БАС РУТЕН
20 мнения • Страница 1 от 2 • 1, 2
Re: БАС РУТЕН
Бас е голям мъж. Излъчва сила и увереност. Не ми се иска да се бия с него на улицата. С това отговарям и на въпроса. Ударите му са премерени и няма излишни движения. Цялата му енергия е съсредоточена в/у завършващия удар. Не се отпуска в излишни комбинации, т.е. съвсем близо е до уличния бой. Там няма ляв, десен прав, ляво кроше или ъперкът. Там има само един удар и ако пропуснеш си пострадал.
-
bi4eto - Мнения: 29
- Град: София, център на Вселената
Той е техничар и не се впуска в безсмислени атаки. Всяка техника му е изпипана и много рядко ще видиш Бас да го кара на груба сила.
-
- Град: София
Бас има инструктален филм за уличния бой в който показва различни техники много от които е прилагал в мачовете му.Стила му е изчистен и практичен.
Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.-Лао Дзъ
-
Aramis - Мнения: 456
За мен Бас Рутен е перфектният ММА боец. Това мнение за него го имам от всичките му инстукционни филми и книги които съм гледал. Също и мачовете му. За мен няма значение на улицата или на ринга, той е просто велик.
.
ПП: И малко извън темата. Много искам да видя Бас Рутен в мач с Федор. Мисля, че независимо от годините на Бас Рутен, Федор трудно ще го победи. А дали?

ПП: И малко извън темата. Много искам да видя Бас Рутен в мач с Федор. Мисля, че независимо от годините на Бас Рутен, Федор трудно ще го победи. А дали?

-
- Град: Кърджали
Федор ще го бие според мен, но тоя за 1 път го чувам
. . . Какво е тренирал тоя БАС?

Истинският майстор е този, който знае как да си контролира силата, a не как да я използва. ..
-
- Град: silistra
Judista написа:Федор ще го бие според мен, но тоя за 1 път го чувам. . . Какво е тренирал тоя БАС?
За първи път чуваш за Бас Рутен?! Та той е един от пионерите в ММА.
Ако не се лъжа тренирал е джудо и карате.
Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.-Лао Дзъ
-
Aramis - Мнения: 456
Майко мила,не си чувал за Бас Рутен ????
Ти под саксия ли си расъл?
Ти под саксия ли си расъл?
There are two kinds of people: ones that are trying to build their future and ones that are trying to rebuild their past.
-
psycho - Мнения: 169
workout тренировките на БАС са супер и много поу4ителни. Много умно измислени
Силата зависи от вида знания, които притежаваме.
-
titoblex - Мнения: 186
- Град: dimitrovgrad
Бас Рутен е човекът заради който много хора научиха за ММА и гледат с добро око не спорта. Докато се състезаваше неговата харизма достатъчно добре правеше реклама както на него така и на това с което се занимава. Като се говори за него не може да не се спомене и стилът му който е уникален защото той сам е подбира всички неща които е научил и учи хората по семинари и тренировки - пробва нещо, вижда че работи и продължава с него. Всяко нещо което прави като техника е изпитано много пъти от самия него, знае се че работи безотказно, затова и е приложимо при реални ситуации. Голям човек, голямо нещо.
- Дядо, к'во е т'ва?
- Сини сливи.
- Що са червени?
- Щот' са зелени.
- Сини сливи.
- Що са червени?
- Щот' са зелени.
-
spanky - Мнения: 414
20 мнения • Страница 1 от 2 • 1, 2