На психическа основа ли се дължи това ?
33 мнения • Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: На психическа основа ли се дължи това ?
Ако бях на твоето място нямаше да го търпя толкова! Не може да го оставиш да те е*ава. И един ден като станеш зрял мъж ще се питаш за какво си го търпял. Не случайно в армията и спец частите тренират БИ за да станат по-агресивни.
П.С: И както каза колегата Spoil над мен, извади си медицинско и като се стигне до съд как ще се насере и ще ти се умилква да си оттеглиш обвиненията.
П.С: И както каза колегата Spoil над мен, извади си медицинско и като се стигне до съд как ще се насере и ще ти се умилква да си оттеглиш обвиненията.
-

faro - Мнения: 498
Разбирам те,напълно.Когато бях на 11,имаше един в по-горните класове,който ме срита 2-3 пъти.Бях тренирал карате,но не можех да го приложа(за разлика от сега
).
Скоро не съм бил конфронтиран,нито по физически,нито по вербален начин. Както ти казаха,повечето,писали преди мене,имаш 2 опцйи.За да не каже някой,че те подтикваме към насилие,само ще ти дам 1 пример.
Имам един приятел,12 клас,в момента,тренирал е кик-бокс 3-4 години,но е 1.70см/45кг.Както се подразбира,постоянно бива 'ебаван,дразнен' и пр. Това което той прави,е следното...раздава по 1 здрав юмрук всеки пък когато му се наложи,но нищо повече.Отне време да спрът да се заяждат с него,но тактиката проработи.Стегни се!
Скоро не съм бил конфронтиран,нито по физически,нито по вербален начин. Както ти казаха,повечето,писали преди мене,имаш 2 опцйи.За да не каже някой,че те подтикваме към насилие,само ще ти дам 1 пример.
Имам един приятел,12 клас,в момента,тренирал е кик-бокс 3-4 години,но е 1.70см/45кг.Както се подразбира,постоянно бива 'ебаван,дразнен' и пр. Това което той прави,е следното...раздава по 1 здрав юмрук всеки пък когато му се наложи,но нищо повече.Отне време да спрът да се заяждат с него,но тактиката проработи.Стегни се!
When we go to the ground,you're in my world.Imagine it this way,the ground is the ocean and I'm a shark..
-
samurai77
ами незнам приятелю тегли си руски филми за 2рата световна война,гледай клипове в които Тайсън говори за бокс абе изобщо филми за саможертвата и приятелството и ще станеш мъж
пак ще имаш страхове но въпреки тях ще вървиш напред
-
whitebomber
- Град: Sliven
За това няма кой да ти помогне.Оправяй се сам.
-
KcD
- Град: Панагюрище
faro написа:
За да се стигне до съд телесната повреда трябва да е минимум средна например избити зъби но не и счупени дори да ти затворят двете очи пак е лека средна повреда. Така че в България за съжеление действа закона на Джунглата пребиват като куче и ако си извадил късмет де не са ти разскъсали дълака или извадили окото си вързани ръце.
body-puncher
-

Sunrise - Мнения: 351
- Град: София
Моят съвет към теб е да попиташ баща си как да постъпиш в такава ситуация. Аз, като бях малък, в училище са ми се случвали подобни неща и знам, че никой друг човек, било то приятел или не, не може да ме надъха така, както може да го направи баща ми. Тоя човек ми е нужно само да ми каже - не му се давай и следващия път като ти каже нещо го пребии, счупи му главата (не буквално) и такива нямакви подобни думи, съм повчето от готов да го направя. Докато, ако някой друг ми го каже това просто няма начин да ми повлияе много и да ме надъха. Именно от баща ми съм възпитан да уважавам хората и да отвръщам на доброто с добро, но и на лошото с лошо и да не се давам на никого да си прави гавра с мене.
Иначе и аз, като теб, едно време съм имал страх от някое по-голямо момче например от по-горен клас и когато съм изпадал в такива дилеми просто съм се обръщал към баща ми и той винаги ми е казвал да отстоявам себе си и да ги бия щом се налага. Има някои случаи, в които поради една или друга причина не съм скачал на бой и след време, дори след години, съм съжалявал много, че не съм му скочил на въпросния човек, защото после осъзнаваш всъщност какъв мишкар е седял срещу теб и се питаш как аджеба не му обърнах носа на тоя балък. За това просто следващия път му скочи и се бии, като животно и дори да те набие, което не е гаранция, ти няма да загубиш от това, както казаха в предишните коментари. Ще си спечелиш една идея повече уважение, от колкото ако не предприемеш нищо и избягваш боя. Но не дей да мислиш, че можеш да загубиш. Важното е да бъдеш уверен и да вярваш в уменията си. Покажеш ли колебливост си свършен.
Давам ти тоя съвет, защото и аз съм минал по тоя път и много добре знам какво ти се върти в тинейджърската глава и какво значи да си изградиш призвание сред връстниците си.
Имаш два варианта. Или да се вслушаш в съвета на Spoil, или да сведеш нещата до бой, както аз и останалите ти казахме. Мисля, че по тая тема повече няма какво да се говори. Отговорите са предостатъчно и остава сам да си решиш как ще постъпиш.
Иначе и аз, като теб, едно време съм имал страх от някое по-голямо момче например от по-горен клас и когато съм изпадал в такива дилеми просто съм се обръщал към баща ми и той винаги ми е казвал да отстоявам себе си и да ги бия щом се налага. Има някои случаи, в които поради една или друга причина не съм скачал на бой и след време, дори след години, съм съжалявал много, че не съм му скочил на въпросния човек, защото после осъзнаваш всъщност какъв мишкар е седял срещу теб и се питаш как аджеба не му обърнах носа на тоя балък. За това просто следващия път му скочи и се бии, като животно и дори да те набие, което не е гаранция, ти няма да загубиш от това, както казаха в предишните коментари. Ще си спечелиш една идея повече уважение, от колкото ако не предприемеш нищо и избягваш боя. Но не дей да мислиш, че можеш да загубиш. Важното е да бъдеш уверен и да вярваш в уменията си. Покажеш ли колебливост си свършен.
Давам ти тоя съвет, защото и аз съм минал по тоя път и много добре знам какво ти се върти в тинейджърската глава и какво значи да си изградиш призвание сред връстниците си.
Имаш два варианта. Или да се вслушаш в съвета на Spoil, или да сведеш нещата до бой, както аз и останалите ти казахме. Мисля, че по тая тема повече няма какво да се говори. Отговорите са предостатъчно и остава сам да си решиш как ще постъпиш.
-

racko1 - Мнения: 239
- Град: Sofia
Съгласен съм с мненията ви .. Благодаря за което. Но не разбрах защо трябва да съм "баннат" . Аз да не съм някакъв психар да почна да скачам с ножове и да вадя ак-47 , та да почне полицията да проследи след това какво сам правил .. Просто одеве бях малко "филмиран" и се чудех какво да правя. Попитах .. Но сега след като се върнах от тренировка . Правих малко спаринг с 1 ,2 момчета . Убеждавам се че не съм направен от лай*а . Все пак благодаря ви .. Тук темата по-скоро беше насочена с цел какво правите , когато съзнанието ви не е подготвено , в случая примерно за бой .. Но намерих отговор и на този въпрос.
Смятам,че всеки човек греши, но пък всички се учим от грешките си . Ще се постарая това нещо да не се повтаря! Дори модераторите могат да заключат темата ако искат!
Поздрави
Смятам,че всеки човек греши, но пък всички се учим от грешките си . Ще се постарая това нещо да не се повтаря! Дори модераторите могат да заключат темата ако искат!
Този който е готов да умре или победи,рядко търпи поражение !
-
Meto
- Град: Plovdiv/Velingrad
да ни кажеш какво е станало че с интерес следиме проблема ти. И бъди искрен какво се е случило 
body-puncher
-

Sunrise - Мнения: 351
- Град: София
Sunrise написа:faro написа:
За да се стигне до съд телесната повреда трябва да е минимум средна например избити зъби но не и счупени дори да ти затворят двете очи пак е лека средна повреда. Така че в България за съжеление действа закона на Джунглата пребиват като куче и ако си извадил късмет де не са ти разскъсали дълака или извадили окото си вързани ръце.
Това не го знаех, мерси за инфото.
-

faro - Мнения: 498
33 мнения • Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4