Най-големият сайт за бойни спортове

Начинаещ - помощ за рамене!

Всякакви дискусии относно различни тренировки и упражнения.

Начинаещ - помощ за рамене!

0     Мнениеот Jarlaxle на 28 Фев 2010, 23:11

Привет на всички.Имам следния проблем - нуждая се от упражнения за рамене които да развиват по скоро издръжливоста им ,отколкото силата.Имам предвид по време на спаринг след около 2-3 минути гарда започва да пада от само себе си и раменете парят!Отначало мислех ,че с времето от самите спаринги ще привикнат към натоварването ,но според мен няма такива възгледи.Благодаря предварително!
Jarlaxle
Jarlaxle

Град: Sliven

Re: Начинаещ - помощ за рамене!

0     Мнениеот Rayan на 01 Мар 2010, 01:21

С времето ще започнат да свикват и да се уморяват по-бавно.....при мен също е така но ходя 3 пати на бокс и 2 пати на фитнес е се натоварвам доста.Почивай достатъчно ,хапвай доста, тренирай редовно и всичко щи си дойде на мястото успех.
Това което не мe убива ме прави по-силен!!!!!
Аватар
Rayan

Град: София

0     Мнениеот nerozavar на 02 Мар 2010, 14:15

Виж по сайтовете има торенти за фитнес. Просто правиш тези упражнения
но с много повторения и с темпо ако искаш да правиш скорост и издръжливост
nerozavar
nerozavar

0     Мнениеот WickedSick на 03 Мар 2010, 09:12

Намираш едни дъмбели(отначало може и по леки 2-3кг).И почваш да седиш в гард с тях поне по 10-15 мин всеки ден.Това ще ти даде издържливост и ще помогне на ръцете да не ти падат толкова бързо!
Аватар
WickedSick

Град: Plovdiv

0     Мнениеот EDDIX на 07 Мар 2010, 23:05

Това е начален проблем и аз бях така 1вите 2,3 месеца ще свикнеш.
Много хубаво упражнение е след тенировка за рамо да хванеш леки гири 0,5 или 1кг и да ги държиш в гард (висок муай-тай гард) + леко дриблиране.Много боли но после в тренировките никога няма да ти падат ръцете.
Даже намен напоследък задния прасец ми здава багажа ,а ръцета даже и след 2 транировки на ден се държат.
Аватар
EDDIX

0     Мнениеот gosheto123 на 02 Юни 2010, 22:09

Ще използвам темата да попитам.. Някакви уроци в нета или нещо за правилен гард има ли? Понеже съм начинаещ и още не съм се записъл на мма а преди това не съм тренирал друго бойно изкуство и поне да имам горе долу представа и да си държа гарда правилно.. :) Мерси предварително!
gosheto123
gosheto123

0     Мнениеот gergi81 на 02 Мар 2013, 21:47

Аз пък съм изумен от правопис ! За пореден пЪт !
gergi81
gergi81

Град: Бургас

0     Мнениеот MartOh на 27 Юни 2013, 22:42

Гарда няма да го научиш, освен ако за всяка грешка не получаваш съответно по някой друг удар. Условния бой и бой в сянка дават някаква представа, но не се доближават на повече от 50% от истинския фул контакт. Иначе бой в сянка с гири и държане на гард с гири е най-доброто попадение като упражнение.
Аватар
MartOh

0     Мнениеот ludvefira на 28 Юни 2013, 00:13

И аз да си призная съм малко объркан. Ако трябва да се придържам към темата може би няма да мога да помогна, но бих изразил известен опит. Ето аз примерно прекалявам с тренировките за рамо и ОГРОМНОТО МИ ПРИТЕСНЕНИЕ е, че когато се запозная с някое момиче "уж раменете" ми и правят впечатление, а бърза да ми лапне оная работа.... що за жени са това ? :DD
Аватар
ludvefira

Град: Варна

1     Мнениеот gergi81 на 28 Юни 2013, 07:08

Ето затова тялото трябва да се развива симетрично и да не забравяме упражненията за пенис-еректумус. Така де ,да няма разочарования след големите очаквания за правилните пропорции ,като се имат предвид останалите размери.Аз лично прилагам една техника свързана с аналния секс. Карам партньорката си да си стяга бузките ,така че да не мога да го извадя и почвам лекичко да опъвам на вън. Адски много расте на дължина така. А за дебелината ,по време на свирки пие горещ чай ,и така от топлината той се раздува. Това е за обмем и плътност. Сега обмислям варианти за упражнения за релеф.
gergi81
gergi81

Град: Бургас

Следваща

Назад към Тренировки и упражнения