Най-големият сайт за бойни спортове

MMA-BULGARIA ИГРА/161-171/'' !!!

Дискусии, новини и материали относно различни турнири, събития и семинари по смесени бойни изкуства (MMA) в България и чужбина.

Re: НОВА UFC ИГРА 151-160 !!!

0     Мнениеот Verm1n на 14 Авг 2012, 13:25

Ще трябва ли за новата игра регистрацията да е от определено време , защото сега се регистрирам за да мога за участвам ?
Аватар
Verm1n

Град: Пловдив

0     Мнениеот JonJones на 15 Авг 2012, 10:03

Прочетете условията на играта !!!
Тези които са пускали прогнози в първата игра ,нарушавайки правилата за регистрация ,няма да се считат като участници.
В новата игра ще се допускат регистрирани до 01. 08. 2012 г.
Аватар
JonJones

Град: Бургас

0     Мнениеот Joredos на 30 Авг 2012, 01:51

JonJones написа:Пример:

Прогнозирай в UFC N13:
Jon Jones vs Dan Henderson
Cain Velasquez vs Dos Santos
Frank Mir vs Fabricio Werdum
BJ Penn vs GSP

Прогнози:
Jon Jones "D"
Cain Velasquez "D"
Fabricio Werdum "S"
GSP

Резултати от двубоите и точкуване:
Jon Jones def. Dan Henderson by submission /печели 0 точки/ ,защото е заложил Jones да бие със съдийско решение
Cain Velasquez def. Dos Santos by unanimous decision /печели 2 точки/ ,защото е познал боеца и начина на победа
Fabricio Werdum def. Frank Mir by submission /печели 3 точки/,познал победителя и приключване преди края редовното време
GSP def. Bj Penn by TKO /печели 1 точка/ , познал победителя

Защо не го направиш така
1)Познаване на победител 1 точка
2)Познаване на победител 1 точка+Познаване на начина на победата 3 точки=4 точки
3)Познаване на победител 1 точка+Познаване на начина на победата(ако е dessicion-да се напише какъв е- 3 точки +Познаване на точния рунд 3 или 5 точки(Ако е desicion да се каже какъв е-unanimous,majority или split) =общо 7 или 9 точки.

1)Защото шанса за победил е 1:2(двама човека се бият единия печели)
2)Защото шанса за начина на победа е 1:3 (submission,TKO/KO,desicion)
3)Защото шанса за рунда е 1:3 или 1:5(броя на рундовете)-ако е 3 рунда да се пишат 3 точки,ако е мач за титлата- 5 рунда.

В примери

Jon Jones vs Dan Henderson
Henderson DS(split decision) ти дава 1 точка от победител.Взима 4 точки,защото е познал,че е десижън и 5 точки,защото е познал точния десижън.Същото е ако познае при ТКО,submission или КО и точния рунд

Cain Velasquez vs Dos Santos
Dos Santos 2r KO-познава победителя,познава КО,но не познава рунда.Да кажем,че това е КО във 1 рунд.Пишат се точките.1+3=4 точки

Frank Mir vs Fabricio Werdum-
Frank Mir 3r Submission - Обаче Вердум бие със ТКО.Точките са 0,защото не е познал победителя.

BJ Penn vs GSP-
GSP 3r TKO
GSPI бие във 1 рунд със събмишън.Точките са 1,защото се познава само победителя,без рунда и верния начин за победа-3 точки.Общо 4 точки.

Bisping-Stann
Stann TKO 1r=Стан бие със събмишън във 1 рунд.Дават се 1 точка,защото се познава само победителя,дават се 3 точки,защото е познал рунда.Общо 4 точки.Ако това е двубой за титлата се дават 1+5 точки.

Предлагам ти тези правила,защото дават много точки за добрите играчи.Въпреки,че съм ужасен математик най-правилно е да е така,защото многото точки идват,когато малко вероятните събития се сбъдват.Така е при букмейкърите,нали?
joredos.com
Joredos
Joredos

Град: София

0     Мнениеот titoblex на 30 Авг 2012, 11:24

Интересно изглежда, но много се усложнява много точки много прогнози и наистина ще се превърнем в букмейкърски пункт с залагания
Силата зависи от вида знания, които притежаваме.
Аватар
titoblex

Град: dimitrovgrad

0     Мнениеот JonJones на 30 Авг 2012, 11:28

Ако за всеки начин има отделно прогнозиране - Draw,КО,ТКО,Sub ,SD ,MD,UD в r1,r2,r3,r4 и r5 оттам трябва да има отделни прогнози за DQ , NoContest , Doctor's Stoppage , Split Draw .
Принципно не е зле като идея ,но много се усложнява всичко ,за това ще се изисква цял екип ,който да се занимава с това :)
Аватар
JonJones

0     Мнениеот ludvefira на 30 Авг 2012, 11:50

JonJones написа:Ако за всеки начин има отделно прогнозиране - Draw,КО,ТКО,Sub ,SD ,MD,UD в r1,r2,r3,r4 и r5 оттам трябва да има отделни прогнози за DQ , NoContest , Doctor's Stoppage , Split Draw .
Принципно не е зле като идея ,но много се усложнява всичко ,за това ще се изисква цял екип ,който да се занимава с това :)

Веднага схванах за какво намекваш..... Говориш за заплата нали? :DD

Шегувам се разбира се..... И на мен прекалено сложно ми се видя и не виждам как един човек ще се занимава с това. Ще са му нужни поне няколко дни за да оформи резултатите. Да не говорим, че другите участници няма да могат да следят правилно резултатите на другите участници в надпреварата, а това е важно...... Представяте ли си "Арамис" примерно да дръпне напред след някоя грешка при изчисления на прогнозите..... Моля ви, недейте така. Правилата и така са си добре :)
Аватар
ludvefira

Град: Варна

0     Мнениеот JonJones на 30 Авг 2012, 11:57

:) за 4000 лв. месечна заплата съм съгласен, даже класирането ще го публикувам във вестник 24 часа и ще го дават по BTV :) ,както и наградите ще се носят лично на ръка от мен + подарък пищна мадама за цяла вечер + бутилка Джони блу лейбъл :)

Принципно на мен не ми е много трудно да актуализирам всичко , но се притеснявам да не допусна грешка и някой да бъде ощетен ,а това за мен е най-важното да е справедливо и честно всичко.
Аватар
JonJones

0     Мнениеот ludvefira на 30 Авг 2012, 21:18

Ето това е единственото за което ти се сърдя.....
Усетих, че няма голям контрол от другите участници в играта и спокойно можеше да ме "бутнеш" в челните места, без това да направи впечатление на никой, ама ти ..... НЕ. Ако бях завършил в челната тройка сега преди да апострофирам "Диазче" примерно, първо щях да копирам резултата с класирането и след него щеше да започва коментара ми :DD
Аватар
ludvefira

Град: Варна

0     Мнениеот Aramis на 30 Авг 2012, 21:49

Грешки стават. Добре е обаче от тези грешки да печеля аз. Ако не завърша на първо място в тази игра ще ви наблъскам компютрите с вируси. Без майтап ви го говоря :).
Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.-Лао Дзъ
Аватар
Aramis

Град: София

0     Мнениеот Dream на 05 Окт 2012, 20:29

JonJones написа:Условия и правила :

В тема "ПРОГНОЗИРАЙ И СПЕЧЕЛИ" ,вие ще дадете вашите прогнози до 00.00 ч. българско време преди всяко UFC

Това не трябва ли да се промени малко, защото в днешният ивент 1-ният мач е преди 00:00 българско време? Примерно да се направи 3 часа преди началото или нещо от сорта :)
Dream
Dream

Град: Варна/Разград/Austin TX

ПредишнаСледваща

Назад към ММА турнири и събития