Най-големият сайт за бойни спортове

Бойни изкуства в Кърджали

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Бойни изкуства в Кърджали

0     Мнениеот m1sh0m3ss1 на 15 Авг 2010, 15:05

Здравейте,имам желание да тренирам бойно изкуство от кърджали съм,може ли някой да ми каже какви бойни спортове има ,къде се намират. :roll:
Да бъдеш милостив и добър не е белег на слабост и отчаяние, а проява на сила и решителност.
Аватар
m1sh0m3ss1

Re: Кърджали

0     Мнениеот Exodus на 15 Авг 2010, 22:04

В кърджали знам, че има школа по Да Дао, които се провеждат във физкултурния салон на СОУ "Отец Паисий". Тренировките ако не се лъжа са по 3 дни в седмицата, понеделник, сряда и петък от 19 часа. Инструктора, които води мероприятията е сохай Алпер Мюмюн. И преди време бях срещнал в нета клуб Дайто-рю, в школата се изучаваха нинджуцу, бразилко джу-джицо, карате, айкидо и само това май :? Карате до /стил шото-кан/ в зала намираща се между пожарната и блоковете, не знам още функционира ли тази школа. Виж на тези места, които ти изброих, само добри слухове се носят за учителите :)

УСПЕХ !!
Най-прекрасният измежду цветовете е вишневият. Най-благородният измежду хората е самураят...
Аватар
Exodus

Град: Tutrakan

0     Мнениеот m1sh0m3ss1 на 15 Авг 2010, 22:07

Exodus написа:В кърджали знам, че има школа по Да Дао, които се провеждат във физкултурния салон на СОУ "Отец Паисий". Тренировките ако не се лъжа са по 3 дни в седмицата, понеделник, сряда и петък от 19 часа. Инструктора, които води мероприятията е сохай Алпер Мюмюн. И преди време бях срещнал в нета клуб Дайто-рю, в школата се изучаваха нинджуцу, бразилко джу-джицо, карате, айкидо и само това май :? Карате до /стил шото-кан/ в зала намираща се между пожарната и блоковете, не знам още функционира ли тази школа. Виж на тези места, които ти изброих, само добри слухове се носят за учителите :)

УСПЕХ !!

Благодаря, знам я школата но времето не ме ърежда щото трябва да пътувам (не много ,но все пак)
Да бъдеш милостив и добър не е белег на слабост и отчаяние, а проява на сила и решителност.
Аватар
m1sh0m3ss1

0     Мнениеот m1sh0m3ss1 на 17 Сеп 2010, 14:25

Нека направим темата активна,някой да ми каже какви БИ има в Кърджали моля смятам по-специално да почвам да се занимавам.
Аватар
m1sh0m3ss1

Re: Бойни изкуства в Кърджали

0     Мнениеот savag3 на 17 Сеп 2010, 19:51

Ако си близо до Крумовград, там има зала по Джудо (Да дао).
savag3
savag3

Град: Крумовград

Re: Бойни изкуства в Кърджали

0     Мнениеот m1sh0m3ss1 на 18 Сеп 2010, 11:43

savag3 написа:Ако си близо до Крумовград, там има зала по Джудо (Да дао).

He.
Аватар
m1sh0m3ss1

Назад към Общи дискусии