Здравей,
Сещам се за един клуб който се намира в района зад сградата на Първа Инвестиционна на кръстовището на бул.България и Д.Несторов посока центъра. Тренировките са от 12:00 и 17:00.
Ходил съм 2-3 пъти,но не съм особенно очарован.Тренера е в час ама понеже е на заплата гледа да претупа нещата и ако може да те вземе да тренираш в неговият клуб който е някъде в Овча Купел.
Аз бих ти препоръчал https://mma.bg/clubs/view/0/0/412/боксов-клуб-олимп-тренировки-бокс-люлин-софия-сиконко, трамвй №7 до Сердика от там с Метрото слизаш на Била/метростанция Люлин/ и си в сградата на Сиконко/зелена/. Удобното там е,че тренировките
не са на точен час а през работното време на тренера. Започваш от А-Б: бойна стойка, придвижване и т.н.,спокойно е и ти се обръща внимание,виждал съм състезатели и хора които си тренират за удоволствие. Тренера не претендира да е запознат с Кик Бокс,но е участвал на състезания и може да те научи на основни ритници и защити от такива.Абе готино е.
Ед.Тренировка 5.00 лв. Карта за цял месец 65.00 лв. за неограничен достъп.
В The GYM съм чувал,че също има Бокс,но не знам за кво става въпрос и дали ще те научат на нещо.Сигурно е и цифра пара.
[b]П.П. Написаното от мен е лично мнение и се сновава най-вече на избора на зала съобразен с район на местоживеене и удобен начин за придвижване.
Боксова зала
2 мнения • Страница 1 от 1
2 мнения • Страница 1 от 1