УСПЕХ !!
Бойни изкуства в Кърджали
6 мнения • Страница 1 от 1
Re: Кърджали
В кърджали знам, че има школа по Да Дао, които се провеждат във физкултурния салон на СОУ "Отец Паисий". Тренировките ако не се лъжа са по 3 дни в седмицата, понеделник, сряда и петък от 19 часа. Инструктора, които води мероприятията е сохай Алпер Мюмюн. И преди време бях срещнал в нета клуб Дайто-рю, в школата се изучаваха нинджуцу, бразилко джу-джицо, карате, айкидо и само това май
Карате до /стил шото-кан/ в зала намираща се между пожарната и блоковете, не знам още функционира ли тази школа. Виж на тези места, които ти изброих, само добри слухове се носят за учителите
УСПЕХ !!
УСПЕХ !!
Най-прекрасният измежду цветовете е вишневият. Най-благородният измежду хората е самураят...
-

Exodus - Мнения: 112
- Град: Tutrakan
Exodus написа:В кърджали знам, че има школа по Да Дао, които се провеждат във физкултурния салон на СОУ "Отец Паисий". Тренировките ако не се лъжа са по 3 дни в седмицата, понеделник, сряда и петък от 19 часа. Инструктора, които води мероприятията е сохай Алпер Мюмюн. И преди време бях срещнал в нета клуб Дайто-рю, в школата се изучаваха нинджуцу, бразилко джу-джицо, карате, айкидо и само това майКарате до /стил шото-кан/ в зала намираща се между пожарната и блоковете, не знам още функционира ли тази школа. Виж на тези места, които ти изброих, само добри слухове се носят за учителите
![]()
УСПЕХ !!
Благодаря, знам я школата но времето не ме ърежда щото трябва да пътувам (не много ,но все пак)
Да бъдеш милостив и добър не е белег на слабост и отчаяние, а проява на сила и решителност.
-

m1sh0m3ss1 - Мнения: 133
Нека направим темата активна,някой да ми каже какви БИ има в Кърджали моля смятам по-специално да почвам да се занимавам.
Да бъдеш милостив и добър не е белег на слабост и отчаяние, а проява на сила и решителност.
-

Re: Бойни изкуства в Кърджали
Ако си близо до Крумовград, там има зала по Джудо (Да дао).
-
savag3
- Град: Крумовград
Re: Бойни изкуства в Кърджали
savag3 написа:Ако си близо до Крумовград, там има зала по Джудо (Да дао).
He.
-

6 мнения • Страница 1 от 1