Резултати: Кличко-Бригс
9 мнения • Страница 1 от 1
Re: Резултати: Кличко-Бригс
На мен мача не ми хареса,наистина беше като спаринг.Накрая и 2-мата се измориха и се биеха като космонавти.
There are two kinds of people: ones that are trying to build their future and ones that are trying to rebuild their past.
-
psycho - Мнения: 169
- Град: София
пич всички бокс срещи в днешно време са като спаринг иначе да всеки забрави мача щото имаше UFC и това е нормално всеки би гледал ММА пред бокс 

Serdjomedin
-
Serdjomedin - Мнения: 89
- Град: sofia
Един въпроса малко встрани от темата. Къде гледахте УФЦ-то? Аз се опитах през сайта www.fromsport.com , но така и не успях да се вържа.
-
- Град: Sofia
10-тия рунд бе интригата в мача
Силата зависи от вида знания, които притежаваме.
-
titoblex - Мнения: 186
- Град: dimitrovgrad
Резултатът е трагичен. Много ми е мъчно, че такива бездарници развалят тежката категория в бокса, която до преди 10-15 години беше върха на всички бойни спортове. Сега има онзи дебел, космат урод Валуев, който замахва два пъти - веднъж в 6 и веднъж в 12 рунд, бездарните братя Кличко, който се бият с пенсионери и Дейвид Хей, който няма да го коментирам въобще - шампион за един ден. Холифийлд ако ги хване тия братя Кличко, ще ги прати обратно в Русия... Евалата за това, което прави на тия години!
"Keep your friends close, but your enemies closer!"
-
newo - Мнения: 93
^
Ukrainci sa ne rusnaci
за Давид Хаъе не съм съгласен... малкия Кличко тактично му отказа мач
а Холифилд схтом падна от Валуев смятаи колко е далече от истината еджа ли схте победи братята
всичко при него отдавна е за пари за сметка на загубите от посредстжени бкосиори,Роъ Йонес и тои продълйава да се бошира но при пред последния му мач бесхе брутално нокаутиран в 1 рунд смятаи... Формата е временна
Ukrainci sa ne rusnaci

за Давид Хаъе не съм съгласен... малкия Кличко тактично му отказа мач

а Холифилд схтом падна от Валуев смятаи колко е далече от истината еджа ли схте победи братята
всичко при него отдавна е за пари за сметка на загубите от посредстжени бкосиори,Роъ Йонес и тои продълйава да се бошира но при пред последния му мач бесхе брутално нокаутиран в 1 рунд смятаи... Формата е временна

body-puncher
-
Sunrise - Мнения: 351
- Град: София
За да победиш Валуев ти трябва много добро кардио, защото пред теб е някой 3 пъти по-висок и 5 пъти по-тежък. Холифийлд е на почти 48 години (утре има рожден ден), а Дейвид Хей е на 30. Абсолютно нормално е да загуби от такъв масивен опонент. Холифийлд никога не се е справял с по-големите опоненти - Ленъкс Люис, Ридик Боу, Валуев. Той е техничен боксьор и залага на тактиката "всичко или нищо", т.е. хваща в клинч, избутва съперника и мометално го изненадва със серия от 10-15 удара. Как ще избута Валуев от клинча?
Мисълта ми е, че Дейвид Хей ще прегази и двамата братя Кличко без проблеми, но, виж, Холифийлд ще му се опъне, защото е с тяло на 30-годишен, има бая опит и е много, много добър боксьор, един от най-добрите на всички времена.
Нека тея мизерници Кличко да си предизвикват боксьори от пенсия. Само един такъв "пенсионер" - Холифийлд, да не им изиграе лоша шега.
Мисълта ми е, че Дейвид Хей ще прегази и двамата братя Кличко без проблеми, но, виж, Холифийлд ще му се опъне, защото е с тяло на 30-годишен, има бая опит и е много, много добър боксьор, един от най-добрите на всички времена.
Нека тея мизерници Кличко да си предизвикват боксьори от пенсия. Само един такъв "пенсионер" - Холифийлд, да не им изиграе лоша шега.

"Keep your friends close, but your enemies closer!"
-
newo - Мнения: 93
Залагам пари, че Дейвид Хей няма да прегази дори единия Кличко! 

-
- Град: Ст.Загора
9 мнения • Страница 1 от 1