Коя е най-интересната категория в UFC?
10 мнения • Страница 1 от 1
Re: Коя е най-интересната категория в UFC?
Тежка и... Средна, след като Мачида и Мусаси слязоха на средна, а и последните изяви на Витор пръскат...
-
War - Мнения: 61
- Град: Бургас
зависи дали въпроса е коя е най интересна лично за нас, или коя е най конкурентна. в тежката няма голяма конкуренция, аз гласувах за полусредна и средна.
-
nhikolla - Мнения: 136
- Град: София
за мен в момента са средна и полутежка ,не че тежката не ми е интересна ,но там няма кой да се опре на Welazques и да го детронира
All the Good thinks in Live ,money can't Buy !
-
Красимир10 - Мнения: 59
- Град: Варна
В тежката най-често има нови шампиони,а в мухата въпреки,че нокаутите не са често явление малките машинки са невероятни атлети,няма скучен мач,дори и да завърши с решение.Мухите не са толкова атрактивни като нокаути(съответно и недобре платени),но в технически аспект са феноменални.
joredos.com
-
Тежката с Веласкес, Дос Сантос, Вердум, Барнет, Кормиер, Браун, Бигфоот, Овереийм, Мир, Нелсън, Хънт, Миочич, Струф, Гонзага, Ноугейра. Това е категорията за мен.
На второ място ще сложа полутежката, там също има много здрави типове като Джони, Гус, Кормиер, Тешейра, Рашад, Хендо, Ноугейра, Шогун, Манува.
На второ място ще сложа полутежката, там също има много здрави типове като Джони, Гус, Кормиер, Тешейра, Рашад, Хендо, Ноугейра, Шогун, Манува.
-
И за да ме обори Майти Маус нокаутира лошо Бенавидез.
joredos.com
-
полутежка и тежка
-
- Град: Burgas
Тежката категория ми е най-интересна - там са истинските мъже. Какво не бих дал да няма категории като в началото и всичко да е направено като турнир.
А сега в някои издания на UFC дори няма мачове на HW, не знам защо се радва Дейна на леките мъже толкова, сигурно защото се пляскат по 15 мин без да се нокаутират и има възможност за интрига, да кървят и т.н. Докато двама мъжаги по 120 кила ако се почнат как трябва, доста бързо свършват нещата
:):)
Колкото по-леки, толкова по-малко внимание им обръщам. Даже в категорията на Майти Маус обикновено ги преглеждам отгоре-отгоре срещите.
абе не знам, но Кейн честно казано може да види зор с Травис Браун. Оня е доста подвижен и мисля стенд ъпа му е по-добър от на Кейн, от друга страна видяхме как двама човека пострадаха сериозно докато се опитваха да го пресират в клетката. Лошото е, че сигурно ще сложат Браун срещу Дос Сантос в един момент, а той няма да може да мине през него за да стигне до Кейн. А Дос Сантос е прочетена книга за Кейн, трудно нещата биха могли да се развият по друг начин.
А сега в някои издания на UFC дори няма мачове на HW, не знам защо се радва Дейна на леките мъже толкова, сигурно защото се пляскат по 15 мин без да се нокаутират и има възможност за интрига, да кървят и т.н. Докато двама мъжаги по 120 кила ако се почнат как трябва, доста бързо свършват нещата

Колкото по-леки, толкова по-малко внимание им обръщам. Даже в категорията на Майти Маус обикновено ги преглеждам отгоре-отгоре срещите.
Красимир10 написа:за мен в момента са средна и полутежка ,не че тежката не ми е интересна ,но там няма кой да се опре на Welazques и да го детронира
абе не знам, но Кейн честно казано може да види зор с Травис Браун. Оня е доста подвижен и мисля стенд ъпа му е по-добър от на Кейн, от друга страна видяхме как двама човека пострадаха сериозно докато се опитваха да го пресират в клетката. Лошото е, че сигурно ще сложат Браун срещу Дос Сантос в един момент, а той няма да може да мине през него за да стигне до Кейн. А Дос Сантос е прочетена книга за Кейн, трудно нещата биха могли да се развият по друг начин.
-
10 мнения • Страница 1 от 1
Назад към ММА турнири и събития