Най-големият сайт за бойни спортове

Качеството на екипировката.

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Качеството на екипировката.

0     Мнениеот icodanev на 11 Окт 2011, 08:32

Много често се пазарува по интернет и човек може да се заблуди по марката и външния вид на продукта. Може ли да споделите опит - кой какво е използвал в тренировките и е доволен или е разочарован от екипировката си? Аз съм ползвал боксови ръкавици Green Hill и Sporter 12oz и са доста здрави и носят на бой. От приятели боксьори знам, че новите боксови ръкавици Еverlast имат китайски ментета.На едно от състезанията Купа България са ги ползвали и се късат за един ден още на леките категории. Специално за боксовите ръкавици Adidas е най-добрия вариант. Ползват ги в състезанията в цяла Европа. Кажете нещо за ММА ръкавиците и др. екипировка? От кои марки да очакваме качеството да отговаря на цената ?
Аватар
icodanev

Град: Велико Търново

Re: Качеството на екипировката.

0     Мнениеот zaci на 11 Окт 2011, 09:39

И от кои сайтове излиза качествено и евтино пазаруването?
Аватар
zaci

Град: София

0     Мнениеот i на 11 Окт 2011, 10:11

Адидас са най-добрия вариант,стига да можеш да си ги позволиш :) и кецовете също.Евърласт имам ръкавици (от 110 лв.) и са много читави.За по евтиния клас екипировка мисля,че Green Hill i Hammers си струват парите.
i
i

Град: Sofia

0     Мнениеот Nikolay на 11 Окт 2011, 10:45

Евтино и качествено няма как да стане. Green Hill и Sporter са здрави, но много неудобни ръкавици. Хората ги хвалят, защото не са ползвали други.
ММА.BG
Аватар
Nikolay

0     Мнениеот nerozavar на 11 Окт 2011, 14:14

Аз си взимам на Еон спорт. Евтини са и са доста здрави. За тренировка стават. То е ясно че не са топ но както казах по-нагоре...
nerozavar
nerozavar

Град: София

0     Мнениеот i на 11 Окт 2011, 16:33

Nikolay написа:Евтино и качествено няма как да стане. Green Hill и Sporter са здрави, но много неудобни ръкавици. Хората ги хвалят, защото не са ползвали други.

Напълно съгласен!Спортер са като маратонки Адибас и са опасни и за противника.Аз веднъж играх с един,който беше с "пластмасови" ръкавици.Имах чувство,че ми се цепи кожата :DD . От тогава,моето уважение,но с такива отказвам да играя.
i
i

0     Мнениеот racko1 на 11 Окт 2011, 18:24

Спортер са най-отвратителните ръкавици, които може да съществуват! От личен опит го казвам. Имал съм такива, играл съм и спаринг срещу хора с такива ръкавици и просто не стават за нищо! От тях се получават сякакви рани, аркади, чупат се носове и пр. а и за самите ръце не са никак желателни! Хамър и Грийн Хил също не са кой знае какво, неудобни са и са много твърди. Единствено Адидас и Евърласт съм ги признал. Сега има някакви нови Хаябуса, които са скъпички, но не съм пробвал такива, не съм и виждал някого с такива и за това нямам мнение за тях.
Аватар
racko1

0     Мнениеот Nikolay на 11 Окт 2011, 19:06

За младите хора на тепиха е добре да си вземат Everlast. За цена/качество са добре. Среден клас ръкавици. Протекторите им за крака са много добри и стабилни.
ММА.BG
Аватар
Nikolay

0     Мнениеот newo на 11 Окт 2011, 19:34

Има една много хубава сентенция lol lol lol Не може шем да пръднеш, шем да стиснеш :DD Просто ако искаш качество трябва да инвестираш в ръкавици. Не мога как да не кажа и за значението на качествените бинтове също... Предпочитам да дам 200 лева за адидас/евърласт и да карам с тях 3-4 години (да, познавам хора, които имат от старите серии евърласт сигурно на десетки хиляди удари и само кожата е леко напукана), отколкото да дам 60 лева и да изкарам няколко месеца. Просто дългосрочната инвестиция е по-добра.
"Keep your friends close, but your enemies closer!"
Аватар
newo

0     Мнениеот Smexuran на 11 Окт 2011, 20:13

Аз лично от евтините мога да препоръчам EonoSport и Hammers, но това са лично мой наблюдения и това не важи за всички модели на двете марки , но има сполучливи за цени от рода на под 70 лева. Бинтовете вече ... тук всеки с предпочитания , но скъпите са 20тина лева , което за нещо с такава трайност не са много пари. А и в България много мой познати са попадали на ментета на големите марки и да ви кажа купувайте от изпитан доставчик , не си залужава да дадеш 120-150 лева и да ги хвърлиш след месец.
Smexuran
Smexuran

Град: Ботевград

Следваща

Назад към Общи дискусии