Проблема на българските мма бойци
35 мнения • Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Проблема на българските мма бойци
Основната грешка идва от това че като излязат на ринга забравят да си контролират дишането искат да направят всичко в един дъх това няма как да стане ако спреш да вкарваш кислород вав организма си до там това е основното. това че колко правилно тренират е друг въпрос и сащо трениорите не стават за нищо няма такъв тип трениор мотиватор и дане забравяме адреналина тай мн сковава и от там идва голямото изтощаване.
Като тренирах в Истамбул Муай тай пурвото което ме учива е даси даржа гарда вдигнат 30мин и да вдишвам и издишвам
Като тренирах в Истамбул Муай тай пурвото което ме учива е даси даржа гарда вдигнат 30мин и да вдишвам и издишвам
-
- Град: varna
zobdogrob8 написа:Основната грешка идва от това че като излязат на ринга забравят да си контролират дишането искат да направят всичко в един дъх това няма как да стане ако спреш да вкарваш кислород вав организма си до там това е основното. това че колко правилно тренират е друг въпрос и сащо трениорите не стават за нищо няма такъв тип трениор мотиватор и дане забравяме адреналина тай мн сковава и от там идва голямото изтощаване.
Велики бисери,значи ти знаеш повече за ринга отколкото познатите имена,багата,Недков,пълни глупости говорите,всичките,хахахахаххахах,просто смехурия,дискотеки ала бала,въздух мъздух
"Като тренирах в Истамбул Муай тай пурвото което ме учива е даси даржа гарда вдигнат 30мин и да вдишвам и издишвам[/quote]"Трябва да пробват това упражнение
-
- Град: Стара Загора
VAm като много ги разбираш нещата кажи ти де...Колкото и да е добър боец,като ми издъхва още на втората минута много ясно че ще го размятат като чувал,ама не,ние сме тъпи,не сме тренирали,не сме запознати с нещата,а на всичкото отгоре сигурно сме и слепи,щото не ги виждаме че един рунд едвам изкарват.
-
- Град: Панагюрище
Въздуха им е основния проблем на повечето.И са силни,и бързи и техника имат,но като нямат въздух...Все едно да ми покажеш ей тая кола как върви ама да няма грам гориво в нея...премисли го моля ти се.
-
- Град: Панагюрище
Ще дискотирам,ако ми кажиее колко от вас тренират мма,ходили са на живо да гледат мма,и познават ли някой качествин боец
-
- Град: Стара Загора
Много са причините, които могат да "стопят" издръжливостта на даден боец. Все пак повечето от нашите момчета за първи път се биха в по-големи чуждестранни организации и имаше доста голямо напрежение в тях, което е напълно нормално. Освен това противниците им не бяха никак леки като за първа среща/дебют. Атакуващия и агресивен силов стил, който притежават повечето наши бойци(особено тежките), не им позволява да пестят сили... те влагат големи дози агресия и сила още от самото начало за да наложат доминация като притиснат и поставят на максимално изпитание противника.
-
JonJones - Мнения: 641
- Град: Бургас
Jon Jones, наистина има нещо вярно в това кой какъв стил притежава. Майк Тайсън също притежаваше такъв стил и му свършваха силите по-рано, но това не значи че не е подготвен за 12 или 15 рунда.Чисто и просто по-голямата част от силите си я хвърля в началото и това е неговия стил и един вид тактика. Тази тактика е успешна в някои случаи, защото на противника могат да бъдат нанесени големи поражения още в началото, както и това той да загуби психологическата битка и да му се разруши цялата игра, след което има голяма вероятност да загуби двубоя.
-
goldenglory - Мнения: 200
- Град: Хасково
Джамбазов има 19 мача,Станчев-12 или 13,Стъки 13,Караджов и той доста има,стига с това напрежение,те са претръпнали вече.Значи викаш Веласкес може 5 рунда нон стоп да атакува и да не се измори,пък нашите на 3 тата минута вече са гроги,що така.За Джамбазов това си му е проблем от време оно,за мен е много глупаво да тръгнеш на важен мач в сериозна организация,където НЕ МОЖЕШ да си подбираш опонентите като в Макс Файта и да знаеш,че нямаш издържливост да изкараш цял мач.Кондиционен треньор нямат ли поморийци?
-
Аз пък да спомена Светлозар Савов. Момчето може да няма перфектна статистика, но пък не участва в уреди мачове и не подбира противници. Излиза и се бие и не грохва в първия рунд. Нека другите вземат пример от него. Не знам как го прави, но му се получава.
-
- Град: Варна/Разград/Austin TX
35 мнения • Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Назад към ММА турнири и събития