Най-големият сайт за бойни спортове

Френски чуждестранен легион

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Re: Френски чуждестранен легион

0     Мнениеот българиец на 10 Юни 2015, 21:36

Е аз това, което ти казах, претендирам да е достоверно. Последно говорих с легионер преди месеци, живял съм във Франция, французи са ми разказвали, срещал съм българи-легионери при прибиранията ми тук, но ако предпочиташ, а е и твое право, друг да ти каже нещо... Мога и да ти преведа каквото те интересува, но каквото и да е било в легиона преди време е много различно от сега. Не е толкова сериозно и строго, а в това ти състояние ще покриеш медицинските.

Историите за психото, като онази, дето трябвало да рисуваш дърво и те късали ако е иглолистно или някакво малко... може и да са верни, но е минало. И пак ти казвам: освен от хора, наученото го знам и от сайта, както и от лична комуникация с легиона. Постарах се да ти дам най-нова информация, затова съм приложил и линкове.
Аватар
българиец

2     Мнениеот mmagringo на 10 Юни 2015, 22:02

Чувал съм от познати за подвеждащи въпроси на психотеста за Френския легион. Един от тях бил "Как се чувствате по-добре, когато сте сам или в компания? " Разбира се, че всеки човек би отговорил "Сам", защото все пак това е военен легион и всеки би си помислил, че това ще се хареса като отговор... по много причини. Верният отговор обаче бил "В компания", защото тези които маркирали "Сам", им било обяснено после, че щом предпочитат да са сами, значи че не се чувстват толкова добре сред други хора, което е проблем за легиона, т.н. не мислят толкова за останалите и ще мислят само за себе си когато са в обща беда.....
Аватар
mmagringo

Град: София

0     Мнениеот Dream на 11 Юни 2015, 00:33

Малко съм далеч от тези среди, но за френския легион не съм чувал кой знае колко хубави думи. Да не говорим, че парите определено не си заслужават. Да отидеш да береш плодове/зеленчуци в Англия или да си чистач/монтьор/барман в Гермнания или Испания, ще взимаш пак толкова пари.
Но да се абстрахираме от парите. Приемаме, че военната служба е важна. Защо тогава не избереш Америка? Технологии, отношение към хората, обучение... всичко е много добре уредено. Имам познат в Отдела за борба с наркотиците и от него съм чувал само хубави думи. Препоръчвам ти да обмислиш и този вариант. Хвърли едно око http://www.dea.gov/index.shtml или потърси нещо друго, ако точно това не те влече ;)
Dream
Dream

Град: Варна/Разград/Austin TX

0     Мнениеот българиец на 13 Юни 2015, 01:45

Аз още се чудя как да тълкувам случката с френските командоси, дето нашите селяни ги отупаха.
Аватар
българиец

Предишна

Назад към Общи дискусии