Най-големият сайт за бойни спортове

Какъв ще бъде развоя от предстоящия двубой Кличко-Пулев?

Дискусии, новини и материали относно различни турнири, събития и семинари по смесени бойни изкуства (MMA) в България и чужбина.

Кой е най-вероятния развой от двубоя?

Анкетата свършва на 21 Ное 2014, 03:06

Владимир Кличко с по точки
15
37%
Владимир Кличко с KO/TKO/DQ
5
12%
Кубрат Пулев по точки
2
5%
Кубрат Пулев с КО/ТКО/DQ
18
45%

Общо гласове : 40

Re: Какъв ще бъде развоя от предстоящия двубой Кличко-Пулев?

0     Мнениеот българиец на 13 Ное 2014, 00:49

War написа:Нито ти ме познаваш, нито аз теб, но ти започваш с личните нападки ;)
То, самия факт, че продължаваш да се обясняваш и чак да развиваш теории за семейството ми, говори достатъчно колко съм те ощипал по болното място ;)
Айде, стига толкова, жив и здрав да си. Щото за разлика от теб, на мен наистина ми е все едно за мнението ти lol

Виждаш ли - дали ще ти кажа, че баща ти не е постъпил подобаващо с теб или ще те обидя - кое е по-малко лошото? Реално и двете са стойностни, колкото и нестойностни, но аз ти казах да не раздаваш квалификации на всички, като си такъв експерт и да ходиш другаде (нали и без това не се чувстваш на мястото си, само не си познал причината). Но фактът, че все клониш към това дали си ме "настъпил по болното място" показва, че май по-скоро ще да са стойностни твърденията ми - това си е, клише или не, комплексарщина и самозаблуда, ама то с Егото човек трудно се бори, особено когато е смотан.

А такива, на които им е все едно или са над нещата, ама продължават да плещят, са по-големият процент от всички отворковци по сайтове/форуми. Което те слага в още една графа, която не би ти допаднала.
Аватар
българиец

0     Мнениеот War на 16 Ное 2014, 12:47

Нищо не казвате за слабата брада на Кличко?
Аватар
War

Град: Бургас

-2     Мнениеот pipo на 16 Ное 2014, 13:02

Ебахти нещастника - радва се на загубата на свой сънародник! Браво, родолюбецо! :)
Аватар
pipo

Град: София

0     Мнениеот War на 16 Ное 2014, 13:57

Къде видя радост от загубата, един Бог знае, но както и да е...
Е, не е като да разправям насам натам, че нашия ще го пенсионира, ще го унижи, ще го изнасили и т.н.. Да освирквам украинския химн и след загубата да плюя по хората, че не били родолюбци, и целия свят да ми е крив...
Жалка картинка.
Безсмислено е да пиша, щото едва ли ще схванете нещо. Все пак разбирачите си остават разбирачи докрай.
Аватар
War

-1     Мнениеот pipo на 16 Ное 2014, 17:07

Не разбирам какъв дебил трябва да си, че да подпрепяш украинец, когато се бие твой сънародник, та чак да злорадстваш после. Това е висша форма на тъпизъм. И да ще го смаже следващия път, макара че ти не искаш това. Ходи си подкрепяй украйнците, където не признават, че Киев е създаден и преживява своя първи разцвет по време на управлението на кара (черните) Българи и по специално Кий, на чието име е кръстен града. Подкрепяй си и тъпанари като братята Кличко, които убиха Бокса и като игра (с тея монотонни клинчове, преличащи повече на борба), и като бягане и подбиране на мачове, цигански номера, ползване на забранени субстанции и прочие.
Аватар
pipo

1     Мнениеот ЗоБдоГроБ на 16 Ное 2014, 19:03

Виждам и тука българиеца ги е разтягал едни локуми хахаха. Българиеца печелиш 1 - в място за най тъпото парче, дори Олива е след теб. Браво бъди горд с това бухахах
Аватар
ЗоБдоГроБ

Лайно до гроб, та ти си слабограмотен, хаха!

0     Мнениеот българиец на 16 Ное 2014, 19:06

Да ме нарече форумно лайно глупак е комплимент по-скоро - значи, че съм му над нивото, за да ме разбере и това го дразни. Знаем за лисицата и гроздето.
Аватар
българиец

0     Мнениеот War на 17 Ное 2014, 04:16

ЗоБдоГроБ написа:Виждам и тука българиеца ги е разтягал едни локуми хахаха. Българиеца печелиш 1 - в място за най тъпото парче, дори Олива е след теб. Браво бъди горд с това бухахах

Това да не приемаш реалността, дори след като те е блъснала в лицето, говори за много сериозни психически проблеми :D Мисля, че е безсмислено да се опитваш да отваряш очите на някой, който е невменяем и цял живот ще си остане кон с капаци. Ама поне е смешно да им четеш коментарите lol lol
Виж, почнаха и за история да говорят, аз като казвам, че са разбирачи lol lol

Не се хаби с тия, то личи, че дори на ринг не са стъпвали.
Аватар
War

1     Мнениеот българиец на 17 Ное 2014, 09:39

Най-ясното, за мен, е че лекетата наистина можете да намерите утеха и да проявите мъжество само в интернет. И понеже реалността "те блъска в лицето", не ти стига, ама и топките не ти стигат, за да проявиш мъжко поведение в живота.

И докато си тъпо парче, ще "разбираме" не само от история. Единственото положително е смехът - вие се смеете, защото сте прости и си вярвате, ние се смеем, защото ви гледаме жалката картинка.
Аватар
българиец

Предишна

Назад към ММА турнири и събития