Най-големият сайт за бойни спортове

CrossFit

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Занимавате ли се с CrossFit тренировки

Да
9
75%
Не
3
25%

Общо гласове : 12

CrossFit

0     Мнениеот internationalwarrior на 11 Апр 2012, 18:14

Пускам тема за CrossFit-a в която може да обсъждаме CrossFit комплекси и методики подходящи за MMA и бойни спортове.Аз ще се старая да намирам и пускам клипове на CrossFit комплекси и други полезни връзки.
Pain is temporary, PRIDE is FOREVER !!!
internationalwarrior
internationalwarrior

Град: Sofia

Re: CrossFit

0     Мнениеот internationalwarrior на 11 Апр 2012, 18:23

internationalwarrior
internationalwarrior

0     Мнениеот internationalwarrior на 11 Апр 2012, 18:29

http://crossfitimpulse.com/the-zone-diet-explained-edited Ето и един примерен план по който може да си направите хранителен режим
internationalwarrior
internationalwarrior

0     Мнениеот Mishoka на 15 Окт 2012, 10:34

Да ви кажа започнах да имам интерес към този вид тренировки, още преди да го измислят.
Тука в Италия обаче минах изцяло на такъв тренировъчен режим. Причините бяха прости: нямах време да ходя до зала, залите не работят събота и неделя, до мене нямаше близка зала и накрая не ми се даваха 50-60 евро на месец за трениране.
Та лека-полека си направих такава тренировъчна система и чак после прочетох че има крос-фитнес.
Не че съм някакъв гений, ами просто така се случи. Този вид тренировки обаче са наистина доста добри и съм доволен от резултатите. А резултатите са : издръжливост, гъвкавост, сила релеф и дори напомпване на мускулатурата.
Mishoka
Mishoka

Град: София - МИлано

Назад към Общи дискусии