Най-големият сайт за бойни спортове

Болка в крака

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Болка в крака

0     Мнениеот Meto на 12 Юли 2011, 20:00

Здравейте приятели,
Така ще карам направо.. Вчера около 23:00 ч. бях в една зала (тя е за фитнес и имаме и няколко чувала , но не ходих с цел да тренирам , а просто имаше един приятел,който беше последен и трябваше да заключи .. не се учудвайте залата е малка и не е частна а се ползва от повечето момчета от градчето ..понеже не съм родом от Пловдив :) ) И така докато го чаках , нещо в мен ме подразни,че не бях тренирал от седмица,поради удар в пищяла на левия крак и му казах като приключи да направим един лек спаринг (както казах залата е някфа смесена ;д .. не питайте ;д ) .. и аз само се съблякох и си смених дрехите и без да загрявам (тук може би напрайх голям фейл) и почнахме лекичко и по едно време малко по-сериозно му влезнах,но си си засякохме краката с този пич.Но моят крак го ударих както е коста при прасеца ,точно от дясната страна , не ударих коста,а мускула и ме заболя .. веднага отидох да се измия и го разтрих малко ... поотпусна но се усещаше болка... Правихме още малко спаринг ( и той пострада , понеже му влезнах малко сериозно и го заболя коста ) но въпроса ми е защо ме наболява още.. Същата вечер го намазах с един крем за болка в мускулите .. загря ме , но днес усещам болка и ако може да ми дадете някакви съвети какво да направя за да ми мине по-бързо ..
Макар,че откирвам грешката си за тази болка (въобще никаква загрявка преди тренировка) , но макар и малко детски зададен въпроса се надявам да ми отговорите ..Поздрави и ви благодаря предварително ..
Този който е готов да умре или победи,рядко търпи поражение !
Meto
Meto

Град: Plovdiv/Velingrad

Re: Болка в крака

0     Мнениеот racko1 на 12 Юли 2011, 22:57

:DD :DD :DD lol lol lol пфффф вече става смешно... Ключ!
Аватар
racko1

Град: Sofia

0     Мнениеот JELLYFISH на 12 Юли 2011, 23:52

В този форум по едно време пишеха и хора с мисъл и идея, но то просто вече няма теми, в които да могат да се включат!!!! НОРМАЛНО Е ДА ТЕ БОЛИ ОЩЕ!!! Една мускулна треска държи поне 2-3 дни, пък какво остава за травма!!???? ЕЙ значи не мога да разбера бавни ли сте или ви мързи да мислите???!
JELLYFISH
JELLYFISH

Град: Varna

0     Мнениеот Meto на 13 Юли 2011, 00:47

Ей вие сега ме налазихте като някое лапе ... наистина признавам,че въпроса звучи доста детински и е малко глупаво зададден а и си отговарям наполовина на него .. Но просто исках да се консултирам с някой който има повече опит в "тоз занаят " . Знам,че не сте лекари,но все пак е нормално да сте имали контузии ... И се извинявам отново за глупавата тема .. Нека бъде заключена .. Сега поздрави и създраве на всички :)
Този който е готов да умре или победи,рядко търпи поражение !
Meto
Meto

Град: Plovdiv/Velingrad

Назад към Общи дискусии