Най-големият сайт за бойни спортове

PVL Mutant Mass

Всичко за правилното хранене и различните харнителни добавки.

PVL Mutant Mass

0     Мнениеот Ilinden на 02 Май 2012, 19:43

Опитвал ли е някой въпросния гейнър ? Изглежда доста примамливо и имам намерение да си го взема,та,ако някой го е опитвал да сподели мнението си...и как бихте коментирали,че според описанието на продукта на 2 седмици се увеличава гръдната обиколка с 2.5 см ?
https://mma.bg/cart/pvl/pv ... ass-2200gr
Аватар
Ilinden

Град: София

Re: PVL Mutant Mass

0     Мнениеот Sunrise на 04 Май 2012, 09:57

Ти не си забелязъл че на всеки продукт описанието му говори че е най добрия??? Това са рекламни трикове. Отделно не му е сега времето за качване на маса.
body-puncher
Аватар
Sunrise

Град: София

Re: PVL Mutant Mass

0     Мнениеот Unscarred на 04 Май 2012, 10:38

Лично аз не съм го пробвал , но мой колега си взе и не остана доволен. Дори не успя да го изпие целия , все още има останал към 1кг. Може и да не го е приемал правилно , не знам. Описанието на продукта винаги е положително. Гледам и цената е изкушаваща :Д Като цяло съм против гейнери и бих ти препоръчал да си вземеш някой суроватъчен протеин. По-бавни ще са резултатите , но поне ще е чисто. Взимай си протеинчето 3 пъти дневно , хапвай повече (здравословно) и яко тренировки. Резултат ще има.

Както казах , като цяло съм против гейнери :) Но някой може да ти каже , че е голяма работа :Д
Аватар
Unscarred

Назад към Хранене и хранителни добавки