СЕГА СЕРИОЗНО
Пич, незнам какви сте файтъри , предполагам и възрастта ти е 16 - 18 ( колкото и аз спадам в горната граница на тази графа) , но не мога да проумея защо е тоя бой , и да си "много злобен" ..
Първо: За страха всеки го има , .. Можеш да преодолеш този страх , единствено след като опиташ и останеш в бой и видиш какво е .. Не трябва да ти пука ... или ако не се биеш , то повече спаринг за да претръпнеш психически ...
второ: незнам как и защо , но отново се замислям защо толкова агресия искате да изкарвате... изкарвайте я в залата бе ...
трето: не съм длъжен да ти отговарям ,защото много подобни теми има със същетата дилема , в която и аз съм се "отчел" като съм питал разни щуротии преди време ... но всичко с времето отминава...
и мен ме е страх понягока... то всеки го е страх, въпроса да се преодолее.. да не ти пука толкова ...
и една забележка : ДРУГИЯ ПЪТ ПРЕДИ ДА ПУСНЕШ ТЕМА , ПОРАЗГЛЕДАЙ МАЛКО ИЗ ФОРУМА , ИМА ДОСТА ... казвам ти го от опит

Имам един проблем
0
от mambata на 11 Май 2012, 23:00
без да спичам и да съм много злобен (мога да се бия ) но този страх ме погубва
искам да се променя някакси психиката ли к'во и да почна да се бия и да спръ да се правя на балък най-лошото е ,че някой като започне да ме бие "по-голям" аз спичам много ама много и се паникиосвам ,а след като отмине тва си казвам трябваше да му скоча но пак ме е страх
ВЪОБЩЕ:ИСКАМ ДА ПРЕМАХНА ТОЗИ СТРАХ ДА НЕ МИ ПУКА И ДА СЪМ МНОГО ЗЛОБЕН
моля ви се помогнете ми
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО