Най-големият сайт за бойни спортове

UFC 113: Machida vs Shogun 2

Дискусии, новини и материали относно различни турнири, събития и семинари по смесени бойни изкуства (MMA) в България и чужбина.

Кой ще победи?

Lyoto Machida
9
11%
Mauricio Rua
17
22%
-
1
1%
Josh Koscheck
15
19%
Paul Daley
9
11%
-
0
Няма гласували
Kimbo Slice
13
17%
Matt Mitrione
12
15%

Общо гласове : 76

UFC 113: Machida vs Shogun 2

0     Мнениеот oho на 25 Апр 2010, 16:26

Състезанието по смесени бойни изкуства (MMA) UFC 113: Machida vs Shogun 2 ще се проведе на 8-ми май в Montreal, Canada в Bell Centre и ще включва двубой за титлата в полу-тежката категория.

Изображение

- Пълен списък с двубоите от UFC 113: Machida vs Shogun 2
- Предварителен видео преглед на UFC 113

Вашите коментари и прогнози?
Аватар
oho

Град: София

Re: UFC 113: Machida vs Shogun 2

0     Мнениеот frankshamrock на 27 Апр 2010, 10:09

Мисля,че Шогуна има възможностите да победи Мачида......с две ръце съм за него,защото се видя в първия мач,как настоящия шампион се бранеше в глуха защита и малко късмет не достигна на Шогун да реши мача преди края.Победата трябваше да е за Маурисио,защото аз лично не видях с какво Мачида я заслужи.
За другите двубои мисля,че Кимбо ще загуби,а Дейли ще спечели срещу Кошек
Аватар
frankshamrock

Град: pomorie

0     Мнениеот bi4eto на 27 Апр 2010, 13:08

Лиото ще бие, макар и трудно.
Двамата са много добри бойци, така че в когото и да остане пояса ще е добре за тази категория.
Аватар
bi4eto

Град: София, център на Вселената

0     Мнениеот Бурзум на 27 Апр 2010, 21:19

Маркус Дейвис завинаги!! Много симпатичен боец...
Аватар
Бурзум

Град: Сливница

0     Мнениеот theaxemurder1997 на 27 Апр 2010, 22:08

Шогун ще го бие каза че не си е променил стратегията ама как гадно го прецакаха съдиите

Редакция:
Моля пишете на кирилица!
theaxemurder1997
theaxemurder1997

Град: Sofia,Bulgaria

0     Мнениеот faro на 27 Апр 2010, 22:12

theaxemurder1997 написа:Shogun shte go bie kaza 4e ne si e promenil strategiqta ama kak gadno go pretsakaha sadiite

хаххаххах Ти за кирилица не си ли чувал ? ;Д
Аватар
faro

0     Мнениеот MIKEMARU на 11 Май 2010, 00:18

Големи драми в УФЦ 113.

Това, че Пол Дейли не успя да нацели Косчек яко с коляното по никакъв начин не го оправдава, защото умисълът беше явен и това си е нарушение на правилата.

А пък за удара след края на мача хахаха фрустриран комплексар (Сбогом от UFC). Повтарял съм многократно, че не обичам борческия грайнд, но въпреки това се изкефих яко на тази победа. Първо защото Косчек е доказал, че не е просто нулиращ грайндър без никви умения (или завършваща сила и способности), а се е изградил като всестранно развит и е направил достатъчно брутални нокаути и събмишъни. И второ защото пък са ми смешни някви мега-добри страйкъри дето си мислят, че ще доминират ММА сцената само с едноизмерните си умения. Еми не ставаааа, тва е ММА, като си толкова добър страйкър и не искаш да научиш другите аспекти да си беше стоял в Muai-Thai или в бокса. Като си ММА боец седни понаучи повечко неща. Самтекс. Експлозив. Смешник. Нокаутьор едноизмерен жалък. :twisted: Ето това е ММА боеца - приличен страйкинг и брутални нокаути, но когато срещу теб се изправи много по-добър страйкър, го сваляш на земята и го правиш смешен. :D

Относно Мачида - за мен това момче не успя да запази каратисткото/самурайското в себе си и го завъртя звездоманията. Падна жертва на собственото си Его. Подаде се на общественото мнение и критиките и си повярва, че може да изневери на стила си и да влиза в размени с Шогун. С което не искам да кажа, че ми се гледат още няколко години защити на колана на Мачида с по 5 рунда dodge-ване и печелене с няколко контра удара. Напротив. Изригнах от кеф като Шогун го надра (Pride FC forever madafakaz) - при все, че по едно време на кариерата му доста ме кефеше Мачида и неговата уникалност, но просто малко писва (А.Силва също след последните танцьорски тъпотии). И в тоя смисъл айде да видим А.Силва срещу Шогун, нали А.Силва каза, че няма да се бие в 205 докато неговия "брат" Мачида е шампион. Ок, but now... IT'S TIIIIIME!

Аплодисменти за Шогун, че като видя, че Мачида е out веднага спря ударите сам (щото много бойци блъскат и чакат рефера да ги спре, което е помиярско).

Общо взето УФЦ 113 всичките (почти) мачове победиха хората, които исках и за които виках, като същевременно загубиха всичките (почти) бойци, за които бях заложил/прогнозирал, че ще спечелят :DD

Най-ярък пример - Кимбо - не го понасям тоя палячо ММА уонаби. Но не очаквах да загуби, щото Мийтхед е мега странен и ненадежден олигофрен. Ама си го би като пич и умрях от кеф. Кимбо за пореден път показва трагично кардио (Сбогом от UFC и на него).

Абе корав ивент беше. Алън Белчър е машина ама чак пък А.Силва хммм незнам, незнам...

Всичките канадци обаче претърпяха пълно фиаско на родна земя lol
В истината има повече красота, дори когато красотата е отвратителна.
Аватар
MIKEMARU

0     Мнениеот EDDIX на 11 Май 2010, 13:23

От много време не се беше случвало да харесвам 2ма бойци абсолютно еднакво.Просто се надявах да стане титанична среща.Дракона веес:) Шогун.Имаше голяма опасност въпреки коментарите че 2мата искат да НЕ стигнат до 5ти рунд това да се случи.Просто когато 1 среща е толкова важна ,на никой не му се рискува.А без риск няма Ко.
Просто бях зашеметен от това което направи Шогун.Знаех че има 50% шанс да бие Лиото но с брутално КО.Не се бях кефил така от 1вия път когато Чък нокаутира Тито.(а тоя бой го чаках 2 години).
А и Руа имаше перфектно разучаване на играта на Мачита.Руа каза за финиша че е тренирал когато пусне лоукик,Мачита го кантрира с крос, но главата му е вдигната.От там Шогун контрира с дясна кука и КО.Нечовешко , да нокаутираш най-малко удряния ММА боец е почти невъзможно.
И другите двубой бяха добри.Кофти ми е за Дейли.Дана Уайт каза че англичанина никога повече няма да се бие в УФЦ.Въпреки ,че е в топ 5 на категорията си.
Аватар
EDDIX

0     Мнениеот MIKEMARU на 12 Май 2010, 13:46

Изображение

:DD
В истината има повече красота, дори когато красотата е отвратителна.
Аватар
MIKEMARU

0     Мнениеот Бурзум на 12 Май 2010, 23:18

Маркус Дейвис защити реномето си :)... И разбира се PRIDE FC завинаги!!!
Голямо браво на Маурицио!
Жалко че брат му е на годинки и излезе от форма-уникален боец е..
Аватар
Бурзум

Град: Сливница

Следваща

Назад към ММА турнири и събития