Най-големият сайт за бойни спортове

Френски чуждестранен легион

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Френски чуждестранен легион

0     Мнениеот jambes на 02 Май 2011, 17:17

Здравейте! Нов съм в сайта и нямам много време пред компютъра, затова предварително се извинявам, ако вече има подобна тема.
Бих искал да знам малко повече подробности относно френския чуждестранен легион от запознатите, защото намереното в интернет не ми е достатъчно като информация.На кратко още съм ученик, занимавам се с всичко (гребане, плуване, бойни изкуства, футбол, физическа подготовка и т.н.) - водя комплексна подготовка именно, защото смятам да вляза в легиона или алтернативата - обикновено военно училище.
Имам няколко конкретни въпроса: Задължително ли е владеенето на френски език при "кандидатстване" ? И дали информацията тук: http://www.legion-recrute.com/bg/ относно записването е точна?
Благодаря предварително и моля само запознатите с темата да пишат!
jambes
jambes

Град: Sofia

Re: Френски чуждестранен легион

0     Мнениеот oho на 02 Май 2011, 18:32

Много изчерпателна информация за легиона има на нашия сайт:
https://mma.bg/resources/view/4/1712/
Аватар
oho

Град: София

0     Мнениеот Solid на 02 Май 2011, 19:17

jambes - момче аз не направих тая грешка не я прави и ти да ходиш там !!! За тия мизерни пари не си заслужава там са сабрани от цял свят всякава сган,ама това няма да го прочетеш никаде.При тях епълно с всякакви изруди в буквалния смисал на думата,понеже ако аз днес убия някои в BG ме вземат в легиона никои не може да ме пипне дори да ме знаят каде съм от службите!В легиона ти си тяхна собственост за минимум 3 или 5 години беше.Сменя ти се името нямаш право да се жениш и оште какво ли не ,замисли се това там ти си пушечно месо то и за това е измислено така със чужденци ,за да не мрат французи.И сега от каде знам някои нешта ли ? Имам познат които вече е от над 20 години там но когато говорих последно с него беше на към 14.15 години та тои ми разправя огава някои неща. Как сумати и момчета се самоубивали докато катерели алпите че било толкова трудно и лапали дулото и се гръмвали пред него.Питах го каде са били последно ,каза ми Кот Дивоар се бил вънал наскоро,после питах има ли жертви , отговори ми тоя път нямаше много 8 души само 1н бил с отрязана глава от негрите и един с отрязан крак! Да не говорим че познавам лично и полицаи които ми е расправял как в полицията са крили българин избягал от легиона понеже ония избягаш ли те гонят до дупка из цял свят да те намерят френските говеда.И така за 1200 1300 евро ти си никои там ще те спукват от тренировки 1.5 до 3 години после ,ще живееш със всякакви откачалки от цял свят ,накрая ще те огрее да идеш на мисия някаде незнаино каде (жинаги на наи гадните и опасни места ) понеже не сте французи и там не се знае дали няма твоята глава да отрежат някаде в Африка ! Маика ти и баща ти за това ли са те гледали помисли и за тях , да се биеш смешни пари за чужда държава и с доста голям шанс да не се върнеш! Мисли !!!
Solid
Solid

0     Мнениеот darkenen на 02 Май 2011, 19:29

jambes, ти да не си луд да ходиш там. Ти си още ученик, целия живот е пред теб. Там е пълно със всякакви изроди, които искат да започнат нов живот. Повечето хора там няма какво да губят и за това рискуват живота си за нищо. Не ми се вярва твоята ситуация да е толкова лоша, че да избереш легиона като реализация в живота. Не знам каква е причината, но според мен си се насочил в много грешна посока!
darkenen
darkenen

Град: Кърджали

0     Мнениеот faro на 02 Май 2011, 19:40

Гледай тия 2 клипа, ще си отговориш на много въпроси.

http://www.youtube.com/watch?v=JiuEEMnNAAs <---> ЧАСТ 1

http://www.youtube.com/watch?v=WH_MZbSCBa8 <---> ЧАСТ 2
Аватар
faro

0     Мнениеот psypilot на 02 Май 2011, 21:25

Благодаря на Solid и faro за отговорите.
Относно мнението на darkenen : във Франция, а именно в легиона виждам по-голям шанс за развитие.Ако остана в България ще печеля малко и същевременно ще изоставам с материала.Поне за момента не виждам по-добро място от френския легион, а положението е, че задължително искам да стана военен.Няма други алтернативи просто..
Българче завинаги !
Аватар
psypilot

Град: Бургас

0     Мнениеот Wolf318 на 02 Май 2011, 23:52

Явно и със случаите на изнасилване в легиона не си запознат... Ще те нокаутират 5 човека и ще те чукат за едното нищо! В лош случай можеш и спин да лепнеш, защото както казаха по-горе там има всякакви !
Аватар
Wolf318

Град: Бяла, Русе

0     Мнениеот deazeee на 03 Май 2011, 00:01

Mного много хора са намерили смърта си в легиона
deazeee
deazeee

Град: Burgas

0     Мнениеот Sunrise на 03 Май 2011, 02:12

В тоя легион ме побиват тръпки като си представя утрепки от цял свят покрай тебе пратени на мисии в някоя пустиня. Пича по горе в прав пазят си народа и вземат наемници да им вършат мизерната работа Няма значение дали си педофил изнасилвач или сериен убиец а имаш място там за какво говориме свърталище на изметта от цял свят! Незнам защо въобще има статии за това място във този сайт?
body-puncher
Аватар
Sunrise

Град: София

0     Мнениеот JELLYFISH на 03 Май 2011, 09:26

Френски ЧУЖДЕСТРАНЕН ЛЕГИОН (самото му име трябва да ти казва че владеенето на френски изобщо не е условие за "кандидатстване") .... там се събират безпросветни хора, без роднини, без живот, без мечти, без други алтернативи!
Имам много познати които искаха да ходят там (предимно хора които са се занимавали с бойно самбо) но след кратко проучване ВСИЧКИ се отказаха. Ако толкова много ти се умира има къде къде по хубави начини да го направиш (задушен от огромните гърди на някоя к*рва например) !
Аз не съм сигурен за достоверността на информацията изложена досега във форума, но ако наистина вземат 1500 евро на месец - ти по добре се хвани чистач на кенефи някъде из германия или Англия ..... 1-во ще вземаш повече и 2-ро ще си свободен! Пък ако искаш да тренираш - винаги ще намериш начин - спорта никой не може да ти го вземе!
JELLYFISH
JELLYFISH

Град: Varna

Следваща

Назад към Общи дискусии