Тренировка по бокс
5 мнения • Страница 1 от 1
Re: Тренировка по бокс
Би трябвало да учиш техниката после да минеш на чували,стенни и след време може би ако искаш ще правиш спаринги, а за коя зала става на дума?
-
- Град: София
никой неможе да ти каже как точно ще протече тренировката.Всеки треньор си има негови тактики и идеи спрямо възпитаниците си.Едва ли ще те пусне на спаринг 1-вата тренировка.Най-верояно ще скачаш на въже ще ти показва стоиката а вече като я усвоиш бой сянка круши условни боеве и най-накрая спарингите
Смелост не означава да нямаш страх.Да си смел значи да те е страх и да продължиш напред
-
street2fighter - Мнения: 100
- Град: burgas
Никой няма да те пусне да правиш спаринг.
Най-вероятно, ще ти покажат стойка, движение с краката и ляв прав... и десен прав, неща които са основи на бокса. Трябва да имаш доста търпение и да полагаш усилия... в тренировките, тъй като едва след време ще ти дават да правиш спаринг, а до тогава не трябва да се демотивираш
Най-вероятно, ще ти покажат стойка, движение с краката и ляв прав... и десен прав, неща които са основи на бокса. Трябва да имаш доста търпение и да полагаш усилия... в тренировките, тъй като едва след време ще ти дават да правиш спаринг, а до тогава не трябва да се демотивираш

-
- Град: София
попринцип нетрябва да те е страх от спаринга или да се претесняваш.Те момчетата ако са точни като те видят че си нов и че не ги можеш много работите няма да ти играят много но има и такива дето никой немогат да ударят и като видят нов и всичко пребира той
Смелост не означава да нямаш страх.Да си смел значи да те е страх и да продължиш напред
-
street2fighter - Мнения: 100
- Град: burgas
5 мнения • Страница 1 от 1