Психика
3 мнения • Страница 1 от 1
Re: Психика
Ами значи първо трябва да пребориш себе си, а иначе щом си докарваш постоянно травми или се пускаш много насериозно срещу много по-добри от теб, или не правиш нещата правилно и като цяло всички тея неща до голяма степен могат да бъдат свързани..........
Последна промяна YoungCaesar на 13 Юли 2011, 06:02, променена общо 1 път
Няма начин да няма начин
-
YoungCaesar - Мнения: 24
- Град: Пловдив
Re: Психика
Приятел и аз съм така на моменти но аз правя така,нахъсвъм се по време на спаринга чрез нещо което ми дава сили (хора които са ме тъпкали като по-малък) и се старая да не мисля за болката и трябва да имаш реална преценка за възможностите си вярно за да напредваме трябва да се бием с по-добри за да се учим но и не трябва да се хвърляш в дълбоки води из веднъж!!! 

-
- Град: велико търново
3 мнения • Страница 1 от 1
Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Психика
0
от Meto на 12 Юли 2011, 20:10
Защо (лично при мен , а може би и при повечето хора се получава) когато примерно играя спаринг с някой и когато играем спаринг и дори да ме удри не получавам един така да кажа " психически срив " всмисъл да се поради един страх от удари срещу мен... и до скоро бях много мотивиран и нахъсан ,но ето преди 2 дни с един мой близък (доста по-голям от мен , ) стана въпрос за спаринг и както си седяхме станахме и уж почнахме , но той ми влезна доста агресивно (ляв прав , лоу кик и след това ме хвана и ме хвърли на земята с главата напред ,след което имаше леки наранявания по главата,макар че беше на трева ) Въпросният пич едно време е тренирал киокушин, но не се е занимвал дълго време след това , но това е друга тема .. проблема е че в мен се поради един "страх" от силен удар и докато бях надъхан в един момент се оказа,че сега дори ме е страх да нападам..дали защото ми влезна доста брутално (все едно на състезание играе) ,дори след това ми заби няколко сериозни шамара в лицето .. незнам но просто така се агресирам,но тъй като е по здрав физически от мен нямам шанс как да го "напляскам " така да се каже