Най-големият сайт за бойни спортове

БАС РУТЕН

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

БАС РУТЕН

0     Мнениеот alexelguapo на 04 Фев 2010, 12:26

Какво ви е мнението за специфичния стил на Бас. Не е ли той най-реалистичен и практичен при улични условия?
Аватар
alexelguapo

Град: Варна

Re: БАС РУТЕН

0     Мнениеот bi4eto на 04 Фев 2010, 12:36

Бас е голям мъж. Излъчва сила и увереност. Не ми се иска да се бия с него на улицата. С това отговарям и на въпроса. Ударите му са премерени и няма излишни движения. Цялата му енергия е съсредоточена в/у завършващия удар. Не се отпуска в излишни комбинации, т.е. съвсем близо е до уличния бой. Там няма ляв, десен прав, ляво кроше или ъперкът. Там има само един удар и ако пропуснеш си пострадал.
Аватар
bi4eto

Град: София, център на Вселената

0     Мнениеот nerozavar на 04 Фев 2010, 12:58

Той е техничар и не се впуска в безсмислени атаки. Всяка техника му е изпипана и много рядко ще видиш Бас да го кара на груба сила.
nerozavar
nerozavar

Град: София

0     Мнениеот Aramis на 04 Фев 2010, 13:03

Бас има инструктален филм за уличния бой в който показва различни техники много от които е прилагал в мачовете му.Стила му е изчистен и практичен.
Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.-Лао Дзъ
Аватар
Aramis

0     Мнениеот darkenen на 04 Фев 2010, 15:36

За мен Бас Рутен е перфектният ММА боец. Това мнение за него го имам от всичките му инстукционни филми и книги които съм гледал. Също и мачовете му. За мен няма значение на улицата или на ринга, той е просто велик. 8) 8) .

ПП: И малко извън темата. Много искам да видя Бас Рутен в мач с Федор. Мисля, че независимо от годините на Бас Рутен, Федор трудно ще го победи. А дали? :DD :DD
darkenen
darkenen

Град: Кърджали

0     Мнениеот Judista на 04 Фев 2010, 20:51

Федор ще го бие според мен, но тоя за 1 път го чувам :D. . . Какво е тренирал тоя БАС?
Истинският майстор е този, който знае как да си контролира силата, a не как да я използва. ..
Judista
Judista

Град: silistra

0     Мнениеот Aramis на 04 Фев 2010, 20:57

Judista написа:Федор ще го бие според мен, но тоя за 1 път го чувам :D. . . Какво е тренирал тоя БАС?

За първи път чуваш за Бас Рутен?! Та той е един от пионерите в ММА.
Ако не се лъжа тренирал е джудо и карате.
Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.-Лао Дзъ
Аватар
Aramis

0     Мнениеот psycho на 04 Фев 2010, 22:28

Майко мила,не си чувал за Бас Рутен ????
Ти под саксия ли си расъл?
There are two kinds of people: ones that are trying to build their future and ones that are trying to rebuild their past.
Аватар
psycho

0     Мнениеот titoblex на 04 Фев 2010, 23:26

workout тренировките на БАС са супер и много поу4ителни. Много умно измислени
Силата зависи от вида знания, които притежаваме.
Аватар
titoblex

Град: dimitrovgrad

0     Мнениеот spanky на 05 Фев 2010, 11:20

Бас Рутен е човекът заради който много хора научиха за ММА и гледат с добро око не спорта. Докато се състезаваше неговата харизма достатъчно добре правеше реклама както на него така и на това с което се занимава. Като се говори за него не може да не се спомене и стилът му който е уникален защото той сам е подбира всички неща които е научил и учи хората по семинари и тренировки - пробва нещо, вижда че работи и продължава с него. Всяко нещо което прави като техника е изпитано много пъти от самия него, знае се че работи безотказно, затова и е приложимо при реални ситуации. Голям човек, голямо нещо.
- Дядо, к'во е т'ва?
- Сини сливи.
- Що са червени?
- Щот' са зелени.
Аватар
spanky

Следваща

Назад към Общи дискусии