главата започва да ме боли когато прекаля малко с компа (макс 10 мин стоя) Яд ме е също,че не посещавам в момента залата... Не тренирам .. просто и килограмите ми паднаха .. А бе ся пак трябва да наваксвам, и се надявам да ми помогнете с някой добър съвет...
Този който е готов да умре или победи,рядко търпи поражение !
Meto
Meto

Град: Plovdiv/Velingrad

Re: Възстановяване... Помощ!

0     Мнениеот oho на 28 Юли 2011, 18:28

Всеки е изкарвал тежко някои вируси. Почивай си, пий вода, за да не се обезводниш. Може и лимонов сок да пиеш. После пак ще напреднеш, няма страшно тук. Страшното е, че пускаш такава тема. Няма лошо да споделиш, но няма просто какво повече да ти се отговори от - почивка, течности и витамини, а после без изсилване, леко навлизане в тренировъчен режим.
Аватар
oho

Град: София

Назад към Общи дискусии