Най-големият сайт за бойни спортове

Религиозни щуротии

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Re: Религиозни щуротии

0     Мнениеот VAm на 14 Ное 2012, 18:41

Bloodwish написа:
VAm написа:Сажелявам ама ти си педераст

А ти си мишуето от друг акаунт :)

Аз говоря за Мишето ве
VAm
VAm

Град: Стара Загора

0     Мнениеот mishok на 14 Ное 2012, 20:11

Bloodwish написа:Това същество и тука е започнало да бълва безумията си и да се мисли за оригинално... В един друг форум се похвали няколко пъти колко му бил здрав вратЪТ, понеже си фраснал главата в някакъв клон, ама нищо му нямало. Друг път паднал на главата си и се притеснил, че се е потрошил нещо, ама пак нищо му нямало. Мишуе, има ти нещо, и то е нещо повредено между ушите ти. Това е абсолютен дебил, или форумен трол, който дрънка простотии, за да прави сеир. Общо взето няма смисъл да си губите времето с него.

Ми да здрав ми е вратът, ама къде е темата, а къде е здравината на вратът ми. Недей да спамиш келешино. ВАМП е срещу мене, а не от мене , верно си некакъв педераст.
mishok
mishok

Град: milano

0     Мнениеот Bloodwish на 15 Ное 2012, 10:50

Мишуенце, я разкажи и в този форум как си обслужвал мутрите тука, преди да си изнесеш лишеното от смисъл и логика съществование в Италия.
Bloodwish
Bloodwish

Град: София

0     Мнениеот mishok на 15 Ное 2012, 10:56

Bloodwish написа:Мишуенце, я разкажи и в този форум как си обслужвал мутрите тука, преди да си изнесеш лишеното от смисъл и логика съществование в Италия.

Ето я истинската същност на модерният каратист: лъжи, интриги, измами и само долни и нисши работи. Още ли не вярвате че духовната страна на тези работи е ужасна ?
mishok
mishok

0     Мнениеот Bloodwish на 15 Ное 2012, 12:01

mishok написа:
Bloodwish написа:Мишуенце, я разкажи и в този форум как си обслужвал мутрите тука, преди да си изнесеш лишеното от смисъл и логика съществование в Италия.

Ето я истинската същност на модерният каратист: лъжи, интриги, измами и само долни и нисши работи. Още ли не вярвате че духовната страна на тези работи е ужасна ?

Муахахахахахах аз нямам нищо общо с карате бре, пън lol занимавал съм се със самбо, кик бокс, и последно с филипино кали+jkd, ама преди няколко месеца групата се поразпадна и скоро ще се събираме отново. Това теле няма ли да го баннат накрая, вече дори не е забавен...
Bloodwish
Bloodwish

0     Мнениеот mishok на 15 Ное 2012, 13:45

Bloodwish написа:
mishok написа:

Муахахахахахах аз нямам нищо общо с карате бре, пън lol занимавал съм се със самбо, кик бокс, и последно с филипино кали+jkd, ама преди няколко месеца групата се поразпадна и скоро ще се събираме отново. Това теле няма ли да го баннат накрая, вече дори не е забавен...

Тоя боклук няма ли да го банират , само разводнява темата със клевети и,лъжи. Ти защо лъжеш, като циганин бе ? Циганин ли си ?
mishok
mishok

0     Мнениеот Skoidats на 15 Ное 2012, 16:48

Ако не се вкарате малко в ред, наистина ще има доста "забрани".

Големи хора, а се държат, като деца.

Темата се заключва на този етап.
Skoidats
Skoidats

Предишна

Назад към Общи дискусии