Леле мале каква зоогическа градина е станало тук ....... !!Не наистина нямам думи ....... не знаех че тема като тази би затруднила някои хора да я разберат ,смисъл наистина мисля ,че темата е разбираема ,надявах се и любопитна от гледна точка на това че " кой е най- силен " се питаме всички от 5 годишна възраст .... ( в добрия смисъл а не в смисъла да се мерят пишки както някои се изразиха ) надявах се да бъде интересна ,но едни не я разбраха други само и само да изпъкнат с малумната си " оригиналност и точност " се правеха че не я разбират и като заключение мога да кажа че както всичко в нашата България и форумите не работят и не се използват по предназначение ! Тук не мисля че е мястото да влизаме в безмислени спорове ( въпреки че водех такъв

,но с цел да обесня какво имам предвид )ако са градивни споровете добре ,но от хората с които спорех видях само една безпочвена твърдоглавост ! Идеята на форумите според мен са да бъдат полезни развлекателни не е задължително да се водят разговори на свръх интелектуално ниво ,но не и да се превръща всичко в КРЪЧМА или както вече казах ЗООГИЧЕСКА ГРАДИНА
!!!!!!!!!!!!!
Re: Kои силови атлети са най силни и защо ?
0
от granik на 07 Дек 2011, 23:17