Търся си клуб за начинаещ
8 мнения • Страница 1 от 1
Re: Търся си клуб за начинаещ
За клубове не мога да ти помогна,но мога да ти кажа ,че никога не е късно да започнеш да тренираш каквото и да е.Сега си на 18 и си начинаещ.Мислиш че е прекалено късно да започнеш да тренираш,но аз мога да ти кажа,че ако започнеш сега,след 1 година когато станеш на 19 вече може да си един от най-добрите.Всичко зависи от това какви заложби имаш и какво желание за тренировки.Но-най-важно е постоянтвото и след време труда ти ще даде резултат,повярвай ми 
-
donlacho
- Град: sofiq
Благодаря за подкрепата, много се радвам, че не съм изпуснал влака
. Говорих с един приятел и той ми предложи, ако не си намеря къде да тренирам ММА, да започна с Кик-бокс или муай тай, искам обаче и тук да попитам дали е прав? Ако е така, може да дадете и предложения за кик-бокс или муай тай.
-
0nline
- Град: Sofia
А не искаш ли бокс.Аз лично мисля да се запиша бокс,но чакам да започна работа да посъбера малко пари.Иначе тренирам от 1 година в домашни условия.Имам боксов чувал и 2 уреда,които сам съм си направил.Изгледал съм много клипове с тренировки и боксови мачове.И мисля че вече ми е време да се пробвам.Между другото почти на 19 съм,но не мисля че ми е късно.А в София има много клубове за бокс и кикбокс.А за Муай-тай мисля че най-добрият клуб е Вип Ринг.Ако искаш го провери.Бокс и кикбокс има на Герена(Левски),Winner,Цска,Националния стадион Васил Левски(мисля че клуба се казваше национал).Ако искаш се запиши на Муай-Тай.Той е оптималният вариант за игра в стойка,но също така е и най-опасният.Травмите там са жестоки и ударите които си нанасят съперниците са нечовешки.Но пък ше станеш много добър боец 
-
donlacho
- Град: sofiq
Сещам се само за един клуб, в когото има тренировки от 20:00. Виж го в каталога на сайта. Клубът се казва "Winner" (става въпрос за бокс и кик бокс) и се намира непосредствено до Младост, м/у Дружба и Слатина. За друг клуб който да започва в такъв час не се сещам.
-

racko1 - Мнения: 239
За съжаление обаче, залите на ЦСКА са ми изключително неудобни - нямам удобен транспорт от никъде и трябва да сменям 3 превозни средства докато се прибера, което е доста неудобно за мен. Явно ще е тежка задачата с намирането на място, така че мисля скоро да ида на националния да видя какво има.
-
0nline
Има зали в Националния садион "Васил Левски"
1. Клуб "Национал" боксов клуб
2. Клубът на Палми Ранчев - кик-бокс, който пак се намира на стадиона, но от към "Б" сектор.
1. Клуб "Национал" боксов клуб
2. Клубът на Палми Ранчев - кик-бокс, който пак се намира на стадиона, но от към "Б" сектор.
-
Skoidats
- Град: София
Клуб Gladiator Bikodo има тренировки всички дни без сряда, на националния стадион от 21:00
-
montey
8 мнения • Страница 1 от 1