2 сварени яйца
1 домат
100 г. сирене
месо или някакво пушено
1 препечена филийка(само ако другото не ти стигне)
Дано да съм помогнал поздрави !!!
hardstyler написа:Колко си висок и колко килограми си и си кажи целите може да ти дам примерен режим за твоя случей,ако с във фаза чистене влез тук http://www.bb-team.org/articles/910_ots ... z1PYVJj2TB
frankshamrock написа:Още преди хиляди години ,древните мъдреци са казали -
"Закуската я изяж сам , обяда го сподели с приятел ,а вечерята я дай на врага си"
Относно темата , мога да кажа ,че за кардио тренировка ,организма има нужда от бързи и бавни въглехидрати.При физическо и кардио натоварване ,освен преди лягане,организма има нужда от постоянна консумация на въглехидрати през целия ден.
Според мен най-богатата храна на въглехидрати и витамини са овесените ядки. Мюсли ,както и плодовете са бързи въглехидрати,което не е достатъчно
Назад към Хранене и хранителни добавки
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта
Мюсли! + храни за кардио тренировки
0
от savag3 на 17 Юни 2011, 20:31
Какви храни трябва да се приемат по време на кардио? Четох в сайта статия, в която пишеше, че след тренировка е хубаво да се приемат домати, диня, череши , защото подпомагат изгарянето на мазнини. Аз живея в къща и имаме градина тъй, че набавянето на зеленчуци не ми е проблем.
Аз лично съм си замислил по време на кардио да се храня така:
Сутрин - ставам и закусвам с мюсли.
След сутрешното кардио и упражненията за корем хапвам череши, домати, грозде или диня ( ще гледам да разнообразявам. Ще гледам да не се чувствам гладен (понеже бях чел някъде че е важно по време на кардио да не стоиш гладен.
След другата ми тренировка привечер отново ще хапвам някакви зеленчуци. Ще намаля употребата на хляба.
Ако ще ям картофи то те ще са варени и така....
Полезно ли е да се ядат храни, които са ГОТВЕНИ в олио? (като картофени кюфтета и т.н.)