Strikeforce: Sergei Kharitonov vs Josh Barnett
9 мнения • Страница 1 от 1
Re: Strikeforce: Sergei Kharitonov vs Josh Barnett
Най-накрая да се пусне читава тема!
Аз лично съм за Харитонов. Но Барнет е много добър граплър и може да видиме събмишън. За мен мача е 50 на 50. Ще е здрав двубой!
Аз лично съм за Харитонов. Но Барнет е много добър граплър и може да видиме събмишън. За мен мача е 50 на 50. Ще е здрав двубой!
Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.-Лао Дзъ
-

Aramis - Мнения: 456
- Град: София
И двамата имат свойте шансове. Аз лично съм за Барнет , той е пичага , правя хубави коментари и подмята шеги. Мисля ,че има уменията да събори Харитонов и да го предаде. Харитонов е добър в кикбокса , с тежък удар , но допуска и доста удари. Предпочитам барнет защото стилът му се противопоставя повече на Антонио Силва. Колкото и да харесвам Кормиер , не вярвам той да е победител. Барнет може да пренесе боя на земя и там да измъчи гиганта. Харитонов също може да нокаутира Антонио на крака , но барзилчето използва габаритите си да събаря по-добрите от него в стойка и да ги доминира на земята. И двамата са добри бойци и се надявам да направят хубав мач за нас-феновете.
-
Smexuran
- Град: Ботевград
Харитонов също не е за подценяване при игра на земя. Половината му победи са със събмишън. Той май самбист беше...
-

Харитонов много понася на удари гледал съм го в К-1 смазвали са го от бой и пак намира сили да атакува много добри боксови умения има и здраво удря не е самбист бокс и кик-бокс е трнирал Вижте му нокаутите над Оуверийм и Арловски маха глави тоя.
body-puncher
-

Sunrise - Мнения: 351
победа за Сергей Хаританов със технически нокаут !
rick ross - b.m.f.
-

MAsTEr - Мнения: 169
Sunrise написа:Харитонов много понася на удари гледал съм го в К-1 смазвали са го от бой и пак намира сили да атакува много добри боксови умения има и здраво удря не е самбист бокс и кик-бокс е трнирал Вижте му нокаутите над Оуверийм и Арловски маха глави тоя.
Вярно е, че носи много на бой. Помня мача му с Александър Емелианенко. Там Сашко му размаза главата, а Сергей не пада и не пада
-

И двамата са ветерани, за Харитонов съм, но мисля, че Барнет ще спечели с някакъв събмишън. Ако Барнет събори Харитонов, 98% ще спечели. Ако се позадържат в стойка, шансовете на Сергей нарастват значитлно.
-

bandwidth - Мнения: 81
- Град: Devin
И аз съм за Josh, макар че Kharitonov е като малък питбул. Хареса ми Barnett как спечели последния си двубой, показа че има още скрити номера в ръкава. И аз очаквам победа с ключ. На Barnett ще му е трудно, а и почти невъзможно май, да нокаутира Kharitonov. Ще ми е интересно да видя как ще се представи този път, добре че двубоят е скоро 
-

oho - Мнения: 1032
9 мнения • Страница 1 от 1
Назад към ММА турнири и събития