гума за уста
8 мнения • Страница 1 от 1
Re: гума за уста
Аз съм с единична.Но все пак каквато ти е удобна.Пробвай и двата вида.
-
KCD2 - Мнения: 165
По принцип единичната гума е по-удобна, защото не ти пречи да дишаш спокойно. Двойната гума предполага по-добра защита мисля. Аз самия също съм с единична гума. Ти пробвай и с който вариант ти е по-удобно с него. 

-
Аз доколкото знам с единична е по-добре за начало,с двойната трябва да свикваш дълго време,защото дишането с нея е по-трудно.Та за това по-добре си вземи единична.
-
Qk - Мнения: 161
Мисля, че всъщност е обратното. Моята гума лично не ми прилепва по зъбите и ми е малко трудно да дишам с нея(но все пак се диша). Имам батко, който използва двойна гума и няма никакъв проблем с използването и. Двойната гума има отвор между зъбите, който улеснява дишането
.
Все пак е твой избора
!

Все пак е твой избора

-
- Град: Крумовград
Каква беше процедура за варене на гумата, смисъл там 1-во гореща, после студена, за това питам
-
Процедурата я има писана на сайта, но - първо я потапяш в гореща вода за около 20-30 сек, вадиш я, може да я топнеш в студена вода да не ти пари и я слагаш в устата, наместваш я добре, изтегляш въздуха хубаво да прилепне и си готов 

-
Благодаря
има я, ама не можах да я намеря. Преди имаше такава тема, ама и нея не можах да намеря
има я, ама не можах да я намеря. Преди имаше такава тема, ама и нея не можах да намеря
-
8 мнения • Страница 1 от 1