Най-големият сайт за бойни спортове

Резултати: Кличко-Бригс

Новини, събития, дискусии относно всичко що е страйкинг и тупа-лупа.

Резултати: Кличко-Бригс

0     Мнениеот asd на 17 Окт 2010, 10:43

Витали Кличко се подигра с Бригс в 12 рундов спаринг, но не успя да го нокаутира и взе убедителна победа. Някой освен мен гледа ли мача или всички покрай уфц-то го забравихте?
asd
asd

Град: sofia

Re: Резултати: Кличко-Бригс

0     Мнениеот psycho на 17 Окт 2010, 12:01

На мен мача не ми хареса,наистина беше като спаринг.Накрая и 2-мата се измориха и се биеха като космонавти.
There are two kinds of people: ones that are trying to build their future and ones that are trying to rebuild their past.
Аватар
psycho

Град: София

0     Мнениеот Serdjomedin на 17 Окт 2010, 15:25

пич всички бокс срещи в днешно време са като спаринг иначе да всеки забрави мача щото имаше UFC и това е нормално всеки би гледал ММА пред бокс :)
Serdjomedin
Аватар
Serdjomedin

Град: sofia

0     Мнениеот montey на 17 Окт 2010, 17:49

Един въпроса малко встрани от темата. Къде гледахте УФЦ-то? Аз се опитах през сайта www.fromsport.com , но така и не успях да се вържа.
montey
montey

Град: Sofia

0     Мнениеот titoblex на 17 Окт 2010, 19:25

10-тия рунд бе интригата в мача
Силата зависи от вида знания, които притежаваме.
Аватар
titoblex

Град: dimitrovgrad

0     Мнениеот newo на 17 Окт 2010, 23:34

Резултатът е трагичен. Много ми е мъчно, че такива бездарници развалят тежката категория в бокса, която до преди 10-15 години беше върха на всички бойни спортове. Сега има онзи дебел, космат урод Валуев, който замахва два пъти - веднъж в 6 и веднъж в 12 рунд, бездарните братя Кличко, който се бият с пенсионери и Дейвид Хей, който няма да го коментирам въобще - шампион за един ден. Холифийлд ако ги хване тия братя Кличко, ще ги прати обратно в Русия... Евалата за това, което прави на тия години!
"Keep your friends close, but your enemies closer!"
Аватар
newo

0     Мнениеот Sunrise на 18 Окт 2010, 10:07

^
Ukrainci sa ne rusnaci ;)

за Давид Хаъе не съм съгласен... малкия Кличко тактично му отказа мач ;)

а Холифилд схтом падна от Валуев смятаи колко е далече от истината еджа ли схте победи братята
всичко при него отдавна е за пари за сметка на загубите от посредстжени бкосиори,Роъ Йонес и тои продълйава да се бошира но при пред последния му мач бесхе брутално нокаутиран в 1 рунд смятаи... Формата е временна ;)
body-puncher
Аватар
Sunrise

Град: София

0     Мнениеот newo на 18 Окт 2010, 16:55

За да победиш Валуев ти трябва много добро кардио, защото пред теб е някой 3 пъти по-висок и 5 пъти по-тежък. Холифийлд е на почти 48 години (утре има рожден ден), а Дейвид Хей е на 30. Абсолютно нормално е да загуби от такъв масивен опонент. Холифийлд никога не се е справял с по-големите опоненти - Ленъкс Люис, Ридик Боу, Валуев. Той е техничен боксьор и залага на тактиката "всичко или нищо", т.е. хваща в клинч, избутва съперника и мометално го изненадва със серия от 10-15 удара. Как ще избута Валуев от клинча?
Мисълта ми е, че Дейвид Хей ще прегази и двамата братя Кличко без проблеми, но, виж, Холифийлд ще му се опъне, защото е с тяло на 30-годишен, има бая опит и е много, много добър боксьор, един от най-добрите на всички времена.
Нека тея мизерници Кличко да си предизвикват боксьори от пенсия. Само един такъв "пенсионер" - Холифийлд, да не им изиграе лоша шега. ;)
"Keep your friends close, but your enemies closer!"
Аватар
newo

0     Мнениеот onepunchknockout на 20 Окт 2010, 01:28

Залагам пари, че Дейвид Хей няма да прегази дори единия Кличко! :DD
onepunchknockout
onepunchknockout

Град: Ст.Загора

Назад към Бокс и кик-бокс