Най-големият сайт за бойни спортове

Не знам от къде да започна !

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Re: Не знам от къде да започна !

0     Мнениеот 6iva на 08 Сеп 2011, 00:52

Според мен не трябва да сменяш режима си на храна сега защото каза че искаш да си останеш същите килограми ако го смениш земеш да се храниш здравословно ще свалиш килограми а ти каза че не искаш така че продължавай да си се храниш както си се хранил до сега и просто прави повече кардио и ако съм на теб ще започна с кръгови тренировки по 3-4 кръга и между кръговете старай се да не даваш повече от 2 минути почивка прави кардио преди тренировка и след.. ако имаш възможност и свободно време пърата седмица прави и 2-ро кардио да свикне тялото :)
6iva
6iva

Град: bs

0     Мнениеот 5yToBcKu на 08 Сеп 2011, 14:43

Също така преди десетки хиляди години хората са се прехранвали само със събиране на морски охлюви, скариди,риба, раци и миди. Това е било основното меню. Та идеята ми е такива храни, малко оризец и много чист въздух сред природата.[/quote]

А хората които са живеели в планините далеко от морето да не би да са пасели :DD :D
Аватар
5yToBcKu

Град: с.Бутово

Фикс идея... здравословно хранене !

0     Мнениеот jasozgrip на 08 Сеп 2011, 17:25

Понеже темата "Здравословно хранене" ми стана нещо като фикс идея и вече се притеснявам за всичко, което ям. И всеки път, когато си купя нещо от магазина гледам на опаковката какво съдържа, без да разбирам абсолютно нищо. И искам да изкажете мнението си за някои храни, които често обичам да похапвам, и си мисля, че са здравословни и ще ми помогнат в тренировките...

1.Картофено пюре
2.Таратор
3.Филии с яйце и сирене
4.Сирене
5.Кашкавал
6.Свински меса, готвени на плоча, без мазнина
7.Наденици, отново на плоча без мазнина
8.Яйца на очи, пак на плоча без мазнина
9.Мляко с ориз
10.Мляко с гриз

Много ме притеснява, че някои неща се готвят с мазнина и някои със захар. За това се допитвам до вас относно тези храни... Благодаря Ви !
Не е важно колко силно удряш, а колко удара можеш да понесеш !

Изображение
Аватар
jasozgrip

Град: London

0     Мнениеот jasozgrip на 08 Сеп 2011, 17:33

Aramis написа:Здравей! Охо ти е казал всичко от което се нуждаеш, за да почнеш. Аз ще ти кажа за хляба. Хубаво е да избягваш всякакви тестени продукти. В профила ти пише, че живееш в Лондон. Не знам там колко ви е пълнозърнест хляба, но тук в повечето случай той е пълен боклук натупкан с оцветители е консерванти.
Успех с начинанието!

Да, @Oxo ми помогна с тази информация, наистина много, за което съм благодарен ! Много обичам да похапвам хляб, но се опитвам малко по-малко да се отделя от него. Не живея в London, просто така пише.

6iva написа:Според мен не трябва да сменяш режима си на храна сега защото каза че искаш да си останеш същите килограми ако го смениш земеш да се храниш здравословно ще свалиш килограми а ти каза че не искаш така че продължавай да си се храниш както си се хранил до сега и просто прави повече кардио и ако съм на теб ще започна с кръгови тренировки по 3-4 кръга и между кръговете старай се да не даваш повече от 2 минути почивка прави кардио преди тренировка и след.. ако имаш възможност и свободно време пърата седмица прави и 2-ро кардио да свикне тялото :)

Ами честно да ти кажа искам да сменя и режима си на хранене, защото той беше наистина плашещ. Ядях каквото ми паднеше и то до надуване. Всеки път когато видех някой да яде нещо сладичко, веднага ми се дояждаше и си взимах. Бях около 75кг. до преди 1г и 6м. А сега съм 85кг. Няма да е фатално, ако стана около 81-82кг, но съм твърдо решен да заменя храната, защото не ядях изобщо здравословно, а сега искам да ям само здравословни храни !

Иначе ще се опитам да приложа всички съвети, които ми давате тук.

Изображение
Аватар
jasozgrip

0     Мнениеот ogstyle на 08 Сеп 2011, 21:23

Кашкавала можеш спокойно да го премахнеш ... доста е мазен и трудно разградим. А лично аз към надениците като цяло съм доста скиптично настроен.
Аватар
ogstyle

Град: Plovdiv

0     Мнениеот Thief1019 на 09 Сеп 2011, 07:43

пробвай се да замениш свинското месо с пилешко или телешко , и аз в момента се мъча да сваля малко сланина ама и аз обичам свинското повече но почнах да ям пилешки пържоли от онея вакумираните или пък направо пиле с ориз или пилешка супа и открих че не е чак толкова гадно от време на време пак си яж свинско ама повечето пъти да е пилешко или телешко

пробвай се да почнеш програмата която и аз ще почна скоро - P90x в thepiratebay я има даже ако искаш напиши в youtube "P90x results" да видиш , ако не ми помогне ще почна оная диета НДБ или там квато беше забравих как се пише също скоро време питах в един фитнес форум и ми казаха да ям много фибри които се съдържат в зелените зеленчуци (зеле , зелени чушки , краставици , броколи , аспержи , маруля)
Thief1019
Thief1019

Град: asd

0     Мнениеот jasozgrip на 09 Сеп 2011, 13:06

Thief1019 написа:пробвай се да замениш свинското месо с пилешко или телешко , и аз в момента се мъча да сваля малко сланина ама и аз обичам свинското повече но почнах да ям пилешки пържоли от онея вакумираните или пък направо пиле с ориз или пилешка супа и открих че не е чак толкова гадно от време на време пак си яж свинско ама повечето пъти да е пилешко или телешко

пробвай се да почнеш програмата която и аз ще почна скоро - P90x в thepiratebay я има даже ако искаш напиши в youtube "P90x results" да видиш , ако не ми помогне ще почна оная диета НДБ или там квато беше забравих как се пише също скоро време питах в един фитнес форум и ми казаха да ям много фибри които се съдържат в зелените зеленчуци (зеле , зелени чушки , краставици , броколи , аспержи , маруля)

А P90x също ли трябва да се прави през ден ?

Изображение
Аватар
jasozgrip

0     Мнениеот Thief1019 на 09 Сеп 2011, 14:44

P90x се правят упражнения всеки ден в период от 90 дни ...
Thief1019
Thief1019

Град: asd

0     Мнениеот jasozgrip на 09 Сеп 2011, 16:51

Thief1019 написа:P90x се правят упражнения всеки ден в период от 90 дни ...

Ясно, благодаря !

Изображение
Аватар
jasozgrip

Предишна

Назад към Общи дискусии