Бокс- гинекомастия
3 мнения • Страница 1 от 1
Re: Бокс- гинекомастия
Не, по-скоро ти трябва фитнес, като върху гърдите ще наблегнеш на козметичния ефект, а как ще стане това ще ти каже треньора, според гинекомастията ти и структурата ти. Иначе оперативно можеш да ги коригираш, но това е съвсем друго нещо вече.
-
българиец - Мнения: 289
Re: Бокс- гинекомастия
Тренировките по бокс могат да ти помогнат единствено да отслабнеш. Проблем при тях е ,че ударите в гърдите могат да стимулират растежа на жлезите и да се влоши гинекомастията. За да оправиш гинекомастията без операция трябва:
- да я имаш от скоро (не повече от година, максимум 2)
- да оптимизираш хормоните си (специални тренировки, специално хранене и специални добавки, специален режим)
Виж сайта ми, там помагам точно на такива хора като теб - www.gynecomastia-bg.com Постарал съм се да публикувам максимално много точна и достоверна информация по въпроса. За оптимизацията на хормоните може да ми пишеш да имейла, който съм посочил в сайта.
- да я имаш от скоро (не повече от година, максимум 2)
- да оптимизираш хормоните си (специални тренировки, специално хранене и специални добавки, специален режим)
Виж сайта ми, там помагам точно на такива хора като теб - www.gynecomastia-bg.com Постарал съм се да публикувам максимално много точна и достоверна информация по въпроса. За оптимизацията на хормоните може да ми пишеш да имейла, който съм посочил в сайта.
Гинекомастия - причини, лечение и информация
-
- Град: София
3 мнения • Страница 1 от 1