Най-големият сайт за бойни спортове

Правила за пускане на тема във форума?

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Правила за пускане на тема във форума?

0     Мнениеот Aramis на 21 Дек 2010, 01:24

Напоследък ми прави впечатление, че форума на любимия ми сайт се напълни с най-различни странни теми. Всеки решава че ще пуска тема без въобще да види дали има вече същата или подобна такава.
Е вярно, че някои теми са добро попадение, но те се броят на пръстите на едната ръка.
Разбирам, че всеки иска да се зададе въпроса и да получи отговор, но по-голямата част от тези "странни" теми не са адекватни при положение че в сайта има материал(статия, друга такава тема и т.н.). Да не говориме, че това не е медицински сайт и неща от рода на "боли ме десния крак, какво да правя" са малко смешни на моменти.
Най-добре ще е според мен модераторите да вземат и да направят, така че нова тема да не може да се пуска преди това да са я прегледали. Ако решат, че темата е подходяща, да се публикува, ако не, да се изпрати лично съобщение на потребителя предявил заявката и с две думи да му се обясни, защо не му е публикувана темата.

Хайде сега оплюйте ме хубаво ;) . Мартинез, Охо намесвайте се :) .

P.S. То и тая тема е от подобен вид, ама погледнете я пък после я заключвайте ако трябва.
Последна промяна Aramis на 21 Дек 2010, 11:02, променена общо 1 път
Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.-Лао Дзъ
Аватар
Aramis

Град: София

Re: Правила за пускане на тема във форума?

0     Мнениеот internationalwarrior на 21 Дек 2010, 02:28

Съгласен съм!
Pain is temporary, PRIDE is FOREVER !!!
internationalwarrior
internationalwarrior

Град: Sofia

Re: Правила за пускане на тема във форума?

0     Мнениеот Skoidats на 21 Дек 2010, 12:21

Не мога да взема обективно мнение, при положение, че то отдавна е изградено Охи и Мартинез са наясно с него.

Адски глупаво е да се пускат толкова много теми без човек да си е направил труда да потърси - в статии или във форума.

Препобладават тинейджърските въпорси и теми (което не е лошо, и аз съм бил дете и аз съм питал), но тук въпроса е, че хората... които сериозно пишат във форума лека-полека ще спрат, защото като видят някоя безмислена тема... какво да напишат, ядрото от посетители и потребители ще падне рязко под 18-19..... години.

Това е мое мнение

Поздрави !
Skoidats
Skoidats

Град: София

Назад към Общи дискусии