1/4 финалите на К-1
Re: 1/4 финалите на К-1
Няма слаба среща. Всичките ще се гледат с интерес.
-
oho - Мнения: 1032
- Град: София
Така е бате отся се плявата и тука са "хората" вече и аз права сметка кой ша е мача ама сичките са дерби 

body-puncher
-
Sunrise - Мнения: 351
Аз мисля, че Overeem ще падне веднага 

Най-прекрасният измежду цветовете е вишневият. Най-благородният измежду хората е самураят...
-
Exodus - Мнения: 112
- Град: Tutrakan
Що фен си на Тейшейра ли?
Оувърийм игра Юни месец с Боняски и го мачка цял мач ама Боняски му направи нокдаун и гоби с 2:1 съдийски гласа тука неможе да кажеш кой кой има си фоворити но има време ще видиме
Оувърийм игра Юни месец с Боняски и го мачка цял мач ама Боняски му направи нокдаун и гоби с 2:1 съдийски гласа тука неможе да кажеш кой кой има си фоворити но има време ще видиме

body-puncher
-
Отново отличен мач на Реми Боняски на елиминациите в Корея. Завършен боец за правилата на к-1. Новият шампион за 2009, според мен, ще се излъчи между следните бойци: Реми(очаквам трудна, но победа на Реми срещу Ерол Зимерман), Семи(най-сигурната победа на четвъртфиналите - над Джером), Тейшейра(трудна победа над Алистър) и Бадър/Руслан (тук се надявам на победа на Руслан, но е труден за предвиждане мач. Поздрави на всички във форума. Очаквам и вашите прогнози. Надявам се финалът да е между Тейшейра и Реми и разбира се 4-та рекордна победа на Реми!
-
alexelguapo - Мнения: 72
- Град: Варна
Бадр ще е шампиона. Тейшейра ми е доста посредствен че чак на финал да го поставям.. Колкото до реми това не е боец за мене. Голям ревльо е.. На финала с Бадр съвсем леко го докосна а той се направи на супер много наранен вместо да стане и да довърши мача като мъж. Женствен ми е + тва в маниерите. Голден Бой ще ги накаже отново.
Невъзможно е да се справитш с проблема, ползвайки същия тип мислене, който ти е докарал този проблем.
-
Priceless - Мнения: 12
Badr е мноо луд спор няма но прай хоатични атаки и си го яде даже Караев може..и си има не малки шансове... Тейшейра едва ли за мене отпада... Семи Шилд ме радва може да не е много бърз ама ударите са му мноо мощни направо им маха главите и е супер издръжлив залагм на него аз 

body-puncher
-
ФИНАЛ : Бадр Хари - Реми Боняски 

-
- Град: Пловдив
Le Banner срещу Schilt, ще е доста интересен за мен двубой. Очаквам с интерес да видя и представянето на Ruslan Karaev. За момента обаче, не бих давал прогнози за финалния двубой, защото като цяло, слаб мач, не се очертава да има.
-