Най-големият сайт за бойни спортове

Бокс- гинекомастия

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Бокс- гинекомастия

0     Мнениеот Тайсъна на 10 Мар 2013, 18:34

Здравейте приятели! Според вас може ли да се смали гинекомастията с интензивни тренировки по бокс? ;)
Тайсъна
Тайсъна

Град: Plovdiv

Re: Бокс- гинекомастия

0     Мнениеот българиец на 10 Мар 2013, 22:48

Не, по-скоро ти трябва фитнес, като върху гърдите ще наблегнеш на козметичния ефект, а как ще стане това ще ти каже треньора, според гинекомастията ти и структурата ти. Иначе оперативно можеш да ги коригираш, но това е съвсем друго нещо вече.
Аватар
българиец

Re: Бокс- гинекомастия

0     Мнениеот gynecomastia на 16 Авг 2013, 11:16

Тренировките по бокс могат да ти помогнат единствено да отслабнеш. Проблем при тях е ,че ударите в гърдите могат да стимулират растежа на жлезите и да се влоши гинекомастията. За да оправиш гинекомастията без операция трябва:

- да я имаш от скоро (не повече от година, максимум 2)
- да оптимизираш хормоните си (специални тренировки, специално хранене и специални добавки, специален режим)

Виж сайта ми, там помагам точно на такива хора като теб - www.gynecomastia-bg.com Постарал съм се да публикувам максимално много точна и достоверна информация по въпроса. За оптимизацията на хормоните може да ми пишеш да имейла, който съм посочил в сайта.
Гинекомастия - причини, лечение и информация
gynecomastia
gynecomastia

Град: София

Назад към Общи дискусии