Френски чуждестранен легион
34 мнения • Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Френски чуждестранен легион
Чувал съм от познати за подвеждащи въпроси на психотеста за Френския легион. Един от тях бил "Как се чувствате по-добре, когато сте сам или в компания? " Разбира се, че всеки човек би отговорил "Сам", защото все пак това е военен легион и всеки би си помислил, че това ще се хареса като отговор... по много причини. Верният отговор обаче бил "В компания", защото тези които маркирали "Сам", им било обяснено после, че щом предпочитат да са сами, значи че не се чувстват толкова добре сред други хора, което е проблем за легиона, т.н. не мислят толкова за останалите и ще мислят само за себе си когато са в обща беда.....
-
mmagringo - Мнения: 140
- Град: София
Малко съм далеч от тези среди, но за френския легион не съм чувал кой знае колко хубави думи. Да не говорим, че парите определено не си заслужават. Да отидеш да береш плодове/зеленчуци в Англия или да си чистач/монтьор/барман в Гермнания или Испания, ще взимаш пак толкова пари.
Но да се абстрахираме от парите. Приемаме, че военната служба е важна. Защо тогава не избереш Америка? Технологии, отношение към хората, обучение... всичко е много добре уредено. Имам познат в Отдела за борба с наркотиците и от него съм чувал само хубави думи. Препоръчвам ти да обмислиш и този вариант. Хвърли едно око http://www.dea.gov/index.shtml или потърси нещо друго, ако точно това не те влече
Но да се абстрахираме от парите. Приемаме, че военната служба е важна. Защо тогава не избереш Америка? Технологии, отношение към хората, обучение... всичко е много добре уредено. Имам познат в Отдела за борба с наркотиците и от него съм чувал само хубави думи. Препоръчвам ти да обмислиш и този вариант. Хвърли едно око http://www.dea.gov/index.shtml или потърси нещо друго, ако точно това не те влече

-
- Град: Варна/Разград/Austin TX
Аз още се чудя как да тълкувам случката с френските командоси, дето нашите селяни ги отупаха.
-
българиец - Мнения: 289
34 мнения • Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4