Най-големият сайт за бойни спортове

Муай Тай в София

Дискусия относно клубовете по бойни изкуства в страната - ако си търсите място, където да тренирате или да препоръчате такова.

Муай Тай в София

0     Мнениеот dambg на 31 Дек 2010, 16:38

Видях, че в сайта на ММА България има един МТ клуб в София, но той ми е прекалено далеч ... Ако може да ми кажете дали има и други зали в които се тренира Муай Тай. По възможност да са някъде близо до центъра. :roll:
Аватар
dambg

Град: Sofia

Re: Муай Тай в София

0     Мнениеот Skoidats на 31 Дек 2010, 17:20

dambg написа:Видях, че в сайта на ММА България има един МТ клуб в София, но той ми е прекалено далеч ... Ако може да ми кажете дали има и други зали в които се тренира Муай Тай. По възможност да са някъде близо до центъра. :roll:

Муай-тай в София освен в клуб "VIPRING" - няма. Има кикбокс, мисля в центъра - примерно на националния стадион "Васил Левски".

Ако имаш желание да тренираш муай-тай... то разтоянието на залата не би трябвало да е определящ фактор :)

Успех !
Skoidats
Skoidats

Град: София

0     Мнениеот jamski на 15 Мар 2011, 01:26

Ами не е така аз също имам голямо желание и тренирам Муай Тай на цска-то но наистина пътя до там ми е по 40 мин на посока плюс че се прибирам с един от последните рейсове във софия :roll: на васил левски кикбокса добър ли е някой ходи ли там?
Аватар
jamski

0     Мнениеот oho на 15 Мар 2011, 11:36

На стадион Васил Левски кикбокса при Палми Ранчев е добър, тренировките са интензивни, но не знам какво ти е нивото, ако си начинаещ може и да ти е трудно.
Аватар
oho

Град: София

0     Мнениеот jamski на 17 Мар 2011, 00:40

Ами не, напротив по напреднъл съм и се радвам да го чуя :) Мерси
Аватар
jamski

Назад към Клубове