Може ли съвет ?
19 мнения • Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Може ли съвет ?
Окей мерси ! Значи така както си правя плановете съм се засилил към кик бокс и тва и ще правя сега . По-нататък ще му мисля за следващи действия .
-
badxboy
- Град: sofia
Почнах да се мотам на кик бокс . Засега ми харесва ще видя .. мисля да изкарам година , година и нещо и да се метам в мелето или по-точно в ММА
-
badxboy
Вече официално тръгнах на кик бокс
Води се light contact , но като гледам , е почти като фул контакт . Харесва ми доста и така
Мерси на всички за коментарите
Мерси на всички за коментарите
-
badxboy
Вече 1 месец не съм пропускал тренировка . Сега след 3 дни имам изпит и за колан и да ви кажа , наистина за 1 месец съм коренно различен .. някък се чувствам много по-добре като цяло !
-
badxboy
badxboy написа:Вече 1 месец не съм пропускал тренировка . Сега след 3 дни имам изпит и за колан и да ви кажа , наистина за 1 месец съм коренно различен .. някък се чувствам много по-добре като цяло !
keep walkin'
-

ogstyle - Мнения: 257
- Град: Plovdiv
Разбира се, че ще се чувстваш добре щом правиш това което искаш и което ти доставя удоволствие, в това е и смисъла. Аз също бях толкова ентусиазиран когато почвах тепърва да тренирам кикбокс, бях само на 12 г., а сега съм на 22 и още не ми е втръснало да тренирам. Така, че продължавай в същия дух, няма да съжаляваш. Успех!
-
Heat
- Град: Sofia
Мерси мерси ! Сега съм на 14 и смятам да се развивам тепърва и в БИ и в живота . Усетих вече няколко пъти , кво е и да те нокаутират с ръкавица и с шут в главата ми се случи .. Утре сутринта ми е изпита и 100 % ще го взема и продължавам усилено с тренировките .. Само дето напоследък почнах да ходя и на фитнес и нещо спрях да се раздавам на макс на тренировките , ма няма значение
Мерси на всички
-
badxboy
19 мнения • Страница 2 от 2 • 1, 2