Най-големият сайт за бойни спортове

Генерална промяна.

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Re: Генерална промяна.

2     Мнениеот Каньо на 08 Юли 2015, 14:43

Виждаш ли не си много умен.Аз попитах как ти върви бизнеса със интернет залата ,не съм казал за никакво диазче ,да не би да се припозна.А относно другото ще ти кажа ,откъде съм толкова запознат.Имах регистрация преди много години ,много преди теб,после спрях да пиша защото се напълни сайта с такива като теб ,които само с глупости се занимават ,а не обръщат внимание на чисто спортните неща.После писах като анонимен .А накрая се регистрирах отново ....като анонимен 130.86 ..таки ми завършваше.Доволен ли си от отговора ми?
Аватар
Каньо

Град: Провадия

-3     Мнениеот ttwe на 08 Юли 2015, 14:48

Каньо написа:Системата си е много добре направена,кво ревете като ученички с тези минусчета,просто приемете че не ви харесват.Някои потребители немогат да приемат че имат няколко профила а само минуси събират.Толкова голяма болка ли е че отнасяте негативи.Постелили сте си тръни върху тях ще лежите следователно.Искате да обиждате и заплашвате ,а отсреща да ви мълчат ,еми няма как да стане.
Отделно момчетата които подържат сайта си вършат много добре работата.Ама вие сте такива злобни индивиди че не виждате всъщност колко приятен сайт е това.Вместо да мрънкате ,като не ви хареса ,изхода го знаете.

От името на кого говориш? Щото дружката с плюсовете реват да изтрият дружката с минуси. Кой реве, а? Кой на кого пречи? Други пък полиция и съдилища намесват/ Е кой виновен? :D

И как всички с профили от преди години, но си забравили никнейма и паролата да с елогнат с тях, а правят нов....Нещо май се срамувате от стари профилчета....
Аватар
ttwe

Град: Sofia

-4     Мнениеот VAm на 08 Юли 2015, 15:49

Стигате ми слага минусчита ами вижте поне активните теми и вижте и предценете стойностни ли са коментарите

Здравейте,изготвил съм си фитнес програма и искам малко помощ и мнение.
Вторник - Гръб
Сряда - Гърди
Четвъртък - трицепс + бицепс + предмишница
Петък - рамо + трапец
Събота - крака
Неделя и Понеделник почивка
на 18 год съм 175см 87кг
Тренирам сутрин,а вечер карам велоергометър по 1 час 25км,но след като включвам крака през ден ли да карам ? Искам да включа и корем,ако може да ме посъветвате в кои дни да го включа.
explotic
explotic

Град: Rakovski
Върнете се в началото
Re: Фитнес Програма

Иначе, корема - всеки ден. Кардиото на велото не замества кляканията и другите упражнения за крака, но е хубаво краката да почиват.
Общо взето карай по-леко.
Аватар
tanovsky

Кое,защо как така,няма

Директно и точно

Ами то и профи да си в тези неща не можеш да вземеш толкова категорични мненияи решения
VAm
VAm

Град: Стара Загора

0     Мнениеот vilkata на 08 Юли 2015, 16:07

ЗоБдоГроБ написа:Каньо ти пък от къде изкочи, че не се сещам пич! Регистриран си преди 7 месеца а таиш такава злоба към Диазчето, говориш за Интернет залата му, неща които са се писали тука преди години. Той самия не е активен поне 2. Нещо да кажеш по този въпрос или направо си признай кой ти двойния профил. Такива като тебе и Вилката са ми много съмнителни, регистрани сте от вчера ама се чуствате като доста стари потребители. Доста взе да намирисва работата тука. На другите как ви се струва тази работа, човек регистриран преди половин година, пише и говори за неща случили се преди 3 години тук хахахахахахах колко си елементарен!

Зобе,в саита влязох случаино през 2012 за да разбера повече за мача между Сантос и Кеин.Регистрирах се преди няколко месеца защото сега имам повече свободно време.
vilkata
vilkata

Град: sofia

4     Мнениеот ludvefira на 08 Юли 2015, 16:20

Искам само да споделя с админите, че не ми работи системата за палчета във форума. Не мога да давам нито нагоре, нито надолу, а ми се иска тази опция да е валидна и при мен. Ще наградя веднага няколко любимеца /то май само един/ lol
Аватар
ludvefira

Град: Варна

5     Мнениеот Резила на 08 Юли 2015, 17:01

VAm, Точно ти не се обаждай. Ти си най-големия хейтър в сайта. Всеки който поиска съвет във форума, го превръщаш в обект на подигравки. Много пъти съм се чудил как може човек да е събрал толкова омраза и злоба!
Аватар
Резила

Град: sofia

VAm
VAm

-2     Мнениеот worldworrior на 09 Юли 2015, 04:09

Бахти безмислената тема!Само осирате прекрасния сайт.
Последна промяна worldworrior на 09 Юли 2015, 07:46, променена общо 1 път
NEVER SURENDER !!!!
Аватар
worldworrior

Град: ihtiman

-1     Мнениеот VAm на 09 Юли 2015, 04:20

worldworrior написа:Бахти безмислената тема!Само осирате прекрасния сайт.
Бтв:Резилето почна леко-полеко,да печели плюсове.Браво за което!

Ти си само на 15
VAm
VAm

-1     Мнениеот worldworrior на 09 Юли 2015, 06:29

VAm написа:
worldworrior написа:Бахти безмислената тема!Само осирате прекрасния сайт.
Бтв:Резилето почна леко-полеко,да печели плюсове.Браво за което!

Ти си само на 15

Това че съм на 15,не значи че нямам собствено мнение и смелост да го изразявам.
NEVER SURENDER !!!!
Аватар
worldworrior

Град: ihtiman

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии