А хората които са живеели в планините далеко от морето да не би да са пасели

Aramis написа:Здравей! Охо ти е казал всичко от което се нуждаеш, за да почнеш. Аз ще ти кажа за хляба. Хубаво е да избягваш всякакви тестени продукти. В профила ти пише, че живееш в Лондон. Не знам там колко ви е пълнозърнест хляба, но тук в повечето случай той е пълен боклук натупкан с оцветители е консерванти.
Успех с начинанието!
6iva написа:Според мен не трябва да сменяш режима си на храна сега защото каза че искаш да си останеш същите килограми ако го смениш земеш да се храниш здравословно ще свалиш килограми а ти каза че не искаш така че продължавай да си се храниш както си се хранил до сега и просто прави повече кардио и ако съм на теб ще започна с кръгови тренировки по 3-4 кръга и между кръговете старай се да не даваш повече от 2 минути почивка прави кардио преди тренировка и след.. ако имаш възможност и свободно време пърата седмица прави и 2-ро кардио да свикне тялото
Thief1019 написа:пробвай се да замениш свинското месо с пилешко или телешко , и аз в момента се мъча да сваля малко сланина ама и аз обичам свинското повече но почнах да ям пилешки пържоли от онея вакумираните или пък направо пиле с ориз или пилешка супа и открих че не е чак толкова гадно от време на време пак си яж свинско ама повечето пъти да е пилешко или телешко
пробвай се да почнеш програмата която и аз ще почна скоро - P90x в thepiratebay я има даже ако искаш напиши в youtube "P90x results" да видиш , ако не ми помогне ще почна оная диета НДБ или там квато беше забравих как се пише също скоро време питах в един фитнес форум и ми казаха да ям много фибри които се съдържат в зелените зеленчуци (зеле , зелени чушки , краставици , броколи , аспержи , маруля)
Thief1019 написа:P90x се правят упражнения всеки ден в период от 90 дни ...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Re: Не знам от къде да започна !
0
от 6iva на 08 Сеп 2011, 00:52