Най-големият сайт за бойни спортове

Kои силови атлети са най силни и защо ?

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Re: Kои силови атлети са най силни и защо ?

0     Мнениеот granik на 07 Дек 2011, 23:17

racko1 спрямо ръста си гимнастиците са по силни от другите
granik
granik

Град: Варна

0     Мнениеот BVLGARIYI на 08 Дек 2011, 00:04

Леле мале каква зоогическа градина е станало тук ....... !!Не наистина нямам думи ....... не знаех че тема като тази би затруднила някои хора да я разберат ,смисъл наистина мисля ,че темата е разбираема ,надявах се и любопитна от гледна точка на това че " кой е най- силен " се питаме всички от 5 годишна възраст .... ( в добрия смисъл а не в смисъла да се мерят пишки както някои се изразиха ) надявах се да бъде интересна ,но едни не я разбраха други само и само да изпъкнат с малумната си " оригиналност и точност " се правеха че не я разбират и като заключение мога да кажа че както всичко в нашата България и форумите не работят и не се използват по предназначение ! Тук не мисля че е мястото да влизаме в безмислени спорове ( въпреки че водех такъв :D ,но с цел да обесня какво имам предвид )ако са градивни споровете добре ,но от хората с които спорех видях само една безпочвена твърдоглавост ! Идеята на форумите според мен са да бъдат полезни развлекателни не е задължително да се водят разговори на свръх интелектуално ниво ,но не и да се превръща всичко в КРЪЧМА или както вече казах ЗООГИЧЕСКА ГРАДИНА
!!!!!!!!!!!!!
BVLGARIYI
BVLGARIYI

0     Мнениеот racko1 на 08 Дек 2011, 01:03

granik написа:racko1 спрямо ръста си гимнастиците са по силни от другите

В крайна сметка излиза, че мравките са най-силните същества на света и са дори по-силни от невероятните гимнастици, нали?
BVLGARIYI е прав. Темата загуби смисъла си.
Аватар
racko1

Град: Sofia

0     Мнениеот BV на 08 Дек 2011, 10:23

А вие знаете ли, че бензина притежава по-голяма потенциална енергия от TNT-то? Само че TNT-то отделя енергията за много по-кратко време. Кое от двете според вас притежава по-голяма груба сила?
BV
BV

Град: София

0     Мнениеот BVLGARIYI на 08 Дек 2011, 10:41

BV преди теб имаше хора които се опитаха да са оригинални с мнение ,не успяха но поне опитаха първи ,a ти си пореден . Което автоматична те изключва от групата на оригиналните и те причислява към групата на скучните и досадни глупаци !

Редакция: Малко по-внимателно с употребата на епитети!
BVLGARIYI
BVLGARIYI

0     Мнениеот Skoidats на 08 Дек 2011, 10:51

Нужо ли е всяка една тема да се превръща в словесна битка ? Мисля, че голяма част от пишешите тук сме големи хора и не е нужно да се заяждам един с друг.

Моля Ви спазвайте добрия тон и спорете с аргументи, а не се нападайте един друг, защото темата става безмислена, а ще бъда и принуден да я заключа.
Skoidats
Skoidats

0     Мнениеот BVLGARIYI на 08 Дек 2011, 11:28

Съжалявам за епитетите които употребих ! Съжалявам не защото не мисля това което казах ,a азащото смятам че форумите не трябва да ставам "кръчма". При положение ,че аз съм пуснал темата
мисля че аз съм последния човек който искам темата да стане безсмислена !
BVLGARIYI
BVLGARIYI

0     Мнениеот BV на 08 Дек 2011, 11:30

BVLGARIYI, след като вече имаш мнение по въпроса, и нямаш желание да чуеш нищо ново, защо изобщо пускаш тема във форума?
BV
BV

0     Мнениеот BVLGARIYI на 08 Дек 2011, 11:41

Ако проследим внимателно темата ще видиш че съм отворен за мнения ,но що годе по темата. А ти приятелю ни отведе здраво към ОМV-то :D
BVLGARIYI
BVLGARIYI

0     Мнениеот Sunrise на 08 Дек 2011, 20:16

ами виж одеве във Фитнеса видях едно голямо момче правеше Мъртва тяга със 160-180 някъде аз си се набирах сядам да почивам и го гледам как тръгва да се набира и направи 3 със мъка аз направих 3 20-ки кой е по-здрав??? съзтеалите по Триатлон бягат 5 км тичат и карат колело пак по толкова... Според мене здравината и величина един Трибоец не му давам и 3 км да пробяга
body-puncher
Аватар
Sunrise

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии