Най-големият сайт за бойни спортове

Много и умни въпроси

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Re: Много и умни въпроси

0     Мнениеот krokodila на 23 Яну 2012, 22:54

Еееее International не си криви душата сигурен съм че и на теб са ти забавни тези стари бисери припомнени по горе.

Моят безспорен фаворит е СУПЕР МЕГА НИНДЖАТА които написа това: "Аз имам нещо което много малко хора го имат.Имам талант за Бокс,МуйТай,Борба и Ключове.В нито 1 от тези неща не бих могъл да стана най-добия.Но във всички ме бива( много рядко е)".
Аватар
krokodila

Град: Дивият Северозапад

0     Мнениеот JELLYFISH на 23 Яну 2012, 23:43

Зайти ли ко ве - сичките ще ви счупя направо .... утре ме чакайте в 12:00 На Червения площад във Варна ... не ме ебе че половината сте от София - ще дойдете до Варна и ще ме чакате там за да видите че няма да дойда (ама това последното е тайна)
ииии
internationalwarrior написа:Май ви е по забавно да си пишете глупости, отколкото да коментирате смислените теми и статии...

Тази тема не е от безсмислените - тя има няколко ясни цели
1. Да ни е забавно!
2. Да иронизира недобре развитите интелектуални способности и леки психични отклонения на част от хората посещаващи форума! (ама това второто прозвуча по-грубо отколкото го исках) нямам нищо против тези хора , обаче ще е много добре ако техните ник-неймове или коментари са в някакъв друг цвят ... ЖЪЛТ например - така че според настроението си да четеш само тях или да ги пропускаш :D :D
JELLYFISH
JELLYFISH

Град: Varna

0     Мнениеот Aramis на 24 Яну 2012, 08:31

internationalwarrior написа:Май ви е по забавно да си пишете глупости, отколкото да коментирате смислените теми и статии...

„Свободата започва с ирония.“ — Виктор Юго

Няма да ни отнемете свободата, нали?
Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.-Лао Дзъ
Аватар
Aramis

Град: София

0     Мнениеот TheBeast на 24 Яну 2012, 10:41

Aramis написа:
RIOT88 написа:Предлагам в тая тема да се постват и цитати :)

Отлична идея. Все пак обаче нека не изписваме иметата на "цитирания", защото...не знам гадно ще стане :).

Ето първия цитат- "Аз имам нещо което много малко хора го имат.Имам талант за Бокс,МуйТай,Борба и Ключове.В нито 1 от тези неща не бих могъл да стана най-добия.Но във всички ме бива( много рядко е).
Да опитах се да стана про боец.Но за съжаление не съм богат..."
Запазен е оригиналният правопис!
:DD :DD :DD
Както казах няма да казвам на кой потребител е, вие си знаете. На мен лично ми е от любимите :).
Искам да уточня, че лично аз НЕ ИСКАМ ДА ОБИДЯ НИКОЙ! Всичко за мен е в кръга на шегата, пичуие :).

Леле изпреварил си ме... този ми е любимия човек във форума, чета всеки негов пост и се смея със сълзи хахахах

Ето още един негов коментар.. противоречив на предния: "Мажат ни (ни) с чист вазелин.Може да се купи във всяка аптека.НО при аматйорите в много бойни спортове е забранено.Смисълът на Вазелина е (каквато му е усновното свойство) да отпуска кожата. А една отпусната кожа се цепи по-трудно.P.S. Елементарно Уотсън"

Искам също да ви попитам и нещо друго... много ма боли кръсто а ни знам от ко е ама по доктори не ми се ходи шото не разбират нищо и ще ми кажат да спра да тренирам а се готва за УФЦто шото съм големо про таааа некои ако знае кво ми е на кръсто моля да ми каже
TheBeast
TheBeast

Град: Sofia

0     Мнениеот RIOT88 на 24 Яну 2012, 14:27

Може ли да ми кажете по колко коремни прези и през колко време да правя за да мога за 1 месец да се сдобия с плочки? Попринцип правя по 100 нормални секи ден ?

ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
RIOT88

0     Мнениеот Spoil на 24 Яну 2012, 16:14

Човекът можещ всичко определено е фаворит дебил номер едно ,защото другите можем да ги оправдаем с годините ама той уж вече е зрял...Но все пак за мен най-добрият коментар във форума за жалост не е негово дело.

И победителят отива при .... : "Когато ти скочат много хора да те бият , аз лично препоръчвам да докопаш някой по дребен от тях /абе който хванеш в крайна сметка/, да му се метнеш на гърба и да почнеш яко да го душиш , като през това време се опитай да му отхапеш ухото. Гледай яко да го държиш и се вкопчи в него с ръце и крака. Копелето ще се ужаси и ще пищи с пълен глас на другите да му помогнат. Първо така създаваш суматоха и паника, някои от групата които са по слабохарактерни се панират и ги хваща шубето, някой направо се напикават, а по отраканите не успяват да те удрят хубаво , защото техният човек който методично душиш им пречи. Е накрая може и да те спукат от бой, но надали със същия мерак, защото са стреснати от животинската ти агресия и си имат по едно наум що за изрод си. А дори и да те бият ще знаеш че си смлял поне един от тях. :DD :DD :DD

Ако си виждал как питбул захапва друго куче или човек и не пуска, а хората наоколо се панират, дърпат ги, поливат ги с вода, припадат и не знаят какво да правят в суматохата, а питбула мълчаливо сдъвква жертвата си. Ей така се действа."
Аватар
Spoil

0     Мнениеот KcD на 24 Яну 2012, 16:37

"Аз имам нещо което много малко хора го имат.Имам талант за Бокс,МуйТай,Борба и Ключове.В нито 1 от тези неща не бих могъл да стана най-добия.Но във всички ме бива( много рядко е)."
- Значи Юри Бойка има акаунт в сайта...УАУУУУУ
KcD
KcD

Град: Панагюрище

0     Мнениеот DeadFox на 24 Яну 2012, 18:38

Най-забавната тема досега :))) Няма обаче да ни е толкова забавно, когато след 10-15 години им дойде реда да управляват България на тези същите момченца, които сега ни разсмиват толкова добре. Преди няколко дена срещнах старата си учителка по история, състарила се е вече много женицата. Та тя ми каза нещо, което предполагам и на вас прави впечатление- с всяко едно поколение децата стават все по-прости и неграмотни. Виждам го не само в чуждите деца, но и в собствените ми племенници и децата на мои приятели. Направих услуга на приятел и взех 14-годишния му син от училище. Поприказвахме малко за училище и от него разбрах следното- Франция е в Азия, не в Европа; хан Аспарух освобождава България от турско робство; другите вече не ги и помня :)) Общо взето ни чакат трудни времена!

P.S. Момчето поне да имаше талант за клиу4ове, борба, бокс, хватки-матки, а пък то и за това не го бива :))))
Аватар
DeadFox

0     Мнениеот Sunrise на 24 Яну 2012, 19:30

То да му беше само тоя хит. Разправяше как на подлеза на НДК-а джобел как пребива сутеньори по бул. Ботев как от малък тренира какво ли не иначе вика за Адреналина че е стимулант lol
body-puncher
Аватар
Sunrise

Град: София

0     Мнениеот kuzman на 24 Яну 2012, 20:11

Sunrise написа:То да му беше само тоя хит. Разправяше как на подлеза на НДК-а джобел как пребива сутеньори по бул. Ботев как от малък тренира какво ли не иначе вика за Адреналина че е стимулант lol

То ... те са СУПЕР много неща. Говори на колко години е, как бил вишист, а правописа му е като на 5 годишно детенце в предучилищна ... Говори в кои квартали живеел, как било като джунгла и как едва ли не, поради жестоките обстоятелства, той - великия плейбой богаташ е принуден да стане брутален уличен бияч, че да оцелява.
Тук има два момента - живял съм и в двата "жестоки" квартала и леко в спомените ми, като цяло това си остават елитни столични квартали. Втория момент е следния - когато човек не си го търси, много ама МНОГО малко ситуации могат да наложат трансформация от тип "плейбой към изпаднал уличен хамалин".
Ех ... филми, филми ...
Аватар
kuzman

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии