Успех!!!
Какво куче да си взема?
8 мнения • Страница 1 от 1
Re: Какво куче да си взема?
Faro мисля че темата ти не е за този форум
. Относно избора ти дали да си вземеш ротвайлер или немска овчарка ще ти кажа, че и двете породи са добри. Аз имам немска овчарка и мога да ти кажа, че са добри пазачи и са много умни. А за ротвайлерите не знам много. И те са добри пазачи, стават и за домашни кучета. Като цяло и двете породи са добри. Каквото и да избереш няма да сгрешиш. Аз лично бих ти препоръчал немска овчарка.
Успех!!!

Успех!!!
-
darkenen
- Град: Кърджали
Каквото и куче да си избереш, било то и пинчер, ще трябва да се грижиш много за него.
Кучетата изискват много грижи, трябва всеки ден да го обучаваш. Да му опознаеш характера и тем подобни за да нямате проблеми в бъдеще.
Тренирано куче е щастливо куче.
Лично аз съм привърженик на ротвайлер, но не мога да ти кажа точно на теб какво куче да си вземеш, зависи от характера на кучето и твоят. Но каквото и куче да си избереш, трябва да го обучаваш всеки ден, трябва да си запасен с търпение, защото нищо не става от първия път. Трябва постоянство
Кучетата изискват много грижи, трябва всеки ден да го обучаваш. Да му опознаеш характера и тем подобни за да нямате проблеми в бъдеще.
Тренирано куче е щастливо куче.
Лично аз съм привърженик на ротвайлер, но не мога да ти кажа точно на теб какво куче да си вземеш, зависи от характера на кучето и твоят. Но каквото и куче да си избереш, трябва да го обучаваш всеки ден, трябва да си запасен с търпение, защото нищо не става от първия път. Трябва постоянство
Най-прекрасният измежду цветовете е вишневият. Най-благородният измежду хората е самураят...
-

Exodus - Мнения: 112
- Град: Tutrakan
Така зададен въпроса, отговора май е не си взимай куче.
Защо си се насочил към тези породи, пита ли/чете ли относно характер, особености и грижите за тях? "Вземането" е само началото.
Защо си се насочил към тези породи, пита ли/чете ли относно характер, особености и грижите за тях? "Вземането" е само началото.
-
qwerty
вземи си едно момиче в къщи и ще си имаш 2 в 1.
-

bi4eto - Мнения: 29
- Град: София, център на Вселената
В момента имам питбул,нетиго препорачвам защото иска много внимание а незнам дали можеш даму го отделиш,рот сме имали когато бях по-малак и също не е много лесен за отглеждане.Кажи пъвро каде мислиш даго гледаш,колко време можеш даму отделиш,и също много важно колко пари си готов да даваш по него,защото ако мислиш даго храниш с хляб и каквото остане от масата по-добре си вземи болонка 
-
animalstak
- Град: stara zagora
Мерси на всички за бързите отговори. За в бъдеще ще се ориентирам 
-

faro - Мнения: 498
вземи си болонка, ще ти тича 
-
Логрус
- Град: София