Най-големият сайт за бойни спортове

Тренировка по бокс

Новини, събития, дискусии относно всичко що е страйкинг и тупа-лупа.

Тренировка по бокс

0     Мнениеот FreeFighter на 07 Ное 2010, 19:03

Здравейте!
Утре ще ми е първата тренировка по бокс. Бихте ли ми казали как ще протече тренировката? И дали ще ме карат да правя спаринг на първа тренировка?
FreeFighter
FreeFighter

Re: Тренировка по бокс

0     Мнениеот lion92 на 07 Ное 2010, 19:29

Би трябвало да учиш техниката после да минеш на чували,стенни и след време може би ако искаш ще правиш спаринги, а за коя зала става на дума?
lion92
lion92

Град: София

0     Мнениеот street2fighter на 07 Ное 2010, 19:46

никой неможе да ти каже как точно ще протече тренировката.Всеки треньор си има негови тактики и идеи спрямо възпитаниците си.Едва ли ще те пусне на спаринг 1-вата тренировка.Най-верояно ще скачаш на въже ще ти показва стоиката а вече като я усвоиш бой сянка круши условни боеве и най-накрая спарингите
Смелост не означава да нямаш страх.Да си смел значи да те е страх и да продължиш напред
Аватар
street2fighter

Град: burgas

0     Мнениеот Skoidats на 07 Ное 2010, 22:55

Никой няма да те пусне да правиш спаринг.

Най-вероятно, ще ти покажат стойка, движение с краката и ляв прав... и десен прав, неща които са основи на бокса. Трябва да имаш доста търпение и да полагаш усилия... в тренировките, тъй като едва след време ще ти дават да правиш спаринг, а до тогава не трябва да се демотивираш ;)
Skoidats
Skoidats

Град: София

0     Мнениеот street2fighter на 08 Ное 2010, 18:39

попринцип нетрябва да те е страх от спаринга или да се претесняваш.Те момчетата ако са точни като те видят че си нов и че не ги можеш много работите няма да ти играят много но има и такива дето никой немогат да ударят и като видят нов и всичко пребира той
Смелост не означава да нямаш страх.Да си смел значи да те е страх и да продължиш напред
Аватар
street2fighter

Град: burgas

Назад към Бокс и кик-бокс