Здравейте приятели,
Така ще карам направо.. Вчера около 23:00 ч. бях в една зала (тя е за фитнес и имаме и няколко чувала , но не ходих с цел да тренирам , а просто имаше един приятел,който беше последен и трябваше да заключи .. не се учудвайте залата е малка и не е частна а се ползва от повечето момчета от градчето ..понеже не съм родом от Пловдив

) И така докато го чаках , нещо в мен ме подразни,че не бях тренирал от седмица,поради удар в пищяла на левия крак и му казах като приключи да направим един лек спаринг (както казах залата е някфа смесена ;д .. не питайте ;д ) .. и аз само се съблякох и си смених дрехите и без да загрявам (тук може би напрайх голям фейл) и почнахме лекичко и по едно време малко по-сериозно му влезнах,но си си засякохме краката с този пич.Но моят крак го ударих както е коста при прасеца ,точно от дясната страна , не ударих коста,а мускула и ме заболя .. веднага отидох да се измия и го разтрих малко ... поотпусна но се усещаше болка... Правихме още малко спаринг ( и той пострада , понеже му влезнах малко сериозно и го заболя коста ) но въпроса ми е защо ме наболява още.. Същата вечер го намазах с един крем за болка в мускулите .. загря ме , но днес усещам болка и ако може да ми дадете някакви съвети какво да направя за да ми мине по-бързо ..
Макар,че откирвам грешката си за тази болка (въобще никаква загрявка преди тренировка) , но макар и малко детски зададен въпроса се надявам да ми отговорите ..Поздрави и ви благодаря предварително ..
Болка в крака
0
от Meto на 12 Юли 2011, 20:00
Така ще карам направо.. Вчера около 23:00 ч. бях в една зала (тя е за фитнес и имаме и няколко чувала , но не ходих с цел да тренирам , а просто имаше един приятел,който беше последен и трябваше да заключи .. не се учудвайте залата е малка и не е частна а се ползва от повечето момчета от градчето ..понеже не съм родом от Пловдив
Макар,че откирвам грешката си за тази болка (въобще никаква загрявка преди тренировка) , но макар и малко детски зададен въпроса се надявам да ми отговорите ..Поздрави и ви благодаря предварително ..