Явно ти нямаш такъв борбен дух.
Заслужава ли си да си боец?
11 мнения • Страница 1 от 2 • 1, 2
Re: Заслужава ли си да си боец?
Прочети книгата "Кеч ес кеч , Дан Колов" и ще ти се изясни какъв дух и амбиция трябва да имаш за да стигнеш върха , славата, парите и жените.
-
granik
- Град: Варна
Granik е прав.Щом си задаваш този въпрос най-добре да се откажеш докато е време...
-
KcD
- Град: Панагюрище
Боже.. тук наистина нямам какво да кажа..
Моя съвет към теб е: Тренирай за удоволствието,което изпитваш след тежка тренировка,пък кариерата и парите не ги мисли и все пак си спомни,че се намираш в България
)
Моя съвет към теб е: Тренирай за удоволствието,което изпитваш след тежка тренировка,пък кариерата и парите не ги мисли и все пак си спомни,че се намираш в България
-

BogomilStankov - Мнения: 12
- Град: Варна
granik написа:Явно ти нямаш такъв борбен дух.
Недей така, че ми става смешно. Ти познаваш ли ме, че да твърдиш това! Но това е друга тема.
Не мога да разбера защо почнахте да коментирате мен. Въпроса ми беше достатъчно ясен:"Според вас, кой боен спорт се заплаща най-добре и бихте ли избрали кариера на боец?"
Вие, които коментирате, че не е за мен щом съм си задавал този въпрос или, че съм нямал борбен дух, професионално ли се занимавате с бойни спортове и състезавате ли се?
Съжалявам, ако не съм се изразил правилно и не сте ми разбрали въпроса!
-
darkenen
- Град: Кърджали
Е, чакай де. Нали първо трябва да се оплюем 
-
nerozavar
- Град: София
darkenen написа:granik написа:Явно ти нямаш такъв борбен дух.
Недей така, че ми става смешно. Ти познаваш ли ме, че да твърдиш това! Но това е друга тема.![]()
Не мога да разбера защо почнахте да коментирате мен. Въпроса ми беше достатъчно ясен:"Според вас, кой боен спорт се заплаща най-добре и бихте ли избрали кариера на боец?"
Вие, които коментирате, че не е за мен щом съм си задавал този въпрос или, че съм нямал борбен дух, професионално ли се занимавате с бойни спортове и състезавате ли се?![]()
Съжалявам, ако не съм се изразил правилно и не сте ми разбрали въпроса!
Тва че си го задаваш тоя въпрос не значи че нямаш нужната воля !
В доста интервюта (а и при разговори...) с наши шампиони в бойните спортове съм чувал да си задават въпроса ''заслужава ли си?'', и тва са хора, които вече са минали по тоя път и са наясно с лишенията всичко останало.
Относно въпроса ти - най-добре платен е професионалния бокс (обаче само за хората състезаващи се на високо ниво). Аз по-скоро не бих избрал такава кариера и ако се състезавам то ще е само за удоволствие.
Поздравления за темата!
-

pirat - Мнения: 60
pirat написа:Тва че си го задаваш тоя въпрос не значи че нямаш нужната воля !
В доста интервюта (а и при разговори...) с наши шампиони в бойните спортове съм чувал да си задават въпроса ''заслужава ли си?'', и тва са хора, които вече са минали по тоя път и са наясно с лишенията всичко останало.
Относно въпроса ти - най-добре платен е професионалния бокс (обаче само за хората състезаващи се на високо ниво). Аз по-скоро не бих избрал такава кариера и ако се състезавам то ще е само за удоволствие.
Поздравления за темата!
Повтарям думите на pirat.
За волята бих казал, че чрез тренировките тя се подхранва и развива. Развива се и упоритостта, и последователността в преследването на целите ни. Начинът, по който се отнасяме към тренировките е същият, по който се отнасяме и към живота си и по който действаме в него.
Иначе всеки си прави сам за себе си сметка с какво иска да се занимава и какво иска от живота. А и не случайно много спортисти учат паралелно със спорта, винаги е добре да имаш втори вариант.
Няма начин да няма начин
-

YoungCaesar - Мнения: 24
- Град: Пловдив
Ти почти си си отговорил на въпроса относно това дали си заслужава да бъдеш боец. Както каза, искат се извънземни тренировки, хъс и най-вече късмет, с който да случиш на добър мениджър, а и не само за това. Аз мога да добавя единствено, че за да си на голямо ниво, в бокса например, трябва да го обичаш тоя спорт и да даваш мило и драго от себе си за да вървиш нагоре и най-вече да се стремиш да не мислиш за това дали си струва, или колко ти е тежко в залата (което е невъзможно).
По върпоса за това кой спорт е най-подходящ мога да ти кажа, че в Българя, който и боен спорт да избереш все ще сбъркаш. Естествено зависи какви даходи търсиш, това не си го отбелязал. Но да речем, че искаш да ставаш милионер от това. Е, Кубрат Пулев е един и е феномен, ако смяташ, че и ти можеш да се изградиш, като него - давай. В ММА все още нямаме човек изкарал милион от това. Ако мислиш, че ти можеш да си първият - давай. Ако пък милионите ти се виждат нереален мираж и се стремиш просто към една средно добра заплата, (което пак е относително) не си заслужава, стига да не го обичаш дадения спорт. Тогава можеш и да се пробваш, но пак не е казано че ще направиш нещо. Както казах, освен всичките му тежки тренировки, талант и прочие ти трябва една огромна бездънна торба с късмет и голям хъс, за да се получи.
Не искам да задълбавам прекалено много за да не те отчаям, за това ще спра до тук. Животът си е твой, ти прецени как да го живееш.
По върпоса за това кой спорт е най-подходящ мога да ти кажа, че в Българя, който и боен спорт да избереш все ще сбъркаш. Естествено зависи какви даходи търсиш, това не си го отбелязал. Но да речем, че искаш да ставаш милионер от това. Е, Кубрат Пулев е един и е феномен, ако смяташ, че и ти можеш да се изградиш, като него - давай. В ММА все още нямаме човек изкарал милион от това. Ако мислиш, че ти можеш да си първият - давай. Ако пък милионите ти се виждат нереален мираж и се стремиш просто към една средно добра заплата, (което пак е относително) не си заслужава, стига да не го обичаш дадения спорт. Тогава можеш и да се пробваш, но пак не е казано че ще направиш нещо. Както казах, освен всичките му тежки тренировки, талант и прочие ти трябва една огромна бездънна торба с късмет и голям хъс, за да се получи.
Не искам да задълбавам прекалено много за да не те отчаям, за това ще спра до тук. Животът си е твой, ти прецени как да го живееш.
-

racko1 - Мнения: 239
- Град: Sofia
ако визираш само финансовата страна на нещата-не ,не си заслужава..
ско вътрешно си боец-роден,или станал такъв-парите не са водещото,а потребността да се качваш на ринга /татамито/клетката пак и пак и пак..
ско вътрешно си боец-роден,или станал такъв-парите не са водещото,а потребността да се качваш на ринга /татамито/клетката пак и пак и пак..
-

katana - Мнения: 135
- Град: Plovdiv
11 мнения • Страница 1 от 2 • 1, 2