Може ли съвет ?
19 мнения • Страница 1 от 2 • 1, 2
Re: Може ли съвет ?
избора си е твои ти си прецени помисли кое най-много искаш да тренираш и кое ти е в сърцето и с него почни да се занимаваш сериозни и на 14 години не е късно никога не е късно да започнеш нещо
Смелост не означава да нямаш страх.Да си смел значи да те е страх и да продължиш напред
-

street2fighter - Мнения: 100
- Град: burgas
Реми Бонявски до 18 е тренирал футбол и чак след това е започнал да се занимава с бойни спортове, така че никога не е късно.
-
ssaa6oo
- Град: Sofia
Според мен Муай-тай си е за предпочитане, защото развива повече части на тялото по определен начин.. Не е вярно, че е късно за започването на какъвто и да е боен спорт на тази възраст.. Реши кое бойно изкуство те влече най-много и започни да тренираш здраво и усилено, по принцип не трябва да се влияеш от мнението на хората, а да правиш това, което ти харесва.. Успех!
Българче завинаги !
-

psypilot - Мнения: 118
- Град: Бургас
Даже ти е рано.
Пробвай с бокс, няма да намериш по добра основа за бойни спортове от него, пък след време сам ще решиш кое е по добре за теб.
-
didaka
- Град: bsl
Принципно тук до нас се провеждат тренировки по кик бокс (иккен) и дори имам приятели които ходят там. Не знам дали ще прозвучи тъпо (или дали е ) , но искам нещо малко по-грубо , защото не винаги човек може да разчита на големите ръкавици пред лицето си . Също така близко до нас има тренировки и по чист бокс , но някак кик бокса повече ми харесва ..
Там е въпросът , че незнам кое ще ми е повече от полза ..
Мерси за отговорите !
Там е въпросът , че незнам кое ще ми е повече от полза ..
Мерси за отговорите !
-
badxboy
- Град: sofia
тренираи това което ти харесва защото всичко което научиш ти е от полза.дори и да си най-големия боец на улицата не се знае дали някои няма да извади нож или пистолет и да те очисти така че всяко едно бойно изкуство си има плюсове и минуси нетренирай само за да ходиш по улиците да са биеш или да се имаш за голяма работа като тренираш БИ.
Смелост не означава да нямаш страх.Да си смел значи да те е страх и да продължиш напред
-

Не го правя за това . Главното нещо е за да се занимавам с нещо сериозно . Все пак ако се наложи и на улицата трябва да се използва .. Живеем в България все пак . Принципно искам да започна директно муай тай или ММА , но знам , че не съм достатъчно подготвен, пък и нямат клубове в близост до мен .. Сигурно ще е кик бокс в иккен .
-
badxboy
- Град: sofia
почни си някои бойно изкуство направи добра основа и тогава ще ти е мн по лесно като отидеш на ММА
-

можеш да се позаинтересуваш от киокушин карате,казвам ти от личен опит,че няма да останеш разочарован,стига да отидеш и да провереш за какво става въпрос...надявам се,че ще е достатъчно грубо,наричат киокушин "най-твърдия" стил,със сигорност ще се калиш повече от вс друго бойно изкуство!Всяко бойно изкуство ще те помогне на улицата,а сега на тебе няма да ти хареса тва че в киокушина не се използват удари в главата с юмрук,поне на главния правилник,ама това едва ли ще ти пречи,има достатъчно удари за главата,които ще тренираш и на улицата ще ги използваш без проблем,обеден съм!Снощи най-добрия ми авер наду фара на един "играч" без проблеми,при тва ние сме на 16,аз съм едър,моя фр е мн дребен,оня беше на 19 и беше по-голям от мене,прави си сметка ...всичко стана без да сме го искали,моя приятел просто отвърна и не завтори...позаинтересувай се все пак
дано съм ти бил полезен! Жив и здрав
-

hranchev - Мнения: 27
- Град: Чирпан
19 мнения • Страница 1 от 2 • 1, 2