Най-големият сайт за бойни спортове

пищял

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

пищял

0     Мнениеот sturmfuhrer на 12 Юли 2011, 00:00

Преди 2 дена ми блокираха лоу кик, човека си вдигна крака, а бях без протектори. Още при удара заболя зоната от пищяла, която се намира на 10 сантиметра нагоре от ходилото. Само при допир боли, но като го бутна имам чувството, че местя нещо, може да е меката зона, но забелязвам, че хрупа съмнително. Счупване не би трябвало да е, понеже няма подуто, а и при счупване нямаше да мога да седя на едно място от болка. Та мисълта ми е дали има някой запознат с травмите в пищяла, и трябва ли да отида на лекар при положение, че боли само при допир, а като ходя не се усеща. Извинявам се за невежеството, но не съм добре запознат с травмите в медицинските среди.
sturmfuhrer
sturmfuhrer

Re: пищял

0     Мнениеот faro на 12 Юли 2011, 00:21

Ми то и ние не сме запознати, всички са бойци не лекари.
Аватар
faro

0     Мнениеот sturmfuhrer на 12 Юли 2011, 00:26

faro написа:Ми то и ние не сме запознати, всички са бойци не лекари.

Може някой да го е претърпял.
sturmfuhrer
sturmfuhrer

0     Мнениеот racko1 на 12 Юли 2011, 02:23

Вие за най-малкото нещо и тичате при лекар.. нищо ти няма, известно време спри да го натоварваш, мястото ще се калцира само, ще заздравее и ще го забравиш. Tакава голяма философиа ли е, че трябва и тема да пускаш? :)
Аватар
racko1

Град: Sofia

0     Мнениеот nerozavar на 12 Юли 2011, 09:43

Баце, ходи го снимай. Няма да ти отнеме кой знае колко време. По-добре отколкото после да съжаляваш. То е лесно да кажеш "Абе остави го ще ти мине" ама после като не можеш да ходиш няма да те гледат тея хора нали?
nerozavar
nerozavar

Град: София

0     Мнениеот sympx на 12 Юли 2011, 14:49

racko1 написа:Вие за най-малкото нещо и тичате при лекар.. нищо ти няма, известно време спри да го натоварваш, мястото ще се калцира само, ще заздравее и ще го забравиш. Tакава голяма философиа ли е, че трябва и тема да пускаш? :)

по-добре да пусне тема че и без тва тоя форум е толко запустел нема никой
sympx
sympx

Град: Sofia

0     Мнениеот Aramis на 12 Юли 2011, 18:14

sympx написа:
racko1 написа:Вие за най-малкото нещо и тичате при лекар.. нищо ти няма, известно време спри да го натоварваш, мястото ще се калцира само, ще заздравее и ще го забравиш. Tакава голяма философиа ли е, че трябва и тема да пускаш? :)

по-добре да пусне тема че и без тва тоя форум е толко запустел нема никой

Е как искаш да има някой, като 90% от темите вече са от рода "как да пребия най-добрия си приятел", "бой с едър" и "боли ме кутрето, какво да правя"?
Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.-Лао Дзъ
Аватар
Aramis

Град: София

Назад към Общи дискусии