Най-големият сайт за бойни спортове

Боксов чувал в стая ?

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Боксов чувал в стая ?

0     Мнениеот ogstyle на 21 Авг 2011, 15:05

Искам да попитам някой слагал ли е боксов чувал в стая и дали вдига много шум, защото съм в блок и имам съседи отдолу и отгоре и въобще дали е добра идеята ми :)
Аватар
ogstyle

Град: Plovdiv

Re: Боксов чувал в стая ?

0     Мнениеот Bartek на 21 Авг 2011, 19:26

Чува се. Аз съм сложил чувал в таванската стая, живея в четири етажен блок, когато се поотпусна малко жена ми ме се чува на втория етаж, където живеем. А като се има в предвид, че блока е тухлен. Първия път когато сложих чувала, нямах търпение да го пробвам, но вече беше станало към 17:30ч. Около 18:00ч., съседа от четвъртия етаж, беше на вратата и ми вика: - Нещо местиш ли, ако трябва да ти помогна. :). Така, че никога не е като в залата, съобразяваш се със съседите, с почивните дни, с часовете от 14-16, след 17 също е кофти, хората се прибират от работа едва ли първото нещо което искат да чуят е комшията, който вдига шум от тавана. А за стая в апартамент, не те съветвам да си правиш такъв експеримент.
--- Cro Cop Team ---
Аватар
Bartek

0     Мнениеот ogstyle на 22 Авг 2011, 12:54

Благодаря много :) Няма да си правя експерименти :DD
Аватар
ogstyle

0     Мнениеот kr1sh0 на 23 Авг 2011, 15:17

Подходящо е обаче за МАЗЕТО! Ако си намериш пространство някакво в мазето, можеш да си направиш нещо като заличка, зависи помещението колко е голямо. Слагаш чувал, дъмбели и лежанка и си номер1. ;)
Аватар
kr1sh0

Град: Sofia

0     Мнениеот ogstyle на 23 Авг 2011, 18:21

Знам, но проблема е, че мазето е твърде малко и за круша. Мисля за нещо такова: http://www.fighters-europe.com/punching ... oduct-3457 да се сложи на някоя стена, но не съм открил каде има подобни :)
Аватар
ogstyle

0     Мнениеот racko1 на 23 Авг 2011, 18:51

А зашо толко искаш да си купиш чувал? Аз в нас имам, окача се на кука за тавана, но го ползвам доста рядко и за това сега събира прах на пода до стената.. да не говорим, че вдига много шум, като блъскаш на него, а и нищо съществено няма да постигнеш, като само тренираш на него у вас. Просто зарежи тая идея с чувала и си ходи на тренировки. Щом имаш пари да си купиш чувал, значи не ти пречи да отделиш 50 лв. на месец за карта за някоя боксова зала. Поне според мен това с чувала е излишно, защото добър боксьор (дори любител) не се става само с грубо млатене по чувала, трябва си зала с треньор и спаринг партньори, а и от гледна точка на удоволствието и любовта към тоя спорт е по-приятно да си сред хора в залата ! ;)
Аватар
racko1

0     Мнениеот kr1sh0 на 23 Авг 2011, 19:16

Яко тренировки.. Вкъщи можеш да си правиш.. почти боксова тренировка ОСВЕН в залата дето тренираш.
Пример за вкъщи: Скачане на въже, бой с сянка, степенка, коремни и много други.
Постоянство в залата и редовни тренировки- поне 4-5тренировки седмично и ще постигнеш нещичко в спорта.
Успех от мен :)
Аватар
kr1sh0

0     Мнениеот ogstyle на 23 Авг 2011, 19:45

На зала си ходя :) ясно ми е че крушата в домашни условия си е изгъзица, но просто искам да си имам ... мерак ми е :)
Аватар
ogstyle

0     Мнениеот racko1 на 23 Авг 2011, 23:10

Епа щом е така вземи си :) по някога се случва да получим некъв факс и да ни се доблъска много, а примерно в тоя ден да не сме на тренировка и тогава е готино да си имаш чувал.
Аватар
racko1

0     Мнениеот EDDIX на 24 Авг 2011, 09:07

Никакъв проблем ако тренираш щрез деня когато е шумно.Аз си имам самоделен човал в нас и никой съсед не се е оплакъл.Но гледам да блъскам пред деня или го 9 вечерта.

По големия проблем е закачането. 1 съвет за много яка самоделна боксова круша за пред блока:
Взимаш 1 стар дюшек. Овиваш го поне да 2,3 ката около средно дебело дърво.Ковваш 2,3 пирончета (но да влезат много на дълбока) и после почваш да го увиваш с Тиксо, Изолирбанд, ПВЦ, лепенка за лепене,Бинтое.Всичко което намерите с приятелите ти ( трябва Много ама много матерял).
И най-отгоре слагаш бинт и въхо него или (има разтегаема лента тип изолир балнд) или от полицейскопто тиксо (има го вече навсякъде- сиво на кръкчета,но е скъпичко). И хоп имате перфектен чувал.
Изпробвано ,деиства перфектно, само се съобазяваи с дъждовете :(
Аватар
EDDIX

Следваща

Назад към Общи дискусии