Качеството на екипировката.
18 мнения • Страница 1 от 2 • 1, 2
Re: Качеството на екипировката.
И от кои сайтове излиза качествено и евтино пазаруването?
-
zaci - Мнения: 35
- Град: София
Адидас са най-добрия вариант,стига да можеш да си ги позволиш
и кецовете също.Евърласт имам ръкавици (от 110 лв.) и са много читави.За по евтиния клас екипировка мисля,че Green Hill i Hammers си струват парите.

-
- Град: Sofia
Евтино и качествено няма как да стане. Green Hill и Sporter са здрави, но много неудобни ръкавици. Хората ги хвалят, защото не са ползвали други.
ММА.BG
-
Nikolay - Мнения: 130
Аз си взимам на Еон спорт. Евтини са и са доста здрави. За тренировка стават. То е ясно че не са топ но както казах по-нагоре...
-
- Град: София
Nikolay написа:Евтино и качествено няма как да стане. Green Hill и Sporter са здрави, но много неудобни ръкавици. Хората ги хвалят, защото не са ползвали други.
Напълно съгласен!Спортер са като маратонки Адибас и са опасни и за противника.Аз веднъж играх с един,който беше с "пластмасови" ръкавици.Имах чувство,че ми се цепи кожата

-
Спортер са най-отвратителните ръкавици, които може да съществуват! От личен опит го казвам. Имал съм такива, играл съм и спаринг срещу хора с такива ръкавици и просто не стават за нищо! От тях се получават сякакви рани, аркади, чупат се носове и пр. а и за самите ръце не са никак желателни! Хамър и Грийн Хил също не са кой знае какво, неудобни са и са много твърди. Единствено Адидас и Евърласт съм ги признал. Сега има някакви нови Хаябуса, които са скъпички, но не съм пробвал такива, не съм и виждал някого с такива и за това нямам мнение за тях.
-
racko1 - Мнения: 239
За младите хора на тепиха е добре да си вземат Everlast. За цена/качество са добре. Среден клас ръкавици. Протекторите им за крака са много добри и стабилни.
ММА.BG
-
Nikolay - Мнения: 130
Има една много хубава сентенция
Не може шем да пръднеш, шем да стиснеш
Просто ако искаш качество трябва да инвестираш в ръкавици. Не мога как да не кажа и за значението на качествените бинтове също... Предпочитам да дам 200 лева за адидас/евърласт и да карам с тях 3-4 години (да, познавам хора, които имат от старите серии евърласт сигурно на десетки хиляди удари и само кожата е леко напукана), отколкото да дам 60 лева и да изкарам няколко месеца. Просто дългосрочната инвестиция е по-добра.

"Keep your friends close, but your enemies closer!"
-
newo - Мнения: 93
Аз лично от евтините мога да препоръчам EonoSport и Hammers, но това са лично мой наблюдения и това не важи за всички модели на двете марки , но има сполучливи за цени от рода на под 70 лева. Бинтовете вече ... тук всеки с предпочитания , но скъпите са 20тина лева , което за нещо с такава трайност не са много пари. А и в България много мой познати са попадали на ментета на големите марки и да ви кажа купувайте от изпитан доставчик , не си залужава да дадеш 120-150 лева и да ги хвърлиш след месец.
-
- Град: Ботевград
18 мнения • Страница 1 от 2 • 1, 2