Най-големият сайт за бойни спортове

Кой къде и какво тренира ?

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Кой къде и какво тренира ?

0     Мнениеот psycho на 09 Дек 2009, 22:08

Здравейте,направих тази тема от любопитство :DD Чудно ми е кой къде тренира,а и какво точно.

Аз тренирам бокс в Спортен център Кристал.
There are two kinds of people: ones that are trying to build their future and ones that are trying to rebuild their past.
Аватар
psycho

Град: София

Re: Кой къде и какво тренира ?

0     Мнениеот inaccessible на 09 Дек 2009, 23:15

чакай да позная .. от колко седмици тренираш!? ;) пфф
Аватар
inaccessible

0     Мнениеот nikata на 10 Дек 2009, 04:24

аз тренирам бойно самбо на герена :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
nikata
nikata

Град: sofia

0     Мнениеот psycho на 10 Дек 2009, 11:53

Тренирам от 5 месеца :roll:
There are two kinds of people: ones that are trying to build their future and ones that are trying to rebuild their past.
Аватар
psycho

0     Мнениеот Nord на 10 Дек 2009, 15:10

Тренирам фитнес от три четри години (муха ха хаааа.... поклон пред сички трениращи БИ тука, които ше ми обяснят подробно как тва не е спорт и какъв комплексар съм, щом прая мускули). Ся ходя във флайса в обедната почивка.
Що питаш батка? Нема се съревноваваш. Нема значение кой какво и колко тренира. Пред монитора сички сме равни, ха хААААА!
Само спрямо себе си се съревновавай.
Неска пет месеца, утре - шес, както е казал поетът.
Nord
Nord

Град: Sofia

0     Мнениеот sme6kov на 10 Дек 2009, 16:09

Темата е излишна. Вече има такава тема. https://mma.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=28
Аватар
sme6kov

Град: Варна

0     Мнениеот psycho на 10 Дек 2009, 21:47

Да така си и мислех.Не е добра идея да правиш теми,освен ако не си модератор или админ,защото веднага ще се намери кой да се зъби ;) Просто ми беше интересно да попитам,не съм казал че ще искам да се бия с някой или да му се права на тежкар че тренирам,но както и да е навсякъде ги има..ъъъ как се казваха "Хейтъри" да точно ! Просто No Comment мислех че поне в тоя сайт има свестни хора lol , но явно доста съм се объркал...
Аватар
psycho

0     Мнениеот Judista на 10 Дек 2009, 22:03

Тренирам джудо в клуб багаин! :twisted: :twisted: JUDO THE BEST!
Истинският майстор е този, който знае как да си контролира силата, a не как да я използва. ..
Judista
Judista

Град: silistra

0     Мнениеот Nord на 11 Дек 2009, 10:15

psycho написа:Да така си и мислех.Не е добра идея да правиш теми,освен ако не си модератор или админ,защото веднага ще се намери кой да се зъби ;) Просто ми беше интересно да попитам,не съм казал че ще искам да се бия с някой или да му се права на тежкар че тренирам,но както и да е навсякъде ги има..ъъъ как се казваха "Хейтъри" да точно ! Просто No Comment мислех че поне в тоя сайт има свестни хора lol , но явно доста съм се объркал...

Споко ве Психо, седи си тука и си пише ве, никой нищо лошо не ти казва. Всеки е ценен.
По отношение на форума - от 8 години пиша по разни форуми и навсякъде е едно и също - краен брой потребители скоро си омръзват и когато почнат да няма какво да казват по темите, почват или да объждат модовете и админите, или да ебават новодошлите. Нема управия. Така че да не ти прави впечатление.
Има няколко психопата тука, дрисльовци от студентски град, дошли от село, дето пишат, че искат да се бият, но като им дадеш координати, име и час за бой - не идват. Лайнари. Не им обръщай внимание и на тях. А и няма нищо страшно да ядеш бой, също пък и да биеш. И еното и другото се случват често в живота и това само те прай по-силен.
Тоест - седи тука, пиши си, батка. Ич да ти не дреме.
Nord
Nord

Град: Sofia

0     Мнениеот oho на 11 Дек 2009, 11:37

Такава тема в действителност има... и аз не намирам смисъл защо трябва да се копира същата, при условие, че в предната хората могат да напишат и какво са тренирали до момента. Тъй че ще я съберем тази с онази и така, няма да се сърдите ;)

А относно това с боя... моля погледнете тази тема:
https://mma.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=682
Аватар
oho

Назад към Общи дискусии