Много тежки спаринги
10 мнения • Страница 1 от 1
Re: Много тежки спаринги
четири часа тренировка е много според мен. преди тренировка трябва да има тичане, разтягане, бой със сянка, и чак тогава свободна игра , като в началото е лека и постепенно става по-тежка и интензивна. 2-3 часа най-много трябва да продължи една дълга тренировка, освен ако не ви готвят за война или тренера да ви наказва заради някоя проява или заради мързел, както беше при нас
-
oliva09
- Град: Burgas
Тоя треньор е ненормален, бягай от там! Това го няма никъде! Никой не прави 24 рунда по 5 минути. И световните шампиони по бокс за професионалисти не тренират толкова. Ти да не си пехотинец, че да те мъчи толкова! Само би ли си споделил за коя зала става въпрос и за кой треньор.
-

racko1 - Мнения: 239
- Град: Sofia
Абе,момчета защо пак се връзвате на психично болните във тоя форум. Как по дяволите ще направиш 25 рунда по 5 мин. какъв хранителен режим каква химия каква психическа нагласа??? Ако има такъв човек на тая планета който може да го издъжи това автоматично става най-големия гладиатор,та той е готов за УФЦ,всички версии на професионалния бокс,петобой,десетебой,маратонец може и с Юсеин Болт да си направят една гонка... Руснаците ще му вземат гена да направят супер войници.... Чак му се обеснявате,Какъв е тоя джоинт искам и аз от нрего 
body-puncher
-

Sunrise - Мнения: 351
- Град: София
Явно ви готвят за спартанци.... а на мен ми е интересно другите момчета от залата не се ли уморяват? 
-

Ro - Мнения: 89
- Град: Бургас
Хахахаха - на Фредчо и аз веднъж му се вързах да му обяснявам разни неща за спарингите
Сега обаче като гледам колко много е напреднал с тренировъчния материал и при какъв професионалист, нешлифован диамант тренира и вече не смея да се обадя, защото мнението ми ще е направо жалко на фона на професионализма който лъха от така проведените тренировки.
Сега като се замисля, няма какво да е друго.... Треньора ти е много хитър и иска да е едни гърди напред. Защо ли? .. Защото в края на годината стартира нова игра. Правилата са много прости... Биеш се до смърт срещу трима противника, които обаче до този момент са тренирали като съвсем обикновени боксьори. Така, че споко - ти си човека.
Сега обаче като гледам колко много е напреднал с тренировъчния материал и при какъв професионалист, нешлифован диамант тренира и вече не смея да се обадя, защото мнението ми ще е направо жалко на фона на професионализма който лъха от така проведените тренировки.
Сега като се замисля, няма какво да е друго.... Треньора ти е много хитър и иска да е едни гърди напред. Защо ли? .. Защото в края на годината стартира нова игра. Правилата са много прости... Биеш се до смърт срещу трима противника, които обаче до този момент са тренирали като съвсем обикновени боксьори. Така, че споко - ти си човека.
-

ludvefira - Мнения: 635
- Град: Варна
24 рунда по 5 минути са 120 минути? Ти 120 минути не можеш да ги изкараш ако само се движиш по улица с бързи крачки, а какво остава за бокс на бързи обороти. Това е невъзможно!
-
4you
Това ми напомня на един случай като бях в 4-ти клас. Учителят по математика беше пиян и ядосан че нищо не знаем и ни даде 100 задачи за домашно за следващия ден. На другия ден повечето дойдоха с родителите си и той каза, че се е пошегувал
-

JonJones - Мнения: 641
- Град: Бургас
JonJones написа:Това ми напомня на един случай като бях в 4-ти клас. Учителят по математика беше пиян и ядосан че нищо не знаем и ни даде 100 задачи за домашно за следващия ден. На другия ден повечето дойдоха с родителите си и той каза, че се е пошегувал![]()
Ами и при мен се е случило нещо подобно. Днес отидох на тренировка и всичко със спарингите беше наред. След като свършихме той ни извика при него и каза, че ни е наказвал защото миналата седмица малко се поскарахме помежду си. Както и да е. Много ви благодаря, за съветите, нищо че не всички ме взехте на сериозно
-
fred4O
^ Всички без ludvefira
.
-

Tancred - Мнения: 11
10 мнения • Страница 1 от 1