Най-големият сайт за бойни спортове

Диети за отслабване + тренировка в залата

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Re: Диети за отслабване + тренировка в залата

0     Мнениеот oho на 28 Юли 2011, 16:12

Браво, доста по-добре е така. За храните има доста изписано също, сам можеш да си ги сортираш според това, което ти харесва.

По принцип е добре преди тренировка да примеаш малко повече сложни въглехидрати (ориз, картофи) за да имаш енергия за самата тренировка. Виждам че си го сложил.

Освен това може да вкараш и някоя друга кардио и/или силова тренировка в някой от дните, които почиваш и си готов.

Като цяло насочвай се към храни с по-нисък гликемичен иднекс за въглехидрати, ако искаш да отслабваш. Ето за ориентир:
http://zdravbadi.com/%D0%93%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D1%87%D0%B5%D0%BD-%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D1%81-%D0%BD%D0%B0-%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5.html
Аватар
oho

Град: София

0     Мнениеот faro на 28 Юли 2011, 16:17

Има ли някакъв начин да си направя протеинов шейк вкъщи, че сега гледам да трупам маса.
Аватар
faro

0     Мнениеот keepar на 28 Юли 2011, 16:23

Ми можеш да тези дни разгледах доста саитове иначе намерих си напиши в чичо гоогал сичко излиза там по принцип са комбинации от суротовачен протеин 1 с-л 1-2 банана 1 с-л фастачено масло но бес подсладители и такива има ги по магазинете но пак ти казвам разгледаи в интернета има сичко иначе ''oho'' мерси много от утре почвам така ако има нещо пак ще пиша :)
keepar
keepar

Град: Plovdiv

0     Мнениеот savag3 на 12 Авг 2011, 18:10

Може ли да ми погледнете програмата и да кажете дали е хубава:

9-10 - Прясно мляко 500 мл (за пиене и не е обезмаслено)

12 - грозде [диня ядох преди сега като видях, че има много ГИ :( )]

14-15 - Варени картофи, салата (краставици и домати) или царевица

17-18 - грозде

21:30 - 22:00 - таратор или риба

Храненията са ми много малко знам, но честно казано ми стига :D . Ако трябва иначе ще се увеличи!

Общо взето тренировките са ми така:
Един ден правя кардио(тичане сутринта + тренировка по бокс следобед + Muay Thai упражнения за корем вечерта )
На другия ден правя Rushfit за сила и издръжливост следобедКато ги редувам всеки ден!

Всяка вечер от 6:00-21:30 играя футбол навън(футбола заема половината време от посоченото)!
savag3
savag3

Град: Крумовград

0     Мнениеот wesku на 12 Авг 2011, 22:50

savag3 написа:Може ли да ми погледнете програмата и да кажете дали е хубава:

17-18 - грозде

Храненията са ми много малко знам, но честно казано ми стига :D . Ако трябва иначе ще се увеличи!

Един ден правя кардио(тичане сутринта + тренировка по бокс следобед + Muay Thai упражнения за корем вечерта )
На другия ден правя Rushfit за сила и издръжливост следобедКато ги редувам всеки ден!

Всяка вечер от 6:00-21:30 играя футбол навън(футбола заема половината време от посоченото)!

Приятелю това ако е хранене за изчистване на мазнини е меко казано ъъъ УЖАСНО!!!
Половин литър прясно мляко , картофи ,царевица и плодове с висок ГИ и на всичкото отгоре без грам месо или яйце , просто е трагедия . Ето това ще ти е от полза http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49744
wesku
wesku

0     Мнениеот savag3 на 12 Авг 2011, 23:53

wesku написа:
savag3 написа:Може ли да ми погледнете програмата и да кажете дали е хубава:

17-18 - грозде

Приятелю това ако е хранене за изчистване на мазнини е меко казано ъъъ УЖАСНО!!!
Половин литър прясно мляко , картофи ,царевица и плодове с висок ГИ и на всичкото отгоре без грам месо или яйце , просто е трагедия . Ето това ще ти е от полза http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49744

Добре, а сега съм се постарал да е според ГИ и това, което даде ти:

9-10 - Прясно мляко или омлет без жълтък

12 - грозде или ябълка

14-15(преди тренировката) - варени картофи или рибена консерва(проблем ли е, че консервата е с доматен сок?)

- след тренировка пия много вода

17-18 грозде или ябълка

21-22 - леща или таратор.

Може ли да ям някакви супи, само че вместо с олио с бульон? Тази вечер майка наприви някаква супа с картофи, ориз, моркови и домати(поне това разпознах) и е използвала бульон.
savag3
savag3

Град: Крумовград

0     Мнениеот achobacho на 28 Авг 2011, 22:44

Ако искаш да се изчистиш вечерно време не ти препоръчвам да ядеш много въглехидрати.С това прясно мляко(ако е обезмаслено) по-добре да ти завърши яденето за деня.Преди тренировка по-добре хапни 1-2 банана.А вода е много важно да пиеш през целия ден, не само след тренировка,а защо има достатъчно теми из интернет.Наблягай повече на чистото месо и зеленчуците.Настрой си приема на белтъци,въглехидрати,мазнини според целите и нуждите ти.Не разбирам много , но на мен това ми помогна.
achobacho
achobacho

Град: Pleven

Предишна

Назад към Общи дискусии