Най-големият сайт за бойни спортове

Имам въпрос относно някои бойци?

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Имам въпрос относно някои бойци?

0     Мнениеот shadowfighter на 26 Сеп 2013, 19:48

Някой който е запознат може ли да каже какво се случва с новодошлите Страйкфорс бойци в UFC и защо не се бият? Става въпрос за Гегард Мусаси, Чад Григс, Фабрицио Вердум, Дел Росарио, Ник Диаз?
shadowfighter
shadowfighter

Re: Имам въпрос относно някои бойци?

0     Мнениеот pehi14 на 26 Сеп 2013, 20:00

Аз пък се чудя какво стана с малката Ногейра. Той вече повече от 8 месеца не се е бил а както гледам и до края на годината го няма в нито една файт карта?
Аватар
pehi14

Град: Велико Търново

2     Мнениеот Красимир10 на 28 Сеп 2013, 17:10

shadowfighter доколкото знам Мусаси се възстановява след операция на коляното,очаква се да се да се завърне следващата година ,но както той беше казал не в полутежка а в средната категория.
Чад Григс е отсртанен от UFC след две поредни загуби,първо от Травис Браун в тежка и след това от Сирил Диабате в полутежка.
Фабрисио Вердум,мисля че очаква победителя между Велазкес и Дос Сантос ,за да го предизвика за титлата.
Дел Росарио пък допусна две поредни загуби от Стипе Миочич и Пат Бери,незнам кога ще се бие отново .
А за Диаз кво да ти кажа супер непостоянен и нерещителен ту се отказва да се състезава ,ту се завръща отново.До преди няколко месеца ,не знам точно на кое УФЦ беше е имал спеща с Уайт ,който му резервирал хотелска стая с идеята да разговарят за завръщането му.но нащо момче изобщо не се явил и не отговарял на обажадания.Мисля ,че няма да го видим скоро,но не се знае все още се води като боец на UFC.http://instagram.com/p/d4E23iJXTT/ Това беше публикувал в инстаграма си по повод това ,че атлетическата комисия в Невада разрешава нивата на марихуана до 300% от сегашмите.Това знам за сега ,надавам се да съм ти бил полезен :)
All the Good thinks in Live ,money can't Buy !
Аватар
Красимир10

Град: Варна

0     Мнениеот shadowfighter на 28 Сеп 2013, 22:23

много благодаря жив и здрав
shadowfighter
shadowfighter

Назад към Общи дискусии