Пълнеж за боксов чувал
8 мнения • Страница 1 от 1
Re: Пълнеж за боксов чувал
Не знам дали може да стане с талаш. Иначе от някой дърводелски цех, или Топливо можеш да намериш. А гумени стърготини - мисля, че има по автосервизите или по вулканизаторите за гуми.
-
Имаше една статия в сайта където препоръчват да се напълни чувала с жито. Казват че издържал 10 години и е най близо до плътността на човешкото тяло. Иначе с дървените стърготини става много плътен и твърд. А нормалните чували мисля са пълни с киче.
-
rema - Мнения: 44
- Град: Велико Търново
Благодаря за предложенията!
Най-добре било да се напълни с гумени стърготини, но за съжаление при вулканизатовите има малко и те по-скоро приличат на гумен прах..
За житото не бях чувал.. ще проверя за цената.
Най-добре било да се напълни с гумени стърготини, но за съжаление при вулканизатовите има малко и те по-скоро приличат на гумен прах..
За житото не бях чувал.. ще проверя за цената.
-
- Град: София
Аз моя чувал го напълних с парцали.....накупих ги от Мания за 1 лв. килото.....но така е лек....около 25-30 кг е тежък, но за техника върши работа.....най добре е с гумени стърготини, но аз лично не намерих такива........склонен съм да пробвам с жито за тежест.....ако някой знае от къде да намера такива гумени стърготини да сподели....
-
- Град: софия
Амм аз искам да попитам, защо като тренираме в залата има 2 вида чували ? Едните са по-леки,а другите са сравнително по-тежки ? Може въпросът ми да е глупав, но не разбирам много 

-
- Град: Враца
ако отидеш в залата по бокс на академик ще видиш че всички чували са пълни с парцали и са сравнително леки, но това не пречи на бойците там да са на високо ниво, така че и с парцалки да го напълниш пак добре.....ако искаш силен удар има статия в сайта за това...прочети я...
-
- Град: софия
Здравейте, 
Наскоро ми дадоха идея да напълня бок.чувал с автомобилни гуми. Режат се според диаметъра на чувала и между тях се слагат парцали.
Имали резон в тази работа или...

Наскоро ми дадоха идея да напълня бок.чувал с автомобилни гуми. Режат се според диаметъра на чувала и между тях се слагат парцали.
Имали резон в тази работа или...
Natura non facit saltus!
-
8 мнения • Страница 1 от 1