Човекът можещ всичко определено е фаворит дебил номер едно ,защото другите можем да ги оправдаем с годините ама той уж вече е зрял...Но все пак за мен най-добрият коментар във форума за жалост не е негово дело.
И победителят отива при .... : "Когато ти скочат много хора да те бият , аз лично препоръчвам да докопаш някой по дребен от тях /абе който хванеш в крайна сметка/, да му се метнеш на гърба и да почнеш яко да го душиш , като през това време се опитай да му отхапеш ухото. Гледай яко да го държиш и се вкопчи в него с ръце и крака. Копелето ще се ужаси и ще пищи с пълен глас на другите да му помогнат. Първо така създаваш суматоха и паника, някои от групата които са по слабохарактерни се панират и ги хваща шубето, някой направо се напикават, а по отраканите не успяват да те удрят хубаво , защото техният човек който методично душиш им пречи. Е накрая може и да те спукат от бой, но надали със същия мерак, защото са стреснати от животинската ти агресия и си имат по едно наум що за изрод си. А дори и да те бият ще знаеш че си смлял поне един от тях.

Ако си виждал как питбул захапва друго куче или човек и не пуска, а хората наоколо се панират, дърпат ги, поливат ги с вода, припадат и не знаят какво да правят в суматохата, а питбула мълчаливо сдъвква жертвата си. Ей така се действа."
Re: Много и умни въпроси
0
от krokodila на 23 Яну 2012, 22:54
Моят безспорен фаворит е СУПЕР МЕГА НИНДЖАТА които написа това: "Аз имам нещо което много малко хора го имат.Имам талант за Бокс,МуйТай,Борба и Ключове.В нито 1 от тези неща не бих могъл да стана най-добия.Но във всички ме бива( много рядко е)".